23.12.2010
עוד יום מסחר ללא שינוי עבר על מד המעוף אתמול במחזור רגוע יחסית של 1.6 מיליארד שקל .
אוירת סוף השנה הכוללת את סיכומי השנה שוררת בבורסה, ולמעשה מראה כי המשקיעים חושבים אולי יותר על שנת 2011 מאשר על הנעשה עדיין ב- 2010 .
אתמול מניות הסלולר ירדו, עקב תחילת החתימות עם מפעילים וירטואלים, בדמות ההסכם בין רמי לוי ופלא פון.
היום במסחר חברת מכתשים תרכז ענין רב , עקב ההערכות כי נחתמה עסקת הרכישה שלה. ייתכן ונראה בה עליות , שיביאו גם את החברה לישראל לעליות , ויסייעו אולי למדד כולו לסיים את השבוע ביום ירוק.
יום ירוק פירושו עליה של 2-3 נקודות , ולא נראה כי רמת ה- 1320 בכלל תעמוד בסכנה כלשהיא.
הטבות המס של כיל הביאו אתמול לירדה במניה , אולם דעות האנליסטים כי זוהי המניה המובילה בישראל יסייעו היום לחזקה שוב.
ארה"ב סיימה כרגיל מעט למעלה, באסיה סין ויפן יורדות , החוזים מעט ירוקים, אירופה מדשדשת בחצי יום המסחר שנותר לה עד לחג, והארביטראז ברמת האפס( -0.02 ).
הציפיה לכן היום הינה שוב למחזור עסקים נמוך יחסית שלא יעבור את ה- 1.8 מיליארד עם דשדוש של עד 2-3- נקודות לכל צד.
בקיצור: יום מסחר שקט נוסף בדרך לסערת הפקיעה הגדולה בשבוע הבא.
אולי מבול המקרו בארה"ב:דורשי אבטלה, הזמנות מוצרים ברי קיימא, הכנסה פרטית, הוצאה פרטית, הסנטימנט של אונברסיטת מישיגן,ונתון מכירות בתים חדשים יעיר קצת את השוק לקראת סוף המסחר, אבל גם זה בספק רב.
שבת שלום.
יום טוב.
הכותב הינו מנהל תיקים ברישיון הרשות ומנכ"ל חברת בסט אינווסט לניהול תיקי השקעות.ייתכן והינו מעורב בפעולות השקעה בניירות ערך ובאופציות שונות , לכן אין לראות בסקירה זו משום המלצה לפעולה כל שהיא בשוק ההון.
לסיוע , הדרכה ולימוד מעוף ושוק ההון ,להדרכה ליצירת הגנות, ולניהול תיקים טל: 050-5510082 .קיימת אפשרות לקאוצינג בנושא המסחר באופציות מעוף.
הוספת תגובה על "סקירת בוקר "
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה