שלום לכולם,
אנשי ונשות עסקים נמצאים רוב הזמן במירוץ החיים המטורף ולא תמיד מוצאים זמן לכושר ופעילות גופנית. כשמגיעים כבר הביתה אין חשק ללבוש בגדי ספורט לגשת למכון הכושר לכן רציתי להמליץ לכם בחום על המאמנת שלי לפילאטיס וכושר.
אני מכירה אותה כבר כמה שנים ומתאמנת איתה בעיקר בפילאטיס. היא באה עד הבית (באיזור תל אביב) ועובדת איתי על יציבה, הארכת השרירים וכושר.
היא מקצועית וקשובה ואחרי ימים שאני יושבת שעות מול המחשב והיד עם העכבר מתחילה לכאוב והשכמות בגב מרגישות את הלחץ, שיעור פילאטיס איתה משחרר לי הכל ואני מרגישה חדשה.
קוראים לה אירית לבנה, היא מתאימה גם לנשים אחרי לידה שרוצות להתחטב מחדש, למי שלא עשה כושר הרבה זמן ורוצה לחזור בהדרגה וכאמור לאנשים עסוקים מאוד שאין להם זמן ללכת לחדר כושר והם רוצים להתאמן במזגן בבית.
יש לה מתאמנים שהם אנשי עסקים, נשים אחרי לידה וכולם שופעי מחמאות כמוני. הטלפון שלה הוא 052-4842445.
באשר למחיר אז הוא 150 שקל לשיעור בסדרה של 10 ומעלה או אם רק מתאים לך שיעור אחד בודד או חד פעמי זה 200 שקלים. היא עובדת עם קבלות מסודרות וביטוח והכל.
אגב, המיוחד בשיטת הפילאטיס הוא שתרגול בשיטה דורש הפעלת כוח בפחות חזרות על כל תרגיל. האימון מתמקד בחיזוק שרירי הליבה והיציבה, כמו שרירי הבטן, תוך כדי מתיחה והארכה של שרירים אחרים. אימון בַּשיטה יכול להיות רוטינה של תרגילים עם זרימה תנועתית ביניהם, או לחלופין יש אפשרות לבצע תרגילים אחדים בעצימות גבוהה יותר.
זה עמוד הפייסבוק שלה אם תרצו לקרוא עליה או על פילאטיס וכושר:
https://www.facebook.com/IritLivnehPilates
הוספת תגובה על "המלצה חמה על מאמנת פילאטיס וכושר לאנשי עסקים"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה