צטט: טלנגולת כפרות 2007-10-30 19:24:16
דווקא דומיינים הם עסק מאוד מאוד משתלם ויכול אף להיות בהחלט סחיר:
בתחילת חודש אוקטובר השנה הועמדה למכירה כתובת האינטרנט WallStreet.com
לצערם של בעלי הדומיין, הכתובת נכשלה בניסיונה לשבור את השיאים שקבעו מחירי כתובות האינטרנט Porn.com ו-Sex.com, ולא נמכרה, לאחר שההצעות נפלו מהמחיר המינימלי שביקשו בעלי הדומיין.
ההצעה הגבוהה ביותר לרכישת הכתובת עמדה על 3 מיליון דולר, מתחת למחיר המינימלי אותו דרשו בעלי האתר, שנע בין 4 ל5- מיליון דולר.
בסוף השבוע העריכו בעלי הדומיין כי מחירה הסופי של WallStreet.com עשוי לעלות על מחירה של Porn.com, שנמכרה במאי האחרון תמורת 9.5 מיליון דולר במזומן לחברת האינטרנט MXN, המחזיקה באתר הסרטים הפורנוגרפיים Downloadpass וחברת פרסום אתרי הפורנוגרפיה Pimproll.com. מחירה של Porn.com היה השני בגובהו אי פעם עבור כתובת אינטרנט, לאחר שכתובת האינטרנט Sex.com נמכרה במכירה פרטית ב2005- תמורת 12 מיליון דולר.
כלומר, השאלה האלמותית סקס או כסף שוב הכריע לטובת הסקס. לפחות בעולם האינטרנט
יו, מתי רק עכשיו זיהיתי שזה אתה, תתחדש על התמונה
יש שמועה שמתנהל משא ומתן לקראת סגירה על Pharmacy.com ב50 מליון דולר.
גם אם זה חצי, הוא שובר את השיאים.
טלנגולת, אם אני ממשיך את קו ההגיון שלך, הנושאים החמים ביותר באינטרנט הם(לפי רשימת המכירות הגדולות):
1. סקס
2. סקס
3. יהלומים
4. עסקים.
5. בירה
sex.com - 14,000,000$ jan 06
porn.com 9,500,000$ may 07
diamond.com 7,500,000$ may 06
business.com 7,500,000$ jan 99
Beer.com 7,000,000$ jan 04
business.com - נמכר לראשונה ב7.5 מליון, היו הרבה דעות שהיזמים עשו טעות ברכישה, עד שכאמור הם מכרו אותו השנה ב350 מליון ועשו אקזיט נאה.(המכירה הזאת לא נכנסת לרשימת המכירות הגדולות של הדומיינים כי הם מכרו דומיין + אתר).
הוספת תגובה על " השקעה בדומיינים - בדיקה ראשונית"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה