כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אחריות חברתית

    כאן המקום לדבר על הערך המוסף של שילוב אספקטים חברתיים וסביבתיים בעסקים ובארגונים, על רעיונות שיתופי פעולה ומיזמים עסקיים חברתיים, על התחשבות ודאגה ללקוחות, לעובדים ולסביבה  ועל כל מה שנכון, ראוי ומוסרי לעשות, מצד ארגונים.

    חברה וקהילה

    חברים בקהילה (3540)

    רובינזוןקרוזו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי בר-אל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חיפוש בקפה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורן@SO
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אfי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    -li-
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    ראשי - אחריות חברתית של עסקים ושל ארגונים

    כאן המקום לדבר לא רק על שורת הרווח או על תרומה כספית לקהילה, אלא גם על אספקטים שונים הקשורים באתיקה ניהולית, מניעת שחיתות, הגינות מסחרית ושקיפות, שמירה על זכויות עובדים, יצירת סביבת עבודה הוגנת, שמירה על זכויות האזרח ועל כבוד האדם ומחויבות לאיכות הסביבה.

    ציפור הנפש מציירת

    17/10/07 17:11
    0
    דרג את התוכן:
    2007-10-17 17:18:00
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ציפור הנפש מציירת 

    סיפורה של לילך (שם בדוי) משתתפת בתכנית עמיתים:

    תמיד הייתי סגורה בתוך עצמי, מופנמת ומבוישת.   

    לפני כשש שנים, עברתי גרושים קשים מאוד. הרבה כעסים, מלחמות ובתי משפט...

    כל הדברים האלה השפיעו עלי מאוד.  פיתחתי דיכאון. לא הצלחתי לצאת מהמיטה. לא הצלחתי לצאת מהבית.

    לאט לאט, שכחתי איך מתקשרים בכלל עם מישהו שהוא לא פסיכיאטר או מוכר במכולת.

    הבדידות השתלטה עלי. גם התרופות שקבלתי לא עזרו לי ממש. נשארתי בודדה. בלי אף חבר בעולם.

    כשהציעו לי ללכת לחוג במתנ"ס זה נראה לי רעיון מופרח לגמרי. "אני ? חוג במתנ"ס? לצאת מהבית אין לי כוח..." לקח זמן, אבל בסוף התרגלתי לרעיון  (אחרי שנה של שכנועים של עובדת סוציאלית שלי) – והסכמתי.

    קיבלתי הנחה לחוג במסגרת תכנית 'עמיתים' והתחלתי ללכת לחוג ציור במתנ"ס. פעם ראשונה שאמרו לי שאני כישרונית במשהו...

    סוף סוף הרגשתי סיפוק מעצמי. החוג נתן לי רגיעה נפשית, אפשרות למפגש חברתי, ואפיק חדש של הנאה. היום, נותנת לי ההגעה למתנ"ס תחושה של שייכות לחברה. אולי זה לא מובן למי שלא עבר את זה, אבל בהיותי אישה בודדה, ההשתתפות בחוג מקטינה לי את תחושת הבדידות שלי. אני יכולה להגיד שאני מרגישה שיש לי בית שני שנותן לי את הביטחון להיות אני.

    תכנית 'עמיתים', עוסקת בתמיכה ושילוב של אנשים המתמודדים עם קשיים נפשיים בפעילויות הפנאי והיצירה במרחב המתנ"סי.

    במקביל, פועלת התכנית להפחתת הסטיגמה הקיימת בחברה הישראלית כלפי  נפגעי הנפש.  ב-'עמיתים' פותחים דלת לכל אדם הסובל ממצוקה נפשית, קבועה או זמנית. התכנית פועלת בכ- ארבעים ישובים בכל רחבי הארץ והמשתתפים משתלבים בחוגים הפתוחים לקהל הרחב במתנ"ס ובסביבתו, מתוך אמונה ביכולתם ובכוחם להשתלב בפעילויות נורמטיביות וביכולת של החברה הישראלית להכיל גם את השונה.  

    ביום שישי, 26.10.07 (בן השעות 11:00-15:00) יתקיים הפנינג "ציפור הנפש מציירת", במסגרתו יועמד קיר ציור ענק ברחבת הסינמטק בתל אביב.

    על הקיר יציירו אמנים ישראליים, ביחד עם משתתפי התכנית המתמודדים עם קשיים נפשיים ובשיתוף הקהל הרחב.ההפנינג יפתח את אירועי שבוע בריאות הנפש הבינלאומי בישראל, שמטרתם לקדם את המודעות בתחום זה. 

    הנכם מוזמנים להשתתף בחגיגת היצירה!

    הכניסה חופשית! 

    המעוניינים להתנדב לעזור במהלך היום (או בכלל) מוזמנים להשאיר את פרטיהם בתיבת הדואר שלי באתר.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ציפור הנפש מציירת"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ציפור הנפש מציירת"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה