צטט: joseffin 2011-05-09 09:20:03
צטט: כיתת יציבה 2011-05-09 09:00:36
עניי עירך קודמים:
גאטו יקר, מן הסתם אינך חרדי ואינך דתי. זהו עולמם הפנימי. מה עניינך בהדרת נשים בקרב הציבור החרדי? במה זה משפיע על עולמך? בכלום.
אומר לך מה כן משפיע על עולמך: הדרת גברים מבית הספר היסודי-חילוני.
רק מורות מכיתה א' ועד ח'. מאוד משפיע. עליך, על ילדי, על רוב החברה הישראלית.
אני מסופק אם בין כיתה א' לכיתה ח' היה לך מורה גבר. כי זאת המציאות בכל החינוך החילוני, והיא ארוכה כימיה של בני ברק.
ויקיפדיה: חינוך חד מיני-חינוך חרדי.
וחינוך של מורות בלבד הוא לא חינוך חד מיני? הדבר הזה קשור בך ונוגע לך הרבה יותר מאשר חינוכם של החרדים. מי לימד אותך קרוא וכתוב? מי לימד אותך להתנהג, לחשוב?(בתיכון מכינים לבגרות, לא כל כך עוסקים בהתנהגות, ולא בטוח שמלמדים לחשוב)
המאמר הזה, לאור מה שאמרתי לך, אינו יותר מאשר חץ נוסף במטרה מסומנת כלגיטימית.
אני מאוד אשמח לשמוע דעתך בנושא רק מורות מכיתה א ועד ח' בחינוך החילוני.
המורה שלי בכיתה ב' וג' היה המורה עמוס
מורה משכמו ומעלה שאני זוכרת אותו עד היום
אחד האנשים החכמים שיצא לי להכיר.
מכאן ברשותך ואתך הסליחה, את מבוגרת כמוני, כי בזמני אכן היו גברים בהוראה. ו'אני זוכר את המורה שהיה לי' זאת ממש קלישאה.
אגב, אף אחד לא מונע מגבר להיות מורה, זה שגברים לא רוצים להיות מורים ולחנך את ילדינו, זאת בעיה שלהם.
ועוד קלישאה: גברים לא רוצים, הם אשמים. נראה אותך נכנסת לסמינר למורים שיש בו סגל ותלמידים על טהרת הגברים. כי זה המצב בכול הסמינרים, רק הפוך.
נראה אותך נכנסת אף שורדת בית ספר שיש בו רק מורים. כי זה המצב, אבל הפוך.
בבית הספר בו לומדים למדו -לומדים ילדי יש רק מורות. כל שנה, המנהלת מביאה מורה , ומעיפה אותו אחרי חודשים -או שבועיים. בד"כ הטענה: הם לא יודעים להציב גבולות.
ואני אומר: מחנכת את הילדים לראות בגברים חסרי אחריות ונוטשים.
ההחלטה להכניס גברים למערכת החינוך היא מערכתית, אוי לה אם תהיה נתונה למציאות של בחירה אישית.
ההחלטה למלא את בתי הספר רק מורות, היא גם מערכתית, תוצאה שלקפיטליזם ממלכתי חזירי: מורות קונים בזול.
אישי: קרן קרב לא מעונינת בשירותיי, היא מעונינת רק באשתי. לי יש יותר תעודות, ולא פחות ניסיון. קרן קרב: 100% נשים.
/null/text_64k_1#