לאחר הירידה אתמול, הצפי היום הינו דווקא לעליות , אשר במסגרת היציבות של השבועות האחרונים , יחזירו אותנו לרמת ה- 975-980, שנראית כה אטרקטיבית לפקיעה עבור פעילי המעוף.
העליות באסיה, הירוק בחוזים, הארביטראז של 0.35 חיובי, והסיום הדי יציב אתמול בארה"ב כל אלה מצביעים כנראה על תיקון הירידות מאתמול.
נושא אפריקה לישראל חוזר לכותרות, כאשר הצעת הפתיחה של אפריקה הינה זלזול במשקיעים, מעליבה ומבטיחה ללבייב שהוא יישאר הבעלים, המשקיעים אולי יקבלו תוך 11 שנה חצי מכספם , ולבייב לא יביא אגורה מהבית. כדאי שהמוסדיים יילכו עד הסוף עם אפריקה , כי אחרת כל החייבים אגרות חוב יתנהגו כמו לבייב. טוב יהיה לשוק באם המוסדיים יפתרו את הבעיה, ולא שלי יחימוביץ תעשה זאת כנראה ( ובצדק מבחינת המשקיעים) בצורה רגולטורית שתרע לשוק ההון.
אסור כמובן לשכוח כי ביום חמישי תתקיים פקיעת אופציות המעוף לחודש ספטמבר, והכל לכן יכול לקרות בבורסה עקב כך. נכון לעכשיו בהתאם למסחר אתמול, נראה שהפעילים נהנים מהיציבות והפקיעה נראית עדיין בתחום 960-985 .
לסיכום: יום שנראה ירוק עם חששות מהשפעת הסדר אפריקה , שמראה על הצגת שרירים מצד שני הצדדים, ואי וודאות לגבי השפעת פעילי המעוף על הכיוון.
למעלה 975-977 נראה סביר. למטה 962 נראה כתמיכה ראשונית להיום.
הדולר ימשיך להסחר בסביבות ה- 3.74 . יום טוב
הכותב הינו מנהל תיקים ברישיון הרשות בחברה לניהול תיקים,(מסדה-פ בע"מ) ויתכן והינו משקיע בניירות ערך ובאופציות שונות , לכן אין לראות בסקירה זו משום המלצה לפעולה כל שהיא בשוק ההון.
לסיוע , הדרכה ולימוד מעוף ושוק ההון , ולניהול תיקים טל:050-5510082
קיימת אפשרות לקואוצינג בנושא מסחר באופציות מעוף.שיעורי השלמה והכנה לבחינות הרשות בנושא אופציות המעוף ואג"ח.
הוספת תגובה על "סקירת בוקר."
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה