כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    הבורסה בתל אביב

    קהילת הבורסה בתל אביב - מהווה מקום מפגש לדיונים על שוק ההון המקומי. קהילה זו פתוחה להעברת דעות וידע על ניירות ערך הנסחרים בבורסה בתל אביב ועל סביבת המסחר עצמה, וכמובן לשאלות עליהן ינסו לענות חברי הקהילה.

    שווקים פיננסיים

    חברים בקהילה (5764)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shraga elam
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לומפומפיר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Dave L
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    skochavi
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אשכר אלדן כהן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    היזם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    jshekel
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bfou
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    מיקרו מאקרו וכללי

    בפורום זה מתקיימים דיונים במגוון נושאים הקשורים בשוק ההון בישראל

    נחשו מי משלם לאיזי כהן, מנכ"ל אפריקה ישראל 515 אלף שקלים בחודש!

    1/3/10 06:50
    2
    דרג את התוכן:
    2010-03-03 10:36:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    גנבים בלילה - ביום חמישי בלילה פירסמה אפריקה ישראל אזהרת רווח חריפה במיוחד, וזה בשבוע בו נדרשה ע"י הרשות לניירות ערך, באופן חריג במיוחד להפחית 1.1. מליארד שקל משווי נכסי חברת הבת; ובדיוק כשהנהלת החברה מודיעה ל"מוסדיים" שהסדר החוב לא יכובד; ושמחזיקי האג"ח בקופות הגמל יעברו "תספורת" נוספת בקרחת – מסתבר, שמנכ"ל החברה, איזי כהן, מרוויח 515 אלף שקל לחודש. אז נחשו, חברים, מי משלם לאיזי את משכורת העתק הזו?

    ---

    Take it Easy  - האמת לגמרי מגיע לך, מר כהן, 515 אלף שקל לחודש. לאחר ההישג המדהים בו הצלחת להציג רווח חשבונאי של 1.3 מליאירד שקל ברבעון הנוכחי בעקבות הסדר החוב בו כיסחת לבעלי האג"ח  את הצורה. איזי כהן בטח גאה בכך, שלמרות שאפריקה ישראל הציגה הפסד כבד השנה של כ- מליארד שקל השנה מהפעילות העסקית-נדל"נית בשתי החברות הבנות, אפריקה נכסים ואפ"י פיתוח - היא בכל זאת תצליח להציג ברבעון הקרוב רווח יפה, בזכות הכסף ש"חסכה" במסגרת "הסדר החוב" מבעלי האג"ח.

     --

    לרמוס את וורמוס - השבוע צפויים המוסדיים, נציגי מחזיק האג"ח, לאשר את הסדר החוב של החברה, במהלכו אמורים בעלי האג"ח "להמיר" 1.2 מליארד שקל מהכסף הנקי שגזלו מהם - למניות של אותן שתי חברות בת המפסידות מאות מיליון בנדל"ן במזרח אירופה (ושבגינן הוציאה, כאמור, אפריקה את  אזהרת רווח). 

    שזה אומר: שבעלי האג"ח "ממירים" כסף ממש בניירות חסרי ערך, מאחר שאזהרת הרווח פירושה, שספק רב אם ה"בנות" לא תפשוטנה רגל ותשרודנה את השנה הנוכחית אפילו.

    --

    הבת של לבייב- מסתבר שאיזי כהן לא לבד. בעל השליטה (עדיין) באפריקה ישראל, לב לבייב, נדיב מאוד ומאוד מפנק את  המנהלים השכירים בכירים שלאפריקה, המקבלים שכר עתק, באופן חסר פרופורציה לחלוטין למצב הפיננסי הקשה של החברה. כך למשל, סגן יו"ר אפריקה, נדב גרינשפון ,מרוויח כמעט 400 אלף שקל לחודש; אלי רגימוב, סגן יו"ר אפי רוסיה לשעבר לקח הביתה בשנתיים האחרונות 11 מליון שקל, וגם בתו של לבייב, צביה לבייב אלאזרוב, מרוויחה 154 אלף בחודש.

    ---

    זוהר בדשא- אז בוקר טוב רועי ורמוס, כולנו מקווים שישנת טוב הלילה, אנחנו לא. טוב, זה הרי הכסף שלנו, לא שלך, שהסכמת "להמיר" במניות של חברות חדלות פרעון.

    כך שהאור היחיד שזוהר (לא להסחף, מנצנץ לסרוגין) בקצה המנהרה האפילה של "הסדר החוב" כמי שיציל את כספם של בעלי האג"ח בקופות הגמל  זה - פרופ' זוהר גושן. יש לקבוות שיו"ר הרשות יוכיח, שהוא אכן מסוגל לשנות את כללי המשחק ולטפל כרגולטור ביד קשה, בחברות ציבוריות ובבעלי השליטה בהן (לב לבייב) המשלמים לבכירים - ישירות מהכיס שלנו, בעלי האג"ח- משכורות החורגות ממתחם הלגיטימיות, שלא לומר: המשיקות לפלילים, ובעברית פשוטה: פשוט גונבות אותנו.

    --

    צביה (הבת של) לבייב יושבת יפה על 154 אלף שקלים בחודש.


     
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נחשו מי משלם לאיזי כהן, מנכ"ל אפריקה ישראל 515 אלף שקלים בחודש! "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    3/3/10 10:36
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-03 10:36:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נמאס מהחונטות האלטיסטיות האלה שמנסות (ולפעמים מצליחות) להשתלט לנו על המדינה.

    כסף עושה עוד כסף, בזמן שהאזרח הממוצע מנסה לסגור את החודש ולחסוך קצת כסף לפנסיה המיליונרים עושים עוד ועוד מיליונים.

    הפער בין האזרח הממוצע  לאלפיון העליון רק עולה ועולה בשיטה הזו.

     

    חובה להעביר חוק מקסימום הכנסות ומקסימום נכסים, שיקבע שעל כל הכנסה מעבר לסכום מסוים  יגבה 100% מס, לא פחות. בלי קשר למקור ההכנסה ויגביל את כמות הנכסים שאדם בודד יכול לרכוש.



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נחשו מי משלם לאיזי כהן, מנכ"ל אפריקה ישראל 515 אלף שקלים בחודש! "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה