כל אחד רוצה משהו אחר בחיים שלו, אחד רוצה אוירון, אחר רוצה מילקי וניל, שלישי רוצה מכונית חדשה, רביעי רוצה שבסופר שלו ימכרו חזיר, אבל כולם רוצים בערך את אותם שלושה דברים בסיסיים; אכות חיים, בריאות ואריכות ימים וגם כדור הארץ ירוק. בשלושת הנושאים הגדולים, בריאות, אכות חיים ואריכות ימים מסתתרים בעצם כל הרצונות: להשיג אוכל, לישון בשלווה, להוליד ילדים, לחיות ללא מחלות, מכונית מפוארת או חנית מחודדת. ובכן מצאתי את הפתרון, אבל לפני זה הקדמה קצרה על למה אנשים מבוגרים נהיים חולים יותר מאנשים צעירים.
אחת הסברות היא שאנשים מבוגרים נהיים יותר חולים מצעירים בגלל שבגנים שלהם הצטברו מוטציות שמשפיעות על תפקוד הגוף אבל שמתחילות להשפיע בגיל מבוגר. המוטציות הגנטיות הללו מופיעות בגיל מאוחר מפני שאם היו מופיעות בגיל מוקדם והורגות את הפרט, לא היה באפשרות הפרט להעביר את הגנים לצאצאים, מכיוון שהפרט היה מת לפני שהתרבה. למוטציות הללו אין כמובן רצון בחירה משלהן. בשרשרת הגנטית של כל אחד ואחד מאיתנו מופיעות מוטציות שמשפיעות על הגוף בכל שלבי ההתפתחות של הפרט, אם בילדות, בנערות, בבגרות או בזיקנה, חלק מהגנים מטיבים עם הפרק, חלק אדישים וחלק הורגים. ההגנים המוטטיבים ההורגים המתבטאים בזיקנה פשוט היו ברי מזל שלא התבטאו בגיל יותר מוקדם וכך זכו להיות מועברים בתורשה.
ואם כך, הרי הפתרון הפשוט שלי לכל בעיות העולם הוא אכן פשוט. והפתרון הוא זה: להעלות את תוחלת החיים של בני האדם פי שניים לפחות. זה בטח נראה לכם מופרך לחלוטין אבל למעשה זה פשוט מאוד וכאמור יפתור את כל בעיות העולם ויספק את הרצונות הבסיסיים של כל האנשים בחברה שלנו. איך עושים את זה? פשוט. מגבילים את גיל הילודה לארבעים פלוס, בשלב הראשון. במשך אלף השנים הראשונות יורשו להוליד ילדים רק זוגות שעברו את גיל הארבעים. כמובן שלא כולם יוכלו לעשות את זה ואלה שלא יוכלו, יאכלו אותה. הגנים שלהם לא יעברו הלאה והם יכחדו ויעברו לזיכרון הקולקטיבי של השורדים. וכך כשבמשך אלף שנים רק בני ארבעים פלוס יולידו ילדים, ישתפר המאזן הגנטי בצורה כזו שמחלות שהיו תוקפות אנשים בגילאי שלושים, אחרי שכבר הביאו ילדים לעולם, יכחדו מהעולם, וכמו כן ימותו המון אנשים, נקרא להם המסתלקים לטובת הכלל, בלי להוליד ילדים, אוכלוסיית העולם תצטמצם, אכות החיים תעלה, הכדור יהיה יותר ירוק וכמובן, הגיל הממוצע יעלה, בקצת, אבל יעלה. אחרי אלף שנים נוספות יעלו את גיל הילודה לחמישים פלוס. שוב אלה שלא יצליחו להתרבות יכחדו... אחרי עוד אלף שנים יעלו את הגיל המינימלי לילודה לגיל 60 וכך הלאה. הבנתם את הרעיון. בסופו של דבר יעלו את גיל הילודה למאתיים. אנשים יחיו עד גיל שלוש מאות ואף ארבע מאות, בבריאות, בלי הרבה שכנים מציקים ובכדור הארץ ירוק.
קל לביצוע ודרוש לכולנו ויפה שעה אחת קודם.
הוספת תגובה על "איך אפשר להשיג חיי נצח במאמץ כלל גלובלי"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה