****אזהרת תוכן רציני***
יש הבדל אדיר בין "מוצצת" שבוחרת לעשות פרוווקציות תחת שמה ופרטיה המלאים (+תמונות אמיתיות בגלריה)-שזה בסדר גמור ,זכותה של כל אחת לעשות פרווקציות, אם יש לזה מחיר? אני מניחה שגברת סוכריה למדה אותו על בשרה.
לא טועים-לא לומדים!!!
לבין "טרול" שכל מה שיש לו להציע זה תמונות שפתיים ושאלות מתחכמות- טרולים זה פסול. נקודה. אם כי לפי ההתלהבות הכללית מהדיון של הטרולית "תשוקה"-יש מצב שכמה מחברי הפורום יודעים בדיוק במי מדובר.מה שהופך את זה לדוחה ברמות קשות וגורם לי לתהות לגבי רמת המוסר הכפול של כמה אנשים פה. אתם רוצים להגן על המושב או לא?
אם תתנו פתח לטרוליאדה-הטרוליאדה תשלט שוב.
גם על סקס מותר לצחוק-כל עוד שאתה לא מסתתר מאחורי כרטיסים אנונימיים-מי שלא לוקח אחריות על דבריו-לא ראוי ליחס. (הנגי היא יוצאת-יוצא מהכלל).
כאילו שרבקה לא עושה פרווקוציות מיניות- אז מה? אז כאילו בגלל שבמקרה שלה אפשר להבין לפי כתיבתה ש"הכל דיבורים"-זה יותר בסדר מאשר בחורה שבמקרה שלה אפשר גם לחשוד שהיא אכן עושה את מה שהיא מדברת עליו?
כאילו מה, זה לגיטימי מגיל 45 אבל לא לגיטימי בגיל עשרים+?
הוספת תגובה על "מי רוצה להזדיין?"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה