לכל מי שגר בתל אביב והיא יותר מכתובת בתעודת זהות שלו, לכל מי שחי בתל אביב כבר שנים ועדיין מגלה בה דברים חדשים, לכל מי שמנהל יחסי אהבה שנאה עם העיר הזאת, לכל מי שמוכן לקום ולהגיד, אני תל אביבי ואני מכור.
פרויקטים מעניינים שקורים עכשיו בימים אלה ממש בתל אביב. דברים טובים שקורים מכל הסוגים: מיזמים, הופעות, אירועים, הפגנות, עצרות, כנסים, מסיבות ופרויקטים עירוניים בכל תחום: קהילה, חברה, חינוך, תרבות, אמנות, ספורט, קולנוע, מוזיקה, מסחר, ובקיצור הכל.
אכלתי בזופה ביום המרק והיה טעים, יפה לך על ההתייחסות. ובלי קשר, הייתי ממליצה לך על סול.. לי יש והיא סופר קומפקטית, זה העיקר שלה. וכמו כל קיה היא חסכנית בדלק ומאוד בטוחה.. קיצר שיהיה לך בהצלחה, ואיפה אתה גר שאתה בונה ככ על הכחול ולבן? זה מאוד נדיר לאזורים מסויימים לת"א!
הוספת תגובה על "זה קצת רכב קצת תל אביב"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה