אל:
חברת, מחלקת פניות הציבור,
מרכז שירות חברת _______________
משרדי חברת _____________ לידי ע. המנכ"ל
עותקים:
מבקר המדינה - נציבות תלונות הציבור, רח' הארבעה 19 תל אביב
משרד התקשורת - מחלקת פניות הציבור, אחד העם 9, תל אביב 61290
משרד התקשורת - מנהלת תחום הגנה על הצרכן, מירב אלקבץ, בפקס 02-6702273
הממונה על הגנת הצרכן במשרד התמ"ת - רח' בנק ישראל 5, ירושלים
המועצה הישראלית לצרכנות - ת.ד 20413 תל אביב 61200
"ידיעות אחרונות" - מדור צרכנות, לידי דני שדה
"כל-בו-טק" - לידי רפי גינת, משרדי "רשת - נגה", הברזל 23 תל אביב
אתר Ynet - מדור צרכנות, לידי מירב קריסטל (בדואר אלקטרוני calcala-ma@y-i.co.il )
חברת כ.א.ל (ויזה) - מוקד השירות, בפקס 03-5723723
הנדון: בקשת התנתקות
א.ג.נ,
אני שולח אליכם מכתב זה בדרישה מפורשת להתנתק באופן מיידי משירות המנוי _____________.
אני מנוי על שירות זה מאז שנת _______ומחויב בחיוב חודשי של מאות שקלים המנוכה מכרטיס האשראי שלי. אין לי שום חובות כספיים שהם כלפי חברתכם, ולא היו שום חובות כאלה כלפיכם בעבר.
להווי ידוע לכם כי החוק בישראל מחייב כל מפעיל שירות לנתק את הלקוח על פי בקשתו, ולבטל את החיוב על השירות, בתוך 2 ימי עבודה מקבלת הודעה בכתב.
להווי ידוע לכם כי על פי סעיף 42.2.4 לחוק, יש להפסיק את השירות בתוך 2 ימי עבודה ולחדול מן החיוב הכספי בתוך 2-5 ימי עבודה.
כמו כן, “ניתוק מוחלט של המנוי יבוצע לאחר בקשה בכתב, חתומה על ידי הלקוח".
בנוסף, על פי החלטת בית המשפט לתביעות קטנות (תק 2115/07), הערמת קשיים על לקוח המבקש לנתק עצמו משירותי חברה שעל שירותיה הוא מנוי תזכה את הלקוח בפיצוי כספי מצד החברה. יצוין כי כרגע ניתקה לי נציגת השירות שלכם את הטלפון בפנים.
לאחר שיחות טלפון חוזרות ונשנות עם נציגי חברתכם (האחרונות שבהן עם מחלקת ניתוקים ומרכז שירות לקוחות, התאריכים והשעות שמורים אצלי), אני כעת מחובר לשירות שלכם בניגוד לרצוני, על אף בקשה מפורשת להתנתק ממנו, דבר המהווה פגיעה בהגינות העסקית, בחוקי ההתקשרות החוזית וברשות הפרט שלי.
אני מצפה כי כבר היום, (כאן יש לציין תאריך), תנתקו את החיבור שלי (ותחדלו מיידית לחייב אותי בסכום החיוב החודשי עבור השירות!). ביצוע פעולות אלה ייבדק על ידי בתוך 5 ימי עבודה משליחת הפקס אליכם, קרי עד התאריך (הוסיפו תאריך).
באם לא תפסיקו את החיוב באופן מיידי ולא תנתקו אותי מהשירות בתוך הזמן הנקוב, אפנה בהקדם להתייעצות משפטית ואגיש תביעה משפטית נגד חברתכם. כמו כן אבדוק אם יש טעם בהפיכת תביעה זו לייצוגית. כמו כן, במקרה שכזה אמשיך את המעקב אחרי הטיפול בפנייתי מול כל הגופים המכותבים למכתב זה ואעמוד עימם בקשר - מתוך מטרה להשיג טיפול נאות, הוגן ומהיר בפנייתי זו.
נא אשרו בהקדם קבלת מכתב זה - ואת הניתוק המיידי מן השירות, כמו גם את הפסקת החיוב המיידית על השירות.
מכתב זה נשלח לאחר 4 שיחות טלפון שהתקיימו ביני לבין נציגי חברתכם, בתאריכים ושעות השמורים אצלי, שיחות שבהן הודעתי מפורשות על רצוני להתנתק מן השירות ולהפסיק להיות מחויב עליו.
עותק של פקס זה נשלח אליכם גם בדואר רשום, וכן לכל הגופים המצוינים לעיל.
הוספת תגובה על "כיצד להתנתק מחברת שירותים"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה