צפי לפתיחה אדומה, ליום של ירידות. 1055 תמיכה ראשונה ואחריה 1040 .
הצפי היום הינו לירידות שאולי יביאו אותנו לרמת ה- 1055 במעוף, ואולי אף למטה מכך.
הסיבה לכך הינה הסיום האדום בסוף השבוע בארה"ב, וההרגשה שהשוק קשה לו לסחוב עוד עליה לפני שהוא יורד קצת.
אולם דווקא הארביטראז הינו חיובי ברמה של 0.27 אחוז, ואנו בשבוע פקיעה מאוד מוזר , שעשוי לגרור תנועה חדה ועימה הפתעה.
מבחינת הפקיעה הרי שמפת הפוזיציות הינה באיזור ה- 1040-1050, ורחוקה די הרבה מהמדד עצמו.
בנוסף לכך בימים האחרונים נכתבה כמות פוטים גדולה מאוד בסטרייקים של 1070 עד 1100, ואולי יש כאלה הרואים בזאת איתות כי הכותבים מכוונים גבוה.
לכן קיימת האפשרות כי בשבוע של חגיגות בארה"ב שהמסחר שם קצר (רק שלושה ימים), יהיו תנועות לא צפויות בשוק בתל אביב , שהמניע שלהם הינו מיקום הפקיעה במקום שרוצים אותה הכתבנים.\
פעולה כזו יכולה לקרות החל מהיום, במשך כל ארבעת הימים הקרובים, וביום חמישי בבוקר , כשם שקרה בפקיעה האחרונה.
לכן לא אתפלא אם נרד לאיזור ה- 1055, בהמשך לירידות בארה"ב, ולא אתפלא אם נחזור לאחר מכן ל- 1065, ואפילו באם נסיים מעל 1065.
האפשרות של ירידה נראית היום בסיכוי הגבוה ביותר לעומת האפשרויות האחרות, ולכן כדאי לזכור את רמת התמיכה ב- 1055, ואת רמת ה- 1040, שאם תשבר מטה תהיה איתות דובי מהותי.
יום טוב.
הכותב הינו מנהל תיקים ברישיון הרשות בחברה לניהול תיקים,(מסדה-פ בע"מ) ויתכן והינו משקיע בניירות ערך ובאופציות שונות , לכן אין לראות בסקירה זו משום המלצה לפעולה כל שהיא בשוק ההון.
לסיוע , הדרכה ולימוד מעוף ושוק ההון , ולניהול תיקים טל:050-5510082
קיימת אפשרות לקואוצינג בנושא מסחר באופציות מעוף.
שיעורי השלמה והכנה לבחינות הרשות בנושא אופציות המעוף ואג"ח.
הוספת תגובה על "סקירת בוקר"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה