צטט: אילן גבע 2011-08-13 11:25:39
צטט: שלומי..... 2011-08-13 11:03:42
אהבה ללא תנאי .. (שבעולמנו החומרני קשה למצוא זאת )... להיות שם בשביל ולא בגלל... לתת חיוך , מילה טובה , אסטטיות , לדעת לפרגן לקבל אותך כמו שאתה .. וזה צריך להיות הדדי..
מה זאת אומרת ללא תנאי? אני לא קונה את זה.
היא מחייכת אליך, קוראת לך ממוש, נראית הכי טוב עבורך, אוהבת אותך כמות שאתה, גם אם לא התגלחת שבוע וגם אתה ככה.
רק מה, (ובכוונה הכי קיצוני ומטומטם), לפעמים מתחשק לה זיון מן הצד. גם אז תאהב?
אין דבר כזה אהבה ללא תנאי לבן זוג.
מסכימה לגמרי עם אילן. הרומנטיזציה המתייפייפת של "אהבה ללא תנאי" מאד מקוממת אותי תמיד. מה זה ללא תנאי?!
אם הוא יתנהג אליי בזילזול? יהיה מגעיל אליי, חסר התחשבות, הסקס יהיה חרא (וכו'- הבנתם את העיקרון...) אני אמורה להמשיך לאהוב? את מה בדיוק?
מצטערת. אני אוהב וארצה להיות עם מי שיגרום לי לתחושות טובות כשאני איתו. זה התנאי הבסיסי וההכרחי.
וזה לא קשור "לעולמנו החומרי" ולא ל"עידן האינטרנט" ולא ל"חברה הקלוקלת" ולא לשאר גורמים ערטילאיים שמסירים את האחריות מהפרט, כמו שתמיד נוטים להאשים. זה קשור אך ורק אלינו ולזה שאיתנו. ואם הוא עושה לי רע אוציא אותו מחיי.
/null/text_64k_1#