חברים, צוללים, מבקרים וגולשים יקרים!
סיפור נוסף, הוא הסיפור הראשון שלי שנכתב באוגוס 2008, פורסם עם שובי לארץ מטיול יפיפה במדינת הפיליפינים ומתוכו גם נולדה 'צוללת לצלילי הים'.
הסיפור מובא ב'שידור חוזר' במיוחד בשבילכם. סיפור שהתפרסם לפני כמעט שנתיים בפורום הצוללים ב'תפוז' ובחרתי להביאו לפניכם שוב בשנית בבלוג האישי שלי. הסיפור הוא בן-10 פרקים אעלה אותם בחלקים להנאתכם (בשל הקושי הטכני לערוך ולקבע את התכנים).
עיקר העלילה סובב סביב ההכרות הפרטית שלי עם העולם הצבעוני והשקט של שוכני הים ובחוויות האישיות שלי מקורס הצלילה אשר נגררתי אליו כאשר שיאו מתמקד בצלילה מאתגרת ומסוכנת במיוחד בלוית כרישים מזן נדיר.
מקווה שתהנו... אם לא, מתנצלת.
מוזמנים להגיב..
Diving in the Philipins – the story – part 1
מיקום: Malapascua island,Moned shole, Cebu, Philipins
יעד: The Thresher Sharps
עומק: 28 מטר צלילת לילה, 4:30 במועדון.
Malapascua island. איזה אי קסום.
רצועת חוף באורך ק"מ וחצי, חול לבן, עצי קוקוס נינוחים, מס' מועט של בתי מלון על החוף..., כמה מסעדות ו- 3 מועדוני צלילה. אנחנו התיירים היחידים.
להמשך קריאה אנא הקליקו על הקישור הבא-
http://cafe.themarker.com/view.php?t=1523956
הוספת תגובה על "Diving In the Philipins - הסיפור ממנו הכל התחיל"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה