חברי קהילה יקרים,
הערב קראתי מאמר ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.
גילה ברונר, סקסולוגית ומנהלת השרות הסקסולוגי במרכז לרפואה מינית, המרכז הרפואי שיבא, תל השומר, הסבירה כי "בשנים האחרונות מחקרים רבים נעשים סביב החשק מיני של האישה. החוקרים מחפשים מה מניע את האישה לקיים יחסי מין. הממצאים של הסקר מראים בוודאות שהדחף המיני מתעורר אצל האישה כאשר יש אהבה, אמינות וחברות עם בן הזוג".
לתעל את האינטימיות לאנרגיה מינית
לדברי ברונר, למרות שהסקר מראה שהסקס נמצא במקום נמוך בסדר העדיפויות, חשוב מאוד לקיים אותו באופן רציף ומהנה על מנת לשמור על יציבות הזוגיות ולזכור שמשמעותו מתחברת לערכים החשובים ביותר בקשר הזוגי - אהבה, קרבה והנאה.
"כאשר האישה מצליחה לחבר את הדחף המיני לתחושת האינטימיות ולהערכה שיש בה כלפי בן זוגה, המצב ביניהם תקין", אומרת ברונר, "אך כשהאישה לא מצליחה לתעל רגשות מהסוג הזה לאנרגיה מינית אין ספק שקיימת בעיה".
מתחברים/ות ?
הוספת תגובה על "החשק המיני של האישה"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה