מיקרו, מאקרו, בכל מקום שנסתכל הסוציאליזם משתלט על הלך הרוח , התעמולה הסוציאליסטית מתגברת דרך שופרות התקשורת ואנחנו מאבדים את החירות והעצמאות שלנו מרגע לרגע.
בארה"ב - הסוציאליזם זחל לאיטו מאז תחילת שנות ה2000 - והבטיח לאנשים חיים טובים ללא דאגות, כסף זול וחינמי.
ניפח בועות ופוצץ אותן - האשים את הקפיטליסטים והשוק החופשי בבעיות - וקיבל עוד מנדטים להדפיס ולנפח בועות חדשות.
כך היה עם בועת הנסדק, כך היה עם בועת הנדלן, וכך גם היום - הפתרון הקבוע - הורדת ריבית, הדפסת כסף, וקניה של החוב.
באירופה - הסוציאליזם ניצח בגדול עוד בהקמת גוש האירו והאיחוד האירופי... שבו לא הייתה כוונה לעצמאות או חירות אלא להקמת "מדינת אירופה" בראשות המדינות הגדולות שישלטו בכולן. גם עכשיו כאשר המדינות הקטנות נמצאות בחובות כבדים ועומדות לפני הדבר המוסרי הנכון לעשות - לפשוט רגל - הן עומדות למכור את נשמתן לשטן ולקבל סיוע וחילוץ - רק בשביל להיות משועבדות כל חייהן למלווים שלהן.
בריטניה סירבה להצטרף לגוש האירו ונשארה עם הליש"ט - אך גם היא חלק מהאיחוד האירופי שמתנהל כמו דיקטטורה סוציאליסטית ששולטת על כל המדינות שבתוך האיחוד.
בסין - הקומוניזם שולט - אך האבסורד הגדול הוא שהכלכלה הסינית אינה כלכלה קומוניסטית אלא במובנים מסוימים יותר קפיטליסטית מאשר הכלכלות האחרות בעולם. זו גם הסיבה שבזמן שכלכלות העולם שוקעות - סין צומחת.
ביפן - מאז משבר הנדל"ן הממשלה מתערבת באופן אגרסיבי בכלכלה, מגדילה חובות וגרעונות ומורידה ריביות כדי לגרום לאינפלציה - שהיא חביבת הסוציאליסטים באשר הם נמצאים. בעיני הסוציאליסטים מחירים עולים הם סימן טוב, לא משנה כמה הם עולים וכמה עניים האנשים הופכים בעקבות זה.
אצלנו בישראל - בשנת 2003-4 שר האוצר נתניהו פעל באופן אנטי-סוציאליסטי בכך שהוריד את מס הכנסה לפרטים ולחברות, וקיצץ בקצבאות השונות. צעדים אלה כמובן הביאו את ישראל למצבה הטוב-יחסית-לעולם היום, אך גם הביאו הרבה סוציאליסטים לטעון למעשה רובין הוד הפוך - לקחת מהעניים ולתת לעשירים.
מאז שעזב נתניהו את תפקיד שר האוצר - חזרה ישראל לצעדים סוציאליסטים והגדלת הסקטור הציבורי - ובכך התעללה במעמד הביניים. נטל המס עדיין גבוה מאוד - ביטוח לאומי מס הכנסה, מע"מ, מיסים שונים על רכבים, על אנרגיה (דלק) ומחירי צריכה גבוהים לכל דבר בערך (חשמל ומים) חונקים את האזרח הישראלי.
ועדת ששינסקי בנושא תמלוגי הגז - הייתה ההתפרצות הסוציאליסטית הברורה ביותר מאז בישראל - והיא מסמלת בעיני את הרפורמה שכל העולם עובר משוק חופשי של מנהיגים כמו רונלד רייגן ומרגרט תאצ'ר לשוק סוציאליסטי ריכוזי שלוקח הכל מהאזרח ונותן לממשלה.
לסוציאליסטים קל לטעון כנגד השוק החופשי - שכן לשוק החופשי יש לא מעט מגרעות. בשוק החופשי יש פגמים, בשוק החופשי יש בעיות מבניות. אך הפתרון הסוציאליסטי אינו טוב יותר ולקיחת כסף מכולם ונתינתו למי שנוח לממשלה - זו אינה הדרך להתמודד עם הכלכלה. רק יזמות חופש וחירות יביאו משק כלכלי לצמיחה. לא אינפלציה ועודף מיסוי.
את התוצאות של הסוציאליזם הנפלא אנחנו רואים היום באירופה - במדינות הPIGS, שבהן יש עדיין כמה מקומות בהם השוק הוא חופשי - אחד מהם הוא שוק האגח האירופאי - שם השוק החופשי מכה בסוציאליזם ומטיס את התשואות על אגרות החוב לשיאים חדשים, בגלל חדלות הפרעון של אירלנד, פורטוגל , יוון, וכנראה גם ספרד.
המודל הסוציאליסטי לא עובד. הוא אמנם נשמע כמו אופוריה עילאית שבה כולם חיים טוב ובשיוויון אך במציאות הסוציאליזם טוב בעיקר לשונאי יהודים (קרל מרקס) ושונאי עשירים באופן כללי.
בצעד נבון ומתוחכם הפכו את האנשים שמייצגים קפיטליזם ל DOOM SAYERS (נביאי זעם) ובכך המאיסו אותם על הציבור, מכיוון שאמרו את האמת. גם לאחר שדבריהם התבררו כנכונים - המאסתם כ"שליליים מדי" הצליחה.
אנשים לא אוהבים לשמוע חדשות שליליות - גם כשהן נכונות, ומעדיפים "עולם שכולו טוב" אפילו אם בסופו של דבר זהו עולם של השתעבדות ואיבוד החירות.
בפוסט הבא אכתוב - מהו מפלטם של הקפיטליסטים שנותרו....
הוספת תגובה על "הסוציאליסטים משתלטים על העולם"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה