כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    הבורסה בתל אביב

    קהילת הבורסה בתל אביב - מהווה מקום מפגש לדיונים על שוק ההון המקומי. קהילה זו פתוחה להעברת דעות וידע על ניירות ערך הנסחרים בבורסה בתל אביב ועל סביבת המסחר עצמה, וכמובן לשאלות עליהן ינסו לענות חברי הקהילה.

    שווקים פיננסיים

    חברים בקהילה (5764)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shraga elam
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לומפומפיר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Dave L
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    skochavi
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אשכר אלדן כהן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    היזם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    jshekel
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bfou
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    מדדים, סחורות ומט"ח

    פורום זה עוסק במדדי המניות השונים, בארץ ובעולם

    סקירת בוקר 6.7.

    6/7/10 08:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-07-06 08:13:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    .

    6.7.2010

     

    לאחר יומיים דלילי מחזור עם בלוקים של קניה, בעיקר בסוף היום, שמשפיעים על כיוון למעלה,סגר מדד המעוף אתמול ברמת ה- 1074.89 .

     

    היום שבים למסחר מלא בארה"ב, אסיה בינתיים ירוקה כולה כאשר  שנחאי עולה ב- 1.75 אחוז, ואילו טוקיו עולה בחצי אחוז.

     

    לגבי המשך המסחר בימים הקרובים, אפילו עד מחצית יולי הדעות חלוקות ותלוי איפוא קוראים אותן. בעיתון דה מרקר מנהלי ההשקעות הישראליים מנבאים עליות בשוק ברמה של כ- 15-20 אחוז עד סוף השנה.

     

    אםצ קוראים את אתר ביזפורטל שם איסטרטג מח"ול טוען שאנו צפויים לירידות, בעיקר במדינות המתפתחות, שיהוו הזדמנויות קניה.

     

    מה שברור הינה העובדה שרמת האי וודאות גבוהה מאוד, והשוק שביר ונזיל, ויכול לרדת בקלילות או לקפץ מעלה, אם כי בכבדות מה לעומת הקלות של הירידות.

     

    היום יש סיכוי רב שאירופה , לאחר הסיום האדום אתמול, ואולי בהשפעת חוזים ירוקים מארה"ב, תביא גם את השוק הישראלי להמשך עליות.

     

    שוק המניות בארץ מצביע על כך שברמות האלה יש קונים, לא בכמויות מסחררות, לא בעליות חדות, אבך סך הכל קונים והשוק עולה. מצב זה עשוי להמשך גם היום ולהעבירנו לרמת ה- 1080 ואף לסגור מעליה.

     

    סגירה מעל רמת ה- 1080 מהווה אולי איתות חיובי, אבל ייתכן ומתחילה לסמן את הקירבה לירידות , כי עדיין אין זיהוי למגמת עליה, אלא רק למגמת דשדוש עם נטיה לירידות.

     

    אירופה היתה אתמול אדומה רוב היום, ועל השוק הישראלי זה כלל לא השפיע. הוא בשלו עולה.

     

    אז או שהמשקיעים בארץ שמו יהבם בארה"ב שתתהפך לחיובית היום, או שפשוט חושבים שיש סיכוי לחודש חיובי אל אף המסחר הדליל בקייץ.

     

    מסחר באדום באירופה גם היום, שיהיה מלווה בחוזים עתידיים אדומים, ישפיע ללא ספק גם עלינו ויגרום לירידות אל עבר רמת ה- 1060 .

     

    הערכתי: השוק יפתח ויעלה לאיזור ה- 1080 , משם תלוי מה יקרה באירופה ובארה"ב.

     

    הדולר יציב ברמת ה- 3.88 .

     

    עקב חופשה הסקירה הבאה תפורסם ב- 19.7.2010 .

     

    תהנו מהקייץ.

     

    יום טוב.

     

     

     

     

    הכותב הינו מנהל תיקים ברישיון הרשות בחברה לניהול תיקים,(מסדה-פ בע"מ) ויתכן והינו משקיע בניירות ערך ובאופציות שונות , לכן אין לראות בסקירה זו משום המלצה לפעולה כל שהיא בשוק ההון.

     

    לסיוע , הדרכה ולימוד מעוף ושוק ההון ,להדרכה ליצירת הגנות, ולניהול תיקים   טל:050-5510082

    קיימת אפשרות לקואוצינג בנושא מסחר באופציות מעוף.

    שיעורי השלמה והכנה לבחינות הרשות בנושא אופציות המעוף ואג"ח.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סקירת בוקר 6.7."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סקירת בוקר 6.7."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה