שלום לכולן,
לאחרונה אני לוקחת חלק פעיל בארגון מקסים שנקרא "אמ"א שפ"ע" (אשה מלווה אישה שיתוף פעולה עיסקי).
המטרה היא לאפשר לנשים שהן גם אמהות וגם נשות עסקים להקים ולפתח עסק מבלי לפגוע בחיי המשפחה (בדיוק המצב בו אני נמצאת עם עסק ושני ילדודסים קטנים).
הגעתי לאמא שפע כשחיפשתי באינטרנט אנשי מקצוע שמתמחים בנשות עסקים, התחברתי עם טל (מקימת אמא שפע) ומאז אנחנו עובדות ביחד.
אני מרגישה שמצאתי מקום בטוח לשאול את כל השאלות "המביכות", לעזור לנשים אחרות לקדם את העסק שלהן ולהיתרם מהן במידה רבה – יש משהו בעוצמה הנשית שממריץ ונותן כוח.
דווקא עכשיו בין כל החגים אנחנו מקיימות כנס ובו נעסוק בבניית תכנית עבודה שנתית ואף מגוון רחב של הרצאות מהן תוכלי לבחור את השתיים שהכי מעניינות אותך.
אני מצרפת קישור ובו פרטים על הכנס ועל הקבוצות ואשמח אם תמצאו בהם עניין ותעבירו הלאה לנשים עצמאיות או שמעוניינות להיות עצמאיות וההודעה תעניין אותן.
אמ"א שפ"ע -
http://www.ima-shefa.com
בדף הבית ישנה אפשרות להירשם בחינם ולקבל אחת לשבועיים שיעורים מעשיים לניהול חכם של העסק שלך
כנס נשים עצמאיות
http://www.ima-shefa.com/3417.asp
הוספת תגובה על "להיות עצמאית אבל לא לבד"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה