גורת כלבים, בת מספר שבועות, נמצאה אמש על ידי חבורת נערים, נטושה ברחבת כיכר דניה שבשכונת בית הכרם בירושלים. החבורה, כואבת וכועסת מעצם המעשה הנבזי, פנתה לכל עובר ושב בבקשה שיאמץ את הגורה הנטושה. בשעה מאוחרת יותר, ביציאה מהסופר השכונתי, פנתה גם אלינו החבורה הנ"ל - שככל הנראה מיאנה בעקשנות ללכת לדרכה עד מציאת פיתרון - בבקשה מתחננת, כמעט נואשת, שנאמץ את הכלבה.
לאחר דין ודברים קצר בינינו, בעידודם הקולני של הילדים, החלטנו פה אחד לאסוף אלינו את הגורה עד שיימצא לה בית חם ואוהב.
לגורה קראנו מייפל (maple). היא יפיפייה, חמודה, שובבה ומלאת שמחת חיים. מייפל התחברה מייד עם שינה - כלבתנו בת החמש - שמצידה הגיבה בחשדנות קלה ובביטויי קנאה קלים (יוכיחו כתמי השתן שנמצאו על השטיח ועל רצפת השירותים).
פעלנו כמתבקש והרעפנו חיבה, על שתי הכלבות יחד, עד שהפגנו את חששה וקנאתה של שינה. בסוף הלילה הן כבר שיחקו יחד ואף יצאו איתנו לטיול הלילי, כל אחת על פי יכולתה.
את מייפל האכלנו ביוגורט ובישלנו לה ביצה קשה עד שיגיע, היום, המזון היבש שהזמנו עבורה. יש לה קערת מים משלה אך היא מעדיפה לשתות מקערת המים של שינה. מייפל עושה את צרכיה הקטנים בכל מקום ועל כולנו. מצאנו את עצמנו צמודים לתרסיס ניקוי וגליל נייר, אצבעותינו יבשות מהרחיצות התכופות והן מריחות מחומרי ניקוי וסבון אנטי-בקטריאלי.
לצערנו, מייפל ננטשה בעודה מלאה בקרציות. בגלל גילה הצעיר אנו לא משתמשים בתכשיר נגד קרציות אלא פולים את קרציותיה אחת אחת, בסבלנות גדולה ובאהבה רבה (שמות פולות הקרציות שמור במערכת. מקורות מספרים שמקומן, בגן העדן של הכלבים, מובטח).
גם על סידורי הלינה נתנו את דעתנו. בינתיים, מייפל שוכנה במלונה ארעית, אך מרופדת היטב, בחדרה של בתנו. שינה, לעומת זאת, תמשיך לישון היכן שמתחשק לה - בד"כ בחדרנו, לרגלי המיטה, לעיתים על הספה הכחולה שבסלון ולעיתים על הרצפה, ברווח הצר שבין הספה הכחולה לשולחן הקפה.
נשמח למסור את מייפל לזה, לזו או לאלה, שידעו לתת לה בית חם ואוהב, כזה שיעניק לה ביטחון ואושר. המעוניינים יוכלו לפנות אלינו, במייל בלבד ובצירוף מספר טלפון - sharonnoam@yahoo.com
אנו מבטיחים לענות לכולם ולמסור את מייפל למתאים ביותר.
הוספת תגובה על "מייפל, גורת כלבים למסירה"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה