קרן קורת ובנק אוצר החייל יספקו הלוואות בתנאים מיוחדים לעסקים שנפגעו בשריפה בכרמל
קרן קורת לפיתוח כלכלי תסייע לבעלי עסקים קטנים ובינוניים שנפגעו כתוצאה משריפת הענק באזור הכרמל ותאפשר להם לקבל הלוואות בתנאים נוחים במיוחד באמצעות שיתוף פעולה מיוחד שהיא מקיימת עם בנק אוצר החייל.
במסגרת תוכנית ההלוואות המיוחדת שמציעות קרן קורת ובנק אוצר החייל, עסקים שנמצאים באזור השריפה או עסקים בבעלות אנשים המתגוררים בבתים שנשרפו יזכו לסיוע משותף של בנק אוצר החייל וקרן קורת. תינתנה הלוואות של עד 90 אלף שקל בריבית פריים + 1.8% לתקופה של 36 חודשים עם תקופת גרייס של חצי שנה בערבות של קרן קורת בהיקף של 75%, ללא צורך בביטחונות נוספים למעט הערבות האישית של בעל העסק. .
בנוסף לתוכנית ההלוואות שמפעילה קרן קורת עם בנק אוצר החייל, יוכלו בעלי עסקים קטנים ובינוניים להיעזר גם בתוכנית שקרן קורת השיקה בתחילת השנה בשיתוף בנק לאומי. במסגרת הפרויקט המשותף, המיועד לעסקים קטנים ובינוניים מחדרה וצפונה, בעלי עסקים מאזור הכרמל יוכלו לקבל הלוואות בסכומים של עד 1.2 מ' שקל בריבית פריים + 1.5% לתקופה של עד 5 שנים
הוספת תגובה על "קרן קורת ובנק אוצר החייל יסייעו לעסקים שניפגעו בשריפה"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה