כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    זוגיות

    המקום לספר, להתייעץ, לשתף בעניינים שבלב.                                             הקהילה מיועדת לאלו שמחפשים אהבה וגם לכאלה שכבר מצאו.

    יחסים

    חברים בקהילה (9387)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי בר-אל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ford-forcus
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    -li-
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RoadSwimmer
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קלרה הקדושה*
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    פרק ב'

    פרק קודם הסתיים ואתם ממשיכים הלאה....זה המקום להתייעץ לגבי קשרים חדשים, המשפחה המורכבת, ליתמוך ולהיתמך.

    אבא שלי

    31/5/11 08:30
    3
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-05-31 08:30:36
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שלום לשמחתי אבי היום בן 82 אמנם סיעודי אבל צלול ומתפקד אבי בדומה לאביך גידל אותנו גם כשהתגרש מאימי וגם כשנישא לאשתו שגידלה אותנו היטב לשמחתי גם אשתו בת 82 צלולה ומתפקדת ואפילו לא סיעודית כל יום שעובר והמצב נשאר זוהי ברכה שבורכתי מבורא עולם. כילדים אחי ואני היינו בחזקתו . הגירושין היוו אילוץ עקב מחלתה של אימי ז"ל. ילדים בימינו נחשפים לכל העוולות האופפות אותנו. אבל אני מאמין שאי אפשר לרמות את כל העולם כל הזמן במיוחד אי אפשר לרמות ילדים. ילדים מרגישים היטב מי אוהב אותם.ומי מניפולטור מעוול. בהזדמנות הקרובה ביותר הם גם יוכיחו זאת לך כפי שבני מוכיחים זאת לי. החוכמה הגדולה בהתנהלות בת ימינו נעוצה במניעת נזקים מהילדים שהם צד שלישי למאבק אינם אשמים בו וודאי לא רצו בו.

    --
    עופר
    054-9275190
    31/5/11 14:40
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-05-31 14:40:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גם לי היה אבא כזה. גם הוא חתם על ערבות של פושט רגל - אבל לא באה משטרה כי הוא והערבים האחרים התארגנו לשלם ואח"כ כבר דאגו לקבל מהחייב את כספם. אבא שלי היה סמכותי כמו אביך. למדתי ממנו המון ולשמחתי די חיקיתי אותו. היום ילדי ממושמעים ומחונכים היטב. הם לא היו ילדים שהתעללו במורים או לא חלקו להם כבוד. לילדי יש הורים מחונכים ומחנכים. לצערי לילדים רבים יש הורים לא מחונכים וגם הם לא מחנכים. הורים רבים חושבים שחינוך, הילד צריך לקבל רק בבית הספר. זו טעות ענקית. ילד קודם כל מתחנך בבית ורק אח"כ בבית הספר. כל זוג שעומד להקים משפחה מחוייב בימנו -לדעתי - ללכת לקורס הורות. לשמחתי הרבה ילדי שהם קיום גם כן הורים הולכים בדרכי. אלא שיש בעיה אמיתית שנכדי סופגים בבית הספר או/ו בגן את ההתנהגות השלילית של ילדים אחרים. זו בעיה לא קטנה שילדי צריכים להתמודד איתה. אני מקווה שהם עושים זאת טוב.
    31/5/11 14:49
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-05-31 14:49:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    גם אני אם הייתי כותב פוסט שכזה הוא היה דווקא על אימא.

    אימא שלי חייתה את חייה למען הילדים.

    והתפוח?


    --
    :-)
    31/5/11 17:59
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-05-31 17:59:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תודה לכל הקוראים והקוראות הכוכבים והכוכבות אבל כנראה שקצת פיספסתי כאן. הדיון הוא לא על אבא מושלם וטוב אלא עלי...הנקודה שרציתי להעביר היא איך אבי היה נראה לי אם בילדותי היה צריך להתמודד עם מה שאני מתמודד כאבא, האם עדיין הייתי רואה בו איש חזק וסמכותי או לא. זהו.

    --
    Keyser Söze
    31/5/11 20:24
    3
    דרג את התוכן:
    2011-05-31 23:34:19
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ואבא שלי מעולם לא היה סמכותי במיוחד, במשך שנים היתה לו יראת סמכות עד שלפני כמה שנים הלכתי איתו לבנק, ביקשתי בנקאי פרטי שילווה אותו והסברתי לו שהפקיד אמור לשרת אותו.

    הוא בעיקר קצת אסרונאוט, מין אבא כזה, שכשמטיילים איתו אפשר להעביר בוקר שלם במעקב אחרי חיפושית זבל שמגלגלת כדור אשפה ולקבל סקירה חיננית ומשעשעת על כל המיתולוגיה הפרעונית, אחד שכל הזמן קורא וחוקר ותוהה, אבא שלוקח למוזאונים ומלמד מט סנדלרים, אבא שסוחט מיץ תפוזים בבוקר ומכין ממתקים מתמרים באגוזים.

    אבא עם לב גדול, עם מצפון. מורה דרך מוסרי. אבא שכשרואים איתו את מלך האריות - תוהה למה לסימבה יש זכויות יתר.

    עם משכורת לא משהו אבל עם עושר רוחני עצום.

    האבא הכי טוב בשבילי.

     

    נכון שרוב האבאים היו תמיד הסמכותיים והחזקים והקרייריסטים שלא ממש רואים בבית - אבל תפקיד האב השתנה, לא רק במשפחות שהתפרקו וזו הזדמנות ליצוק תכנים אחרים פרט לתפקיד הכספומט בקניון והשוטר הרע להכנת שעורים...

     

    אתה האבא היחיד שלה, ומעצם היותך אבא שלה היא זקוקה לך ואוהבת אותך והיא תזכור ותוכיר כל חייה את מה שתעניק לה, גם אם מה שתעניק יהיה שונה ממה שאבא שלך העניק לה.


    --
    מי שלא מאמין בניסים – הוא פשוט לא ריאלי
    1/6/11 08:32
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-06-01 08:32:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    הלואי והייתי יכולה לכתוב דומה, על מי מהורי, זכית!!

    --
    שתדע לחיות ביחד ולהשאר חפשי, ושתצליח שחייך לא יהיו לריק... (שלום חנוך-בגלגול הזה)


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אבא שלי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה