צטט: אספרסו כפול 2011-12-05 16:18:40
טובה יקירתי. בפרוש הקלאסי של הזוגיות, הרכושנות היא בילד אין.
זה לא מצב שבו אתה כלכך בעניין שלה שאתה לא רואה אף אחת אחרת. פעם כתבתי על ביקור באתר של א-מיניים. [כאלה שהסקס לא מעניין אותם בכלל] ועדיין יש ציפיה מבן הזוג להיות נאמן. ולא רק שלא ישקר... אשכרה ש"יבחר" ואחרי שבחר יתרגל חיים ללא סקס. שם באתר זה נראה להן טבעי והגיוני. [וגם מסביר משהו על ניגוד האינטרסים]
ואת? מוכנה שבן זוגך יתפרפר? [בידיעתך, בסדר.] זה גורם לו עונג... ואת הרי "אוהבת" אותו. או שאת נאחזת בגירסה הקלאסית של שלי שלי ושלי?
שְיוֹ. לא שאני תינוקת, ראיתי וחוויתי בחיי לפחות דבר או שניים... אבל לתמצת את כל מהות הזוגיות/אהבה/השתייכות אך ורק לסקס? א-מיניים נדמים בעיניי כלא נורמלים, אבל זה עובד גם הפוך. אם כן, למה שארצה לקשור את חיי עם אחד כזה? הייתי רוצה להאמין שזה שיהיה איתי בזוגיות - גם ירצה, מתוך בחירה, להיות נאמן... ולא מפני שאנו טוענים לבעלות אחד על השני.
שיתפרפר? לא! - מעדיפה לשחרר...
שלי? שוב, במובן של שייכות, לא רכושנות. אני לא שולחן, או כיסא, או אייפון. אני בנאדם עם רגשות, ומאמינה שגם הצד השני.
קצת גלשנו להגדרות?
ואיך כל זה מתקשר לעניין האגו מול הרגש?
טוב, זה שגבר-גבר קשוח לא בוכה [אפילו לא בלילה], כבר הבנתי... אבל מה לא טוב בדרך האחרת? אני יכולה לדבר ולשכנע את עצמי השקם והערב "לשכוח, לשכוח, לשכוח, למחוק, להמשיך הלאה, לא להזיל דמעה, זה מיותר". אבל לְמה זה הופך אותי? האם זה רק מקנה לי חסינות, או הופך אותי לסוג של רובוט? נכון, עם הזמן אני לומדת להתגבר על מכשולי החיים, אבל על הדרך אני "מרוויחה" כזה עור-של-פיל שאפשר להתגרד עליו מרוב שהוא עבה ומחוספס.
/null/text_64k_1#