לכל מי שגר בתל אביב והיא יותר מכתובת בתעודת זהות שלו, לכל מי שחי בתל אביב כבר שנים ועדיין מגלה בה דברים חדשים, לכל מי שמנהל יחסי אהבה שנאה עם העיר הזאת, לכל מי שמוכן לקום ולהגיד, אני תל אביבי ואני מכור.
פרויקטים מעניינים שקורים עכשיו בימים אלה ממש בתל אביב. דברים טובים שקורים מכל הסוגים: מיזמים, הופעות, אירועים, הפגנות, עצרות, כנסים, מסיבות ופרויקטים עירוניים בכל תחום: קהילה, חברה, חינוך, תרבות, אמנות, ספורט, קולנוע, מוזיקה, מסחר, ובקיצור הכל.
אין לי תגובה רלוונטית מהסיבה הברורה שבלילה לבן האחרון הייתי בבית, בחיפה; היה לי לילה לבן מסוג אחר - סיידתי קיר...;) אבל בתור ותיקת לילות לבנים, מהראשון ועד הלפני-אחרון, נדמה לי שאז כבר הבנתי שזה רק הולך להיות יותר גרוע.
עיר פקוקה, עמוסה, מרוב אירועים לא רואים את היער ולא מצליחים להגיע לשום מקום ובעצם בשביל מה זה טוב - בשביל שאנשים ייאלצו לבחור בין יותר מדי אפשרויות? בשביל לנפח את הראש ולהתעייף אחרי שעתיים?
באירוע הראשון עוד נהניתי כהוגן והעיר גם לא עלתה על גדותיה... מאז חלפו הרבה מים בירקון וגם אני עברתי דירה.
הוספת תגובה על "מה אהבת בלילה הלבן, מה פחות, והאם הוא לתל אביבים?"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה