כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    הבורסה בתל אביב

    קהילת הבורסה בתל אביב - מהווה מקום מפגש לדיונים על שוק ההון המקומי. קהילה זו פתוחה להעברת דעות וידע על ניירות ערך הנסחרים בבורסה בתל אביב ועל סביבת המסחר עצמה, וכמובן לשאלות עליהן ינסו לענות חברי הקהילה.

    שווקים פיננסיים

    חברים בקהילה (5764)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    friend :)
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לומפומפיר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sweiss
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    היזם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shraga elam
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Dave L
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    skochavi
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אשכר אלדן כהן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    jshekel
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    מניות, אג"ח ומעו"ף

    פורום זה נועד לניתוחי מניות שונים. \r\nהן מצד העולם הפונדמנטלי החוקר את דו\"חות החברות ואת השווקים בהן הן פועלות,\r\nוהן מצד העולם הטכני החוקר את הפסיכולוגיה וגרפי המניות והמדדים.

    סקירת בוקר 5.8.2010

    5/8/10 07:27
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-08-05 07:27:53
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    .

    5.8.2010

     

    אתמול בבורסה נפרץ מחסום ה- 1140 ומדד המעוף סגר שוב מעל רמת ה- 1140 ברמה של 1145.86 .

     

    כל זאת במחזור בינוני של 1.3 מיליארד ובסטיות תקן של 15 אחוז, שמצביעות על יציבות באיזור ה- 1140-1150 .

     

    העליות בסוף היום הגיעו עקב פרסום של מספר המועסקים החדשים בסקטור הפרטי שעלה מעבר לתחזית. נתון זה הקפיץ את החוזים העתידיים בארה"ב, הביא גם ליום מסחר ירוק בארה"ב , שם עלו המדדים, והוכיח לדעתי את ההנחה, כי הבורסה מתמחרת שינוי לטובה בתחום הכלכלי העולמי, תהיה יציבה בנתונים רעים, ותעלה כל פעם שיתפרסם נתון טוב.

     

    הוכחה נוספת לגישה זו אפשר לראות בהערכות כי שיעור האבטלה בארה"ב, שיפורסם ביום שישי הקרוב, יעלה מ- 9.5 אחוז ל- 9.6 אחוז. בשוק שציפיותיו שליליות הערכה כזו היתה מביאה לירידה חדה, וזה שהשוק בארה"ב לא ירד אתמול לאחר הודעה כזו, רק מחזק את דעתי שאנו בדרך לתיקון כלכלי עולמי, שיביא לעליות נאות בבורסות.

     

    מתי זה יקרה?

     

    זה קורה כבר מתחילת יולי. אבל יילך ויתחזק במהלך ספטמבר- אוקטובר, בעיקר באוקטובר.

     

    האם לא צפויות ירידות בדרך?

     

    וודאי שכן . לא כל יום יעלה , והדרך למעלה תהיה מלווה בהרבה ימים של ירידות , ולפעמים גם ירידות של אחוז ויותר.

     

    עד להיכן אפשר להגיע?

     

    אם התרחיש החיובי הזה מתממש , הרי שעד סוף דצמבר השיא במעוף של 1247 יכול להפרץ.

     

    האם תיתכן סיבוב פרסה וחזרה לירידות?

     

    כן, אם נתוני המקרו בארה"ב ובעולם ישובו להיות שליליים מאוד גם בספטמבר אוקטובר, ודוחות החברות לרבעון השלישי יהיו גרועים מהתחזיות.

     

    בינתיים הראלי נמשך לאט אבל בטוח.

     

    היום יש סיכוי לראות קצת אדום בתחילת היום, כאשר הארביטראז הינו שלילי על 0.17, אסיה , פרט ליפן אדומה, והחוזים העתידיים שליליים ברמה של 0.1 .

     

    הפתיחה , גם אם תהיה אדומה, לא תוריד את מדד המעוף אל מתחת ל- 1140 , ואילו המשך מסחר בעליות באירופה ובחוזים בהמשך היום , עשוי להביא את המדד לסיום באיזור ה- 1150 .

     

    נתון חשוב של דורשי אבטלה יפורסם בשעה שלוש וחצי, והוא יכול להוסיף שמן למדורת העליות, או לקרר אותה לגמרי למגמת ירידה ברורה באם יהיה רע במיוחד.

     

    לסיכום: יום של מסחר בין 1140 ל- 1150. סיכוי לסיים באדום באותה רמה של סיכוי לסיים בירוק.כדאי לשים לב לגובה המחזור, שככל שהוא מתקרב ל- 1.8 מיליארד הוא מרמז על עליות שנתמכות ממשקיעים רבים יותר בשוק.

     

    הדולר באיזור ה- 3.77, מנסה לשוב ל- 3.8 .

    .

    יום טוב.

     

     

     

     

    הכותב הינו מנהל תיקים ברישיון הרשות בחברה לניהול תיקים,(מסדה-פ בע"מ) ויתכן והינו משקיע בניירות ערך ובאופציות שונות , לכן אין לראות בסקירה זו משום המלצה לפעולה כל שהיא בשוק ההון.

     

    לסיוע , הדרכה ולימוד מעוף ושוק ההון ,להדרכה ליצירת הגנות, ולניהול תיקים   טל:050-5510082

    קיימת אפשרות לקואוצינג בנושא מסחר באופציות מעוף.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סקירת בוקר 5.8.2010"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סקירת בוקר 5.8.2010"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה