כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    צוללים

    מדברים גם כשהווסת בתוך הפה? נהנים לקבל ביסים מליצנים תוקפניים? שבועיים בלי מים מלוחים ואתם נובלים, ואין לכם שום בעיה להוציא 50 אלף שקל על מערכת סגורה? ברוכים הבאים לקהילת הצוללים. החנקן - עלינו. כל השאר - בועות.

    ספורט וכושר

    פורום

    Divers Do it Deeper

    דיונים על צוללים, ציוד, צלילה טכנית, דגים, אלמוגים, זיהום הים, נוסטלגיה מהימים בהם מאזן היה פנזי וכל דבר אחר שמתחשק לכם.

    חברים בקהילה (1010)

    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rinat*
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    elshir
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דניאלטל0
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    D בת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אמירה10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    yam13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    P65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעקב ח
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עופר יערן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מלדיבים חלק 1

    15/3/10 19:02
    3
    דרג את התוכן:
    2010-03-16 16:34:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    היי, לפני כשבוע חזרתי מצלילות במלדיבים, היה מדהים, אני רוצה לחלוק איתכם את המסלול שלנו והחוויות שעברנו. תהנו.

     

    17-2-10

    אז זהו זה, היום זה היום, כל הפרפרים שקיימים בעולם התרכזו אצלי בבטן, עדיין בלחץ איך נגיע, מה יהיה כשנגיע, דרך ארוכה אנו אמורים לעשות, מאילת לבן גוריון, עמאן, קולמבו ובסוף מאלה. סה"כ 4 טיסות ב24 שעות חתיכת מסע.

    יאללה אנו כבר בבן גוריון, נפגשים עם החבר'ה,  קצת לחץ בכל מה שקשור במשקלים, כמה מותר, כמה יש משקל עודף, קצת קשה עם כל זה כי אנו מדברים על צוללים עם ציוד צלילה שרק הוא עומד לפחות על 22 קילו לאדם, זה בלי המצלמות, המארזים, הפלאשים וכל הציוד הנוסף שאנו לקחנו איתנו, סוף כל סוף עברנו את השלב של הצ'ק אין ובידנו אוחזים את כרטיס העלייה למטוס, לא לפני שכמעט ראינו איך אנו מוצאים כ440 דולר על מטען עודף, משום מה פתאום הבינו אותנו וכך כספנו ניצל מלעבור בעלות לרויל ג'רדן שמחים ומאושרים אנו עושים את דרכנו לשער, עכשיו אנו מתחילים את המסע.

    הטיסה מבן גוריון לעמאן, עברה במהירות 25 דקות ואנו כבר שם, אחלה של מטוס היה לנו, איחור קל בטיסה לקולמבו גורם לנו למתח לגבי טיסת ההמשך למאלה, אבל עם זה נתמודד אחר כך.

    המטוס לקולומבו הינו מטוס מרווח,יש יופי של צוות, שירות מקסים, ובסך הכל נעים במטוס.חבריי למסע היו יגאל, רוברט, שחר, סמדר, ניר, אריאל, שגית, אמיר, חיים, איגון, גלית, אנדריי וגדי, כ 14 איש, כל אחד נגוע היטב בחיידק הצלילה, כל אחד מאיתנו עם כמה מאות צלילות ברזומה, לכל אחד מאיתנו יש חלומות שעומדים להתגשם, אוטוטו...אבל אנו לא רוצים לדבר הרבה על מנת לא להפחיד את המנטות וכל החברים שלהם, אבל בואו נאמר שלטיול הזה יש הרבה מאוד ציפיות.

     

     

    סוף כל סוף הגענו למאלה, בירת המלדיבים, טיסות מתישות משהו. במאלה פגשנו את איש הקשר שכל רגע אמר עוד 10 דקות באים לאסוף אתכם, מסתבר שהפיקאפ היה ל10 וחצי כך שהמתנו שעה וחצי עד שעלינו לדוהני שזו סירה קטנה שלקחה אותנו ליאכטה שלנו. היאכטה העונה לשם בלו לגון.

     בשעת ההגעה למאלה, לגלית לא הגיעה המזוודה מסרילנקה, אז היינו צריכים לחכות עד אמצע היום לטיסה הבאה, דבר שהביא עיכוב מסוים בכל הקשור לצלילות. המדריכים פה קצת שאנטי, דברים לא זזים. אתמול צללנו רק צלילה אחת, במקום שתיים.

     

     

    18-2-10

    היום הצלילה הראשונה היתה ממש על הפנים, התדריך שקבלנו מהמדריכים היה בלתי מקצועי ולא שיקף כהוא זה את מה שהיה בצלילה, התאכזבנו. במהלך היום ההרגשה השתפרה...

    האתרים שביקרנו בהם:

    KUDA GIRI WRECK

    KANDOOMMA THILA

    GURAIDHOO CORNER

    MIYARU KANDU כל האתרים הם בחלק הדרומי של מאלה, מלבד הצלילה האחרונה שנעשתה ב VAAVU ATOLL

    האתר האחרון בו נהנו הכי הרבה, הרבה כרישים וויט טיפים, כרישי ריף ממש כיף, פה אם אין הוק אז ממש חבל על הזמן. הוק זה למעשה קרס עבה וחזק שמחובר אליו חבל באורך של מטר וקצת, כשיש זרם חזק מדי ויש נקודה עם פעילות מיוחדת במים, כמו כרישים ומנטות, אז שמים את הקרס באיזה סלע ונתלים עליו, אחרת נסחפים ומפספסים את הפעילות.

      

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    קובץ מספר 2 (jpg)
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מלדיבים חלק 1"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    15/3/10 19:59
    -1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-15 19:59:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    כיף. כיף לכם!!!


    --
    ליאורה זר-אביב, אמנית ויוצרת
    www.liorazeraviv.com

    קונים כחול-לבן
    16/3/10 06:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-16 06:13:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    תשמעי סיגלה , זרקת לנו עצם קטנה, השארת אותנו מלאי ריר

    מה עם ההמשכים ?

    אנחנו רוצים עוד עוד עוד....


    --
    http://cafe.themarker.com/view.php?u=19002
    מנהל קהילת צוללים
    16/3/10 06:47
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-16 06:47:25
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    איזה דיווח נחמד וקולח ,מצפה להמשך שבטוח יהיה מעניין לא פחות

     בהחלט עושה חשק ומי יודע ? אולי באוקטובר נהיה שם יחד

    16/3/10 16:34
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-16 16:34:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מהנה  !!


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מלדיבים חלק 1"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה