כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    זוגיות

    המקום לספר, להתייעץ, לשתף בעניינים שבלב.                                             הקהילה מיועדת לאלו שמחפשים אהבה וגם לכאלה שכבר מצאו.

    יחסים

    חברים בקהילה (9387)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי בר-אל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ford-forcus
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    -li-
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    RoadSwimmer
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קלרה הקדושה*
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    הכל על אהבה

    כל מה שרציתם לדעת על אהבה ולא העזתם לשאול.

    מדוע הוחזר "נורמלי ל." לקהילה? -עצומה.

    3/12/12 17:32
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 17:32:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: סוסה _ פראית 2012-12-03 13:20:55

     

    קודם כל יעקב, אינך ממונה על למי מותר להגיב/לנאום ולמי לא! קראתי כאן לא פחות נאומים חוצבי להבות שלך כשסברת שפוגעים בך, אז אנא אל תטיף לי!!!!  רצוי שתרגעי ושתקראי בשקט. או שלא. איני מטיף, אלא מביע את דעתי לפיה תגובה זו שלך תמוהה. או שמא אסור לי להביע את דעתי. סברתי שכיון שהפונטים עדיין סבירים יחסית, עדיין ניתן לדבר איתך. טעיתי ? 

    שנית, נכון או לכתוב נאום חוצהב לבבות וטחולים כשפוגעים בך. או בי. אבל את הנורמלי ? הרי כמוני, את לא יודעת על מה מדובר בכלל ! 

    עניינית למה שכתבת - גם אם תמונתי מופיעה בריבוע של הכרטיס - כן היא עדיין קנייני במובן של אסור לאף-אחד לרטש אותה, לבצע עליה "תיקונים", להוסיף לה גוף שונה ו/או להלביש עליה תכנים פורנוגרפיים ולהפיצה ברחבי האינטרנט!!!!!  בזה את בהחלט צודקת. ללא עוררין. ראית בעצמך מעשה שכזה ? כן יעקב זו ההפרה הכי בוטה שאדם אחד יכול לעשות לאינטימיות של אדם אחר!!!!!!  כאמור, במקרה של שיבוש התמונה או עיוותה, אני מסכים איתך. ראית מעשה שכזה או שאת מתבססת על עדות בשמת ? ואתה הראשון שהיה סופק כפיו למעלה לשמיים לו היו עושים לך את זה!!!!! את האמת ? אותי זה היה משעשע.  אבל זה עניין של אופי.    אז בקשה לנהוג כלפי האחר בדיוק אבל בדיוק כפי שאתה רוצה שינהגו בך!!!!  נדמה לי שהשבתי בכנות על הקטע  הזה. במקרה הנדון אני הגבתי מתוך מה שקראתי בדיון של דורון שהושאר ואם מיהרתי להסיק מסקנות כיון שהדיון המקורי הוסר - הריני מתנצלת.  אין פה עניין להתנצל. לא עשית שום רע לאף אחד. אבל מדברים לא ברורים על תמונה היפותטית , את יורדת על נורמלי. לדעתי, זה לא הוגן. אילו הייתה תמונה כזו ואילו ראיתי אותה ואילו הייתה פוגענית, הייתי שותק או מצטרף אלייך.  אבל עדיין כתבתי באופן כללי מהם הגבולות האדומים של כל מקום פומבי וכיצד אני הייתי נוהגת לו היו עושים לי דבר כזה. ברור שבאון כללי... הבעיה שזה היה מופנה , בעדינות, נגד נורמלי, וממש במקרה, הוא ידיד שלי . לכן הגבתי, בעדינות גם.

    לגבי אפרת - הבנו את בגוף רבים  ? כמו נפולאון ? או שאת מייצגת קבוצה ? תאגיד ? כבר שאינך מעריך אותה ואת תיפקודה כמנהלת טעות.  טעות שהיא השמצה פרועה. אני מאוד מעריך אותה, אישית. מדובר בתפקודה בלבד . מעבר לכך שאינה מנהלת הקהילה כלל וכלל, אלא ממלאה כמיטב יכולתה ואקום שראובן משאיר.  (כמו הרבה מנהלים אחרים..תמיד הערכתי את החברים היקרים שעוקבים אחרי ועורכים לי ביוגרפיה. נשבע לך שזה מלטף את האגו....), אבל לטעמי היא עושה עבודה מצויינת לנוכח מה שקוה כאן תדיר ובהחלט מפעילה שיקול דעת ולא פועלת בצורה שרירותית!!!  זכותך בהחלט לחשוב כך.  אין לי ויכוח איתך בנדון.  מאחר שבחיים לא ביקשתי לחסום אותך, אני מאמין שגם לך אין ויכוח בנושא. אתה בטח זוכר את הויכוח המר עד זוב דם שהתנהל כאן לא מזמן בין "נורמלי" לאיל נכון?????  את האמת, לא כל כך. היתה איזו מריבה על עניין זר לקהילה, אם איני טועה. המריבה עברה. עבורי זה נגמר.  אני כן זוכר שהקפדתי לא להתערב כי אני מעריך מאוד הן את איל והן את נוארמלי.  זה היה לא פחות מבזה!!  לא פחות מבזה ממה ???  לא את ולא אני יודעים על מה הורחק בכלל !  איל לא התלונן בפני ההנהלה ו"נורמלי" נשאר, אבל כשהוא כל שני וחמישי מתעסק עם מישהו אחר שאינו מאוהדיו בקהילה, שלא יתפלא אם יום אחד הגיע תורו להיחסם!  אם הוא פוגע בך, זכותך לדרוש חסימה. כל עוד שלא הוציא תוכן פוגעני נגדך, איני סבור שזה עניינך.   גם לא ענייני, למען האמת.  אנחנו לא שוטרי הקהילה. ובוודאי לא מלשיני הקהילה. ועדיין הוא הוחזר!  כיון שאין את יודעת למה הורחק, את גם לא יודעת למה הוחזר.  לכן נקיטת עמדה כה נחרצת מיותרת לדעתי.  זו דעתי, ומותר לי להביע אותה. למעשה, אני לא ממש זקוק לאישורך, וזה נאמר ברוח טובה. ועל כן עליו ללמוד משגיאותיו ולא למחזר אותן!!!!  ואני זה שמטיף ...?  אסור לו לחזור זחוח כיון שהרוב תמך בהחזרתו, אלא ללמוד להבא כיצד מתנהלים בפומבי ולחדול באחת מהבוטות שלו!!! אם יחליט לחזור בכלל, אני משוכנע שינהל את דבריו בדיוק איך שייראה לו.  ספק בלבי אם ובקש את אישורך, עם כל הכבוד, ויש כבוד.

     

    ויעקב גם אני וגם אתה יודעים בדיוק מיהו!  כן ? מיהו ? אז אנא די עם ההיתממות!! אני יודע בדיוק מיהו. אני יודע שאינו טרול כי אינו תעתיק של דמות אמיתית בקהילה. כלומר זה לא דורון ולא איל ולא יוסי ולא רות ולא יודית ולא סוסה אפילו. הוא דמות אמיתית. הוא לא שם תמונה ? גם את לא . הוא לא שם שם אמיתי ? גם את לא.  אז מה ההבדל.  בימייך הרעים, את הרבה יותר פוגענית ממנו. ואנחנו מקבלים את הקריזות שלך בהבנה, לא ?   הגיע הזמן לקצת יושר והגינות! אני לא יודע מה איתך, רות, אך אני נוהג ביושר רב בכל תגובה ותגובה. רבים אומרים שביושר רב מדי. 

    אפרת לא חייבת לאף-אחד דין וחשבון ומנסיונה רב השנים באתר אני סומכת עליה בעיניים עצומות שיש לה הכלים לדעת מתי הבוטות עברה את גבול הטעם הטוב!! בדיוק כפי שאם החליטה להסיר את חסימתו גם לא מצאה לנכון לנמק מדוע.. כל קהילה חיה בזכות חבריה ולא מנהליה שהם משרתי הקהילה בלבד. לדעתי אפרת, שהיא באמת בחורה מצויינת וישרת דרך, לא ממש הבינה זאת.  בואי נבהיר. אם את ויודית ונורמלי וזילבר וזמירה וסיגלית ואיל ונילי ונילי ואורלי וסיגל ואילן וחני ואורנית וזאב  ושמעון ורפול ורונית ודורון ויונה  ומרק וחושן  ואמיר וזוריק ואחרים לא נהיה קיימים פה, סביר שהקהילה תיפול או תשנה פניה. אם אפרת תעבור חלילה לעיסוק אחר, דבר לא ייפגע פה. 

    ובכל זאת, אשמח אם תפסיקי לטעטון שאיני מעריך אותה. זה פשוט לא נכון. 

     

    ובהזדמנות זו אני קוראת ל"נורמלי" ומבקשת ממנו להתבגר קצת ולהוכיח כי החזרתו לא היתה לשווא!  לעניות דעתי, נורמלי אינו חייב לך או לי דבר.  אגב, אילו היה מנהל קהילה ואילו נורמלי הגזים, המנהל היה שולח לו מייל חברי ופשוט, והעניין היה נרגע מיד.  כי תאמיני לי שלנורמלי יש כושר הפנמה לא רע וביקורת עצמית לפחות כמו שלך.  לא כולם מאופקים מספיק ע"מ שלא לדווח על תכניו כפוגעניים ואני סבורה כי לו יעשה זאת שוב כבר לא יוחזר. מי שלא היה מכיר אותך היה יכול לקבל משפט זה כאיום, בטעות.  וגם אם יחזור כטרול אחר וינהג באותן אמות המידה יורחק שוב בדיוק כפי שעושים עם הכרטיסים של בשמת. במובן הזה אין איפא ואיפא! אני מבטיח לך שאם תתפנה משרב של שוטר בשכונה, אדווח לך. 

     זו דעתי יעקב ולא משנה עד כמה תתפלפל מותר לי להשמיע אותה בדיוק כפי שלך מותר להתנדנד בין מוסר כפול (תלוי אם אתה הנפגע או הפוגע..)  אני רואה שפה את חוצה את גבול הטעם הטוב והנימוס הדיאלקטי, ולא בכיון הנכון, לכן לא אגיב.  אני לא כותבת ע"מ לרצות מישהו או להיות בצד של מישהו, אני כותבת אך ורק את אמות המידה שלי וזו זכותי הדמוקרטית המלאה כל עוד אינני מקללת/מאיימת/מהלכת רשע על חבר אחר בקהילה. בדרך כלל, משפטים אלה באים לפני

     

    קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
    עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
    אֵש נְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
    לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.
    עוֹלָם יָשָן עָדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִיבָה
    מִגָּב כָּפוּף נִפְרוֹק הָעוֹל
    אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִּימָה
    לֹא כְלוּם מִתְמוֹל,
    מָחָר – הַכֹּל.
    זֶה יִהְיֶה קְרַב אַחֲרוֹן בְּמִלְחֶמֶת עוֹלָם
    עִם הָאִינְטֶרְנָצְיוֹנַל יַעוֹר, יִשְגָב אָדָם

    ואם אתה מעוניין להמשיך ולהתווכח עמי - אנא עשה זאת בצורה מכבדת, ככה אני פשוט יכולה להקשיב למילותיך!!!  רות יקירתי, את ממש לא חייבת !!! את בהחלט יכולה לדלג כאיילה מלאת חן קלילה... אל תשכח כי כל מה שחשוב בחיים זו הבריאות!!!    מי כמוך יודע עד כמה מילותייך נכונות.  חבל לבזבז את הזמן המוקצב לנו פה באנרגיות שליליות. קצת פרופורציות לא הזיקו לאף-אחד!!  איני רואה פה שום אנרגיות שליליות. לא מכיווני לפחות.  את מביעה את דעתך. אני גם.  מבחינתי הכל לגיטימי. אולי חוץ מהאשמה של מוסר כפול. אבל כאמור, אין לי כוונה להאיר קורות בעיני אחרים. זה מיותר.

     

    שיהיה יום נפלא

    וליל עוד יותר ערב, רווי גשם ושוקו חם

     


    --
    Sent from my HayFone
    3/12/12 17:36
    0
    דרג את התוכן:
    2012-12-03 17:43:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: סוסה _ פראית 2012-12-03 14:20:49

    ואת זה כותב מי שטורח לצלם דיונים באייפון ולהעלות ליו-טיוב?????? מופתע  תיקון טכני: זה לא הוא אלא אני, יעקב. ולא באייפון אלא בעזרת תוכנה נהדרת ששמה snagit . 

    אני עושה זאת מידי פעם כדי לשמור תיעוד לדיונים כשאני יודע שיימחקו, ויטענו שהדברים לא נאמרו.

    כיון שהדיונים פומביים, איני עובר לא על תקנון ולא על מוסר ביצירה ארכיון פומבי.

     


    --
    Sent from my HayFone
    3/12/12 17:41
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 17:41:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דורוןאנ_פל 2012-12-03 16:11:17

    כלומר שאין לך מראה בדירה השכורה הנוכחית???? מופתע פרופסור חסר מודעות שכמותך..... ואתה יודע מה? ממש לא חשוב לי איזה חוויות עושות לך את זה ואיזה לא, כל עוד אתה מבין שטובתך היא לסתום קצת את הפה יורק ה"פנינים" שלך! אטום ובנסיעתך הבאה לחו"ל לנשים האירופאיות בעלות הניחוח המשכר שנופלות ב"קסמך" אנא עשה לנו טובה ואל תשב בחדר המצחין התורן במלון כלשהו ותמשיך לנכוח פה, גם לנו מגיע קצת חופש (ממך)!!!!! NEXT !!!!

     

    בחיים לא ראיתי דבר כזה. מדהים!

     

    לדעתי, דורון, רות צודקת באומרה שהעיקר הבריאות.

    בריאות הגוף ובריאות הנפש.

    יעקב


    --
    Sent from my HayFone
    3/12/12 17:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 17:44:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    דורון - אין לי כוח להמשיך ולצטט את המלל הארוך בינינו, אז רק כמה מילים אחרונות ממני (מבטיחה!) - ראית או לא ראית תופעה כמוני, לא ממש מעניין אותי! כל עוד תימנע מלהכניס את בתי לפה שלך, מטרתי הושגה! היה ותמשיך אעשה הכל ע"מ לגרום להרחקתך מהקהילה והפעם בלי אפשרות לצוץ בה מחדש!! אם לא בורעת ביכולת לשים לעצמך גבולות - תקנון הקהילה יעשה זאת! הקיצר, לא ממליצה לך להתעסק איתי יותר!!


    --
    אל תקראו לי משוגעת, אל תקראו לי חולת-נפש - אני בסה"כ מאותגרת נפשית :-)
    3/12/12 17:49
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 17:49:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רות, עוד משהו בקשר לאפרת.

    כשסברתי שאיבדתי את חתול בתי, אפרת הייתה מן הבודדות, יחד עם זוריק ומיכל, שעזרו לי בעצות יישימות וענייניות, תוך אמפתיה אמיתית, כשחלאות לעגו לי כי אני דואג לחתול "בריטי". לעגו בעת צרה.

    לו רק בגלל זה, למדתי שאפרת פשוט בן אדם. mensch

    כך שאל תבואי לטעון שאני לא מעריך אותה כאדם.

    יעקב


    --
    Sent from my HayFone
    3/12/12 17:53
    0
    דרג את התוכן:
    2012-12-03 17:54:26
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: סוסה _ פראית 2012-12-03 17:44:27

    דורון - אין לי כוח להמשיך ולצטט את המלל הארוך בינינו, אז רק כמה מילים אחרונות ממני (מבטיחה!) - ראית או לא ראית תופעה כמוני, לא ממש מעניין אותי! כל עוד תימנע מלהכניס את בתי לפה שלך, מטרתי הושגה! היה ותמשיך אעשה הכל ע"מ לגרום להרחקתך מהקהילה והפעם בלי אפשרות לצוץ בה מחדש!! אם לא בורעת ביכולת לשים לעצמך גבולות - תקנון הקהילה יעשה זאת! הקיצר, לא ממליצה לך להתעסק איתי יותר!!

     

     

     

    את זקוקה לטיפול דחוף! 

    מעניין מדוע את בקהילה הנקראת "זוגיות". כיצד את יכולה

    לחפש זוגיות או לחשוב על זוגיות עם תגובותייך

    ההיסטריות עצבניות אלימות ומאיימות.

    עצוב כל כך לקרוא אותך פה.

    מקווה שתטפלי בעצמך. בהצלחה.


    --
    I was hiding in a room in my mind -- Kate Bush 1978
    3/12/12 17:56
    5
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 17:56:59
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חברים - השאירו נא הורים וילדים מחוץ לעסק. ההורים כבר לא אחראים והילדים לא אשמים.

    --
    החיים הם סך החביות אותן שתית...
    3/12/12 18:08
    5
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 18:08:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מישו ?

    ''


    --
    איפה שטוב לי, אני שם
    3/12/12 18:24
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 18:24:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יעקב.

    האם צילמת גם את האיזכור שלך את הילדים שלי ?

    צבוע.

    אני בז לך.

    3/12/12 18:41
    0
    דרג את התוכן:
    2012-12-03 20:15:16
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ie 2eyתה 2012-12-03 18:24:15

    יעקב.

    האם צילמת גם את האיזכור שלך את הילדים שלי ?

    צבוע.

    אני בז לך.

    זה נקרא כפי שכינתה זאת סוסה - תסמונת המוסר הכפול .

     

    3/12/12 19:01
    1
    דרג את התוכן:
    2012-12-03 19:02:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: סיגלית א. 2012-12-03 17:56:59

    חברים - השאירו נא הורים וילדים מחוץ לעסק. ההורים כבר לא אחראים והילדים לא אשמים.

     

    מסכים איתך, עם שני סייגים.

    - מי שביוזמתו מכניס את ילדיו לדיונים, לגיטימי שיזעק אם מזכירים לו מה שכתב אך לפני שבועיים ???

    את מכירה פה מישהו שיקניט ילד ???  (חוץ מאחד ספציפי מאוד, ואני יודע שהבין שטעה)

    אם את כותבת שאת רגילה לתת 4 סופגניות ביום לילד שלך, ואני מגיב ש"אל תתפלאי אם יהיה שמן", אמרתי משהו נגד הילד ?

    קל מאוד לעלות  על הסוס של ג'אן דארק.  זה יוצא טוב, נקי... ולעזאזל האמת !

    - את יודעת, זה כבר כמה ימים שאני שוקל לפתוח דיון על הנזק שאנחנו מסבים לילדנו בריבוי השעות מול המחשב, על חשבונם. כמה פעמים ילד קורא "אבא" או "אמא", והתשובה היא "עוד רגע חמודי" כי אנחנו עסוקים בכתיבה סתמית ומיותרת בדיון כשלהו.

    או, כשהילד לא בבית, אנחנו יושבים בדיונים במקום לעסוק בדברים שאילו עשינו אותם בזמן, היינו יותר פנויים לילד כשיבוא.

    עכשיו, אני כבר חושש לקבל  מבול איומים מאנשים שיחליטו שאני מערב ילדים !!!

    יעקב


    --
    Sent from my HayFone
    3/12/12 19:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-12-03 19:01:19
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יעקב - לפני שאתייחס לתגובתך מתוך כבוד, יש לי רק שאלה קטנה ותקן אותי אם אני טועה: מצד אחד אתה כותב כי אינך יודע מיהו נורמאלי.ל ומצד שני אתה אומר כי הוא ידידך.. קצת לא מסתדר לי....הסנני


    --
    אל תקראו לי משוגעת, אל תקראו לי חולת-נפש - אני בסה"כ מאותגרת נפשית :-)


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מדוע הוחזר "נורמלי ל." לקהילה? -עצומה."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה