העליה ב תוחלת החיים מחד והעליה בגיל הכניסה לשוק העבודה מאידך גורמים לכך שיותר אנשים ממשיכים לעבוד גם לאחר גיל פרישה. אמנם גיל הפרישה נקבע לגברים 67 לנשים 64 אולם בשל העליה ב תוחלת החיים זה לא סופי . במקומות העבודה הגדולים והמסודרים ולעובדים בכירים שיש קרן פנסיה ותיקה אולי תהיה פנסיה גבוהה יותר , אולם לא תמיד מספיקה .
עובדים בכירים שעומדים לפרוש פרישה מוקדמת או פרישה רגילה מתכננים את פרישתם ומקבלים ייעוץ פרישה חכם ממי שמבין בתחומי ההשקעות בתחום הביטוח הפנסיוני (לא רק בתחום המיסוי ) , דמי נהול פנסיה חכמה פנסיה ירוקה .
נשים גברים נשואים נשואת גרושים גרושות אלמנים אלמנות פנויים פנויות שעושים תכנון פנסיוני ודואגים לעתידם .
לכן עובדים שפורשים מתענינים היום כיצד להגדיל את הפנסיה שלהם : ישנם לכך מס' דרכים שמעטים מבין סוכני הביטוח וה יועצים הפנסיוניים מכירים : הגדלת הפנסיה החודשית ע"י שימוש בכלים חכמים לייצור פנסיה מוגברת .
יצירת פנסיה חכמה :
חסכון השקעתי בחברת ביטוח
פנסיה ירוקה
הטרנד החדש מוכר למעט מאד אנשים המביים בתחומי ה ביטוח ה פנסיוני ו השקעות ומי שפונה הוא בד"כ בכירים או מביני ענין נשים גברים גרושים גרושות אלמנות ש דואגים לעתידם הפנסיוני .
בהצלחה ב פרישה
ד"ר שלמה חזן - יועץ סיכונים יועץ פרישה לבכירים והשקעות חכמות פנסיוניות פיננסיוניות נדל"ן
מה כדאי לי www.keday.co.il דוא"ל shaldag19@walla.co.il
09-8809013 054-6900052
.
הוספת תגובה על "השפעת העליה בתוחלת החיים על השקעות ו חסכון - ד"ר שלמה חזן יועץ סיכונים "
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה