כששטיניץ הולך לנוחי, שהולך לרנטגן וביבי יושב מהצד ומחייך, אנחנו צריכים את הנגיד פישר לעוד קדנציה.
הפגישה ההזויה של שר האוצר יובל שטיניץ "במסעדה, של קבוצת אי.די.בי במגדלי עזריאלי הוציאה מדובר הקבוצה גם הודעה גיבוי למינוי הנגיד פישר לכהונה נוספת כנגיד בנק ישראל .
וכך מצוטט דובר הקבוצה :"נוחי דנקנר סבור כי הנגיד פישר מסיים חמש שנות כהונה מוצלחות ביותר והיה שמח אם כהונתו תוארך בחמש שנים נוספות", מסר דובר הקבוצה. הייתי מצפה מקבוצת אי.די.בי להודיע הודעה אחרת כמו "נגיד בנק ישראל מתמנה על ידי הממשלה" ונוחי דנקנר אינו עוסק בנושא.
גיא רולניק "שחושף" בטורו את "התמליל הסודי של השיחה בין שר האוצר לנוחי דנקנר כותב בין השאר: "לדידם של רבים מהקוראים, העוקבים בשנים האחרונות אחר עליית כוחם של הטייקונים במשק הישראלי וחולשתם של נבחרי הציבור, זהו ביטוי אנקדוטלי חד למה שהתרחש במשק בשנים האחרונות: מי עולה אל מי לרגל; מי מנהל כאן את המדינה באמת - פוליטיקאים ורגולטורים שבאים והולכים או קומץ אנשי עסקים גדולים שנשארים בעמדות הכוח עשורים שלמים, ובסופו של דבר כולם יודעים שהם ספקי הג'ובים והמשכורות הגדולים ביותר במשק.
הנגיד פישר חייב להמשיך. התמונה מדה מרקר.
הנגיד פישר הוא הפקיד המקצועי הבכיר ביותר במשק הישראלי. פישר נהנה ממוניטין בינלאומי רב ואינו זקוק למי מהפוליטיקאים והטייקונים הישראליים על מנת לשמר את תדמיתו או לדאוג לעתידו. פישר מודאג ממשפחות ההון בישראל יותר משהוא מודאג מהשחיתות במשק.
פישר חרד לפערים בחברה הישראלית והוא קשוב לצרכי ההשכלה התעסוקה והיצוא. הכלכלן פרופסור פישר יכול להרביץ תורה, חברה ודמוקרטיה גם בפרופסור הפילוסוף שטיניץ, ולהעמידו במקומו.
פישר הוא עוגן של יציבות בנהר הסוער והעקלקל של הפוליטיקה המקומית והמערבולות שמייצר המזרח התיכון.
הנגיד פישר חייב להמשיך עוד קדנציה.
הוספת תגובה על "הנגיד פישר חייב להמשיך"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה