כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    זוגיות

    המקום לספר, להתייעץ, לשתף בעניינים שבלב.                                             הקהילה מיועדת לאלו שמחפשים אהבה וגם לכאלה שכבר מצאו.

    יחסים

    חברים בקהילה (9387)

    רובינזוןקרוזו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי בר-אל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מצדה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    ייעוץ ותמיכה

    בואו להתייעץ על מה שכואב, מציק, מעניין. שימו לב - הייעוץ שניתן בקהילה אינו מקצועי.

    "לא היה אונס ולא מין קבוצתי"

    26/4/12 12:56
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-04-26 12:56:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ברבי שבורה 2012-04-26 11:48:59

    צטט: סוסה _ פראית 2012-04-22 16:00:29

    ראשית ברבי, את לקחת משפט אחד שלי והקשת אותו לאורך כל הטקסט ועיוותת לחלוטין את דבריי - כל מה שכתבתי לא היה ברמת השיפוטיות: לא כלפי הבחורה, לא כלפי הבחורים ולא כלפי הציבור שהיה בחוף!

    ולהלן תיקוניי בגוף תגובתך-

     אוקי, אז מסתבר שהבחורה שמכנים אותה ח' הינה נערת ליווי. כלומר ,בהחלט יש מצב שהבחורים שילמו לה מלכתחילה ע"מ לקיים סקס במימי הים.. היא שתתה קצת וודקה (אולי ע"מ למזער את ההשפלה למרות שקיבלה על כך כסף-או שכן או שלא) וטוענת בכל ריאיון וגם בחקירה המשטרתית כי הכל תקין, כי לא נאנסה ואינה חושבת שיש לעצור את הקטינים הללו. האם יש מצב כי איימו עליה שלא לדבר? בהחלט כן - הנערים, הוריהם מחמת הבושה והקלון של פתיחת תיק בגין הנ"ל, או הסרסור שלה ששלח אותה למשימה.. נו, באמת-את גם מציבה ספקולציה וגם הופכת לעובדה חד משמעית עם "בהחלט כו!!" הטעות שלי היתה המילה 'בהחלט' שגרמה לך להבין את דבריי בצורה שגויה - שאלתי שאלה היפותטית וכשכתבתי 'בהחלט כן' לא התכוונתי שזו התשובה היחידה כי אם ניסיתי להראות שיש מצב שזה מה שקרה, אך לא חד-משמעית שזה מה שקרה. על-כן נשים קו כחול מעל המילה 'בהחלט' (ואין לי מושג איך עושים זאת ברמה הטכנית..)

     לא נדע את האמת הפנימית שלה, אלא רק מה שנאמר מהלשון לחוץ. כידוע, אישה אחת צדיקה כן פנתה אליה וניסתה לעזור לה , אך גורשה על ידה כלומר- הם כבר הספיקו לאיים עליה תוך כדי המעשה כדי שתגרש את האשה שדרשה בשלומה? קצת יותר מידי מודעות בשביל אנס...לא ברבי! את ממשיכה את קו החשיבה שנגזר אצלך כתוצאה מהפיסקה הראשונה שלי שלא הבנת. זוהי פיסקה חדשה ונסי להתייחס אליה בנפרד. כל מה שכתבתי הן העובדות מהשטח שאישה אחת פנתה אליה וסולקה, זה הכל! איפה כתבתי שכנראה הם כבר הספיקו לאיים עליה וכ"ו?....

    ולמרות זאת הפעילה שיקול דעת נוסף והתקשרה גם למשטרה. מי שנהג לא כשורה הוא אך ורק אותו שוטר שהגיע לשטח, שאל את הבחורה אם הכל בסדר ולאחר שנענה שכן, הלך לו לדרכו.. והשאיר אותה להמשך שעשועי המים.. הוא היה צריך להפסיק את האירוע במיידי בכל מקרה!רותי, נשמה, לפני התלהמות וקריאת "בהחלט כן" תבררי את הפרטים- השוטר שהגיע מצא בחורה יושבת לבושה לבדה על החוף (למה לקח לו כ"כ הרבה זמן להגיע, זה כבר סיפור אחר...) בלי שום בחורים בשטח. הוא דרש לשלומה ושאל אם קרה משהוא שהיא רוצה להתלונן עליו- היא אמרה לו שלא. סוף פסוק. או שלדעתך - הם כברהספיקו לאיים עליה עד אז?  את בטח כבר שמה לב כיצד את ממשיכה עם הפיסקה הראשונה של 'בהחלט כן' וטווה עלילה שלמה בשמי.. את רואה באיזו קלות ניתן לייחס לאחר מילים שלא אמר???לדאוג שהבחורה תתלבש ולקחת אותה ואת הבחורים למשטרה ולברר שם את הפרטים ע"י חוקר מנוסה. כמו-כן, לפתוח תיק לכל אחד מהם (כולל הבחורה), על התערטלות וקיום יחסים בשטח פומבי - כמדומני שכשגבר מתערטל בפומבי ו/או שולף את המה שמו שלו, מיד רצים להתלונן במשטרה והשוטר שמגיע לוקח אותו על המקום למעצר ולהמשך בירור. אז אני לא מבינה, היא קורבן או פושעת לעניות דעתך? שוב, לא כתבתי מעמדה שיפוטית כלל וכלל! אני לא יודעת אם היא קורבן או פושעת וגם לא מתיימרת לקבוע. ההיפך, סברתי ואני עדיין סבורה כי צריך היה לבדוק עם שני הצדדים (האישה והגברים) מה קרה שם ולא להיות אוטומטית לטובת האישה! מה שקוראים אותו גישה אובייקטיבית ויחס זהה לשני המינים!

     

    . נראה לי כי גם רוב האנשים בים לא הבינו מה באמת קורה שם - מהצילומים בטלויזיה זה בהחלט היה מרוחק ואני לפחות לא ראיתי שם שום דבר שנראה כמו קיום יחסים - יותר חיבוק והתגפפות.

    בדיוק,יקירתי חמומת המוח-אונס בהחלט לא נראה כמו חיבוק והתגפפות. אבוי לי אם יזמינו לנו משטרה בכל פעם שאנחנו מתגפפים ומתמזמזים בים. אם את עצמך אומרת שלא היה בתמונות שום דברשיעורר את חשדך בזמן אמת-אז איך את באה בתלונות לשוכני החוף ,שכנראה,ראו בדיוק את מה שאת ראית? וגם את הפיסקה הזו כתבתי דוקא מתוך מקום אובייקטיבי ולא כזה שישר שופט את הציבור ומאשים אותו על אי-התערבות כפי שחלק מהאנשים טענו כאן ואף הרחיבו כי הציבור הישראלי אינו מה שהיה פעם וכל אחד חושב רק על עצמו כיום.

    את רואה? כל פעם כשאני מתכוונת לאובייקטיביות את רואה זאת כשיפוטיות ומעלה אותי על הגרדום.. ובכך דוקא את הופכת להיות השופט והתליין!

    סתם סיפור שנופח מעבר לכל פרפורציות.

    זונה נתקעה בלי שקל על התחת- פיתתה חבורת נערים בשביל סיגריות וכמה שקלים- עצוב בפני עצמו שאנשים מגיעים למקום כזה (הן כזונות והן כ"קוני שירותי שירותי סקס") אבל הזעקות של "אונס אונס ולמה אף אחד לא עשה כלום" -מגוחכות! כפי שאני טענתי כבר בהתחלה שמדובר ב"נערת-ליווי" = זונה, אך אני גם הוספתי כי הבעיה היא עם ההתערטלות וקיום יחסי מין (או שלא) בציבור. בשביל זה יש חופי נודיסטים. אני לא הייתי רוצה ללכת עם בתי לים בינות לזוגות עירומים ומתגפפים וכלי-זין מורמים כתורן באויר!

    ולסיום ברבי, אנא קראי את דבריי שוב ונסי להבינם מהמקום שלי ולא מהמקום שלך, כיון שאת מייחסת לי דברים שאפילו לא חשבתי עליהם!

    יום עצמאות שמח חיוך

     

     


    --
    אל תקראו לי משוגעת, אל תקראו לי חולת-נפש - אני בסה"כ מאותגרת נפשית :-)
    28/4/12 01:31
    3
    דרג את התוכן:
    2012-04-28 01:36:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: avihu_av 2012-04-26 12:56:37

    איך אומרים

    דברים שרואים מכאן לא רואים משם..............

     

    נעצרה האישה מחוף בוגרשוב: "לא היה אונס ולא מין קבוצתי"

    המשטרה הצליחה לאתר את האישה, שהייתה עם חבורת הנערים בחוף הים בתל אביב. מדובר בנערת ליווי שנחקרת כעת. מחקירה ראשונית עולה שהיא זו כפתה עצמה עליהם והטרידה אותם. קצין בכיר: "הנערים הם הקורבן, מדובר בסיפור שלא היה כפי שפורסם"

     

    ולהמשך הכתבה

     

    http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/359/905.html?hp=1&cat=402&loc=2


    מה שממחיש שני דברים

    הראשון את השקרים והרעש שניסו התקשורת ושדולת הנשים למנף את הסיטואציה ,

    אונס , אישה לא שפויה וכו',

    והדבר השני

    לא מתערב ולא עושה שום טלפון, אם ולא היתה פה סיטואציה של אלימות,

     

    סליחה כן?

    שמעת על סדום ועמורה?

    ובכן, בסדום ועמורה היה אולי נורמטיבי לעשות מין קבוצתי על חוף הים ולנגד עיניהם הפעורות של העוברים והשבים.

    בישראל, כך רציתי לקוות, הנורמות יהיו קצת אחרות.

    אז מה אם זה לא היה אונס.

    אז מה אם זה היה מרצון.

    לטעמי, אם הגברת עשתה זאת מרצונה החופשי, צריך לעצור את כל הנוגעים בדבר.

    לא רק על התערטלות בפומבי, אלא גם על ביצוע פורנוגרפיה לעיניי הציבור,

    כי לו הייתי אני בציבור הזה או ילדיי,

    הייתי רואה בזה - גם אם לא היה אונס ולא אלימות - הייתי רואה בזה פגיעה חמורה בי ובילדיי.

    אני לא חייבת לראות פורנוגרפיה לאור יום

    ואם ילדיי היו שם - הייתי תובעת את הנוגעים בדבר על פגיעה בנשמתם.


    איפה הסטנדרטים איפה??

    האם ירדנו לרמה כזו שזה נראה לך בסדר???

    (שלא לדבר על העובדה שאני לא מאמינה שזה היה מעשה שפוי)

     



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על ""לא היה אונס ולא מין קבוצתי""

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה