.
14.9.2010
שנת תשע"א מתבטאת בינתיים בעליות קלות בתל אביב, בהתבססות מעל ה- 1180 ,
בעליה קלה של מחזור העסקאות אתמול ל- 1.8 מיליארד, ובאופטימיות תוך יומית, שלקראת הסגירה קצת מתעממת והשוק מסיים בעליה, תוך ביצוע אקט של ירידה במסחר הסגירה.
נתונים אלה מצביעים על כיוון השוק שנתמך מהאופוריה בעולם, ובעיקר בוול סטריט , שם עלו אתמול המדדים בקרוב ל- 2 אחוז , דבר שהביא את האס אנד פי 500 לרמה של 1121 נקודות, מעל ההתנגדות הטכנית ב- 1116 , ואת מדד הויקס ל- 22 .
השאלה הגדולה כמובן עכשיו היא האומנם ספטמבר לא רק שלא יהיה שחור או אדום, אלא יהיה גם ירוק ברמה של ראלי שיימשך אולי עד סוף השנה.
רבים החוששים מפני שינוי כיוון בארה"ב, שיכול להגיע כתוצאה מנתון שלילי במיוחד בתחום המקרו. אצלנו בוודאי שפעילי המעוף יקפצו על עגלת הירידות, אם תהיה אפשרות לכך , כי פקיעה באיזור ה- 1160 נראית כעת כאטרקטיבית ביותר.
היום תפרסם הלמ"ס את נתוני סחר החוץ של ישראל שייתכן וישפיעו על המסחר,בבריטניה ובצרפת יפורסם מדד המחירים לצרכן, בארה"ב יתפרסם נתון המכירות הקמונעאיות, וכל זאת בציפיה אצלנו לקראת מדד אוגוסט שיתפרסם אצלנו מחר.
הארביטראז ברמה של פלוס 0.22 , והסיכוי להמשך עליות בטבע, קמהדע, ומניות חיפושי הגז והנפט בציפיה לדוח ההנדסי של גבעות מחר, יכולים למשוך את השוק למעלה בפתיחה.
ההמשך תלוי כולו במגמה העולמית, שבינתיים נוכח החוזים האדומים בארה"ב, נראית מגמה של יציבות עם נטיה לירידות.
הצפי להיום: התמודדות מדד המעוף עם רמת ה- 1186. ירוק בעולם ואנו יכולים להגיע לסגירה בין 1186-1190 . אדום בעולם ויש סיכוי רב שנרד חזרה לרמת ה- 1172 .
יום טוב.
הכותב הינו מנהל תיקים ברישיון הרשות בחברה לניהול תיקים,ויתכן והינו משקיע בניירות ערך ובאופציות שונות , לכן אין לראות בסקירה זו משום המלצה לפעולה כל שהיא בשוק ההון.
לסיוע , הדרכה ולימוד מעוף ושוק ההון ,להדרכה ליצירת הגנות, ולניהול תיקים טל:050-5510082
קיימת אפשרות לקואוצינג בנושא מסחר באופציות מעוף.
הוספת תגובה על "סקירת בוקר 15.9"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה