צטט: אספרסו כפול 2013-05-02 18:40:13
אז מה נקבות יקרות, אהבתן?
בואו נבדוק את התוכן... הנקבות עדרים עדרים נוהות אחר צווי האופנה. זאת עובדה.
ולמה דווקא נקבות? זו קונספירציה נגדיכן? הרי כל התעשיה הזאת של תמרוקים, בגדים, תכשיטים, ניתוחים פלסטיים, אקססוריז [שזה משהו לקישוט...] זה הרי לא בכפיה. זאת תעשיה שרוצה להתפרנס. הם תמיד ילכו איפה שאפשר.
והגברים? תראו לי גבר סביר שיש לו עשרות זוגות נעליים, תור למספרה, לשעווה, לקוסמטיקאית, לפדיקור, לסטודיו סי וינעל נעלי עקב לעבודה.
ולא שאנחנו הגברים מתים על זה. זה הכל אצליכן בראש.
ואנחנו בעידן הפמיניזם. במקום להשתנק מהגבר הזה [שסתם אהבל שלא מבין את נפש בהמתו ורק דואג מי יממן את כל מזה] נראה מי מכן אוספת את כל הכבודה הזאת בשקיות אשפה ומורידה לזבל.
ובמקום, כרגיל, אתן מחפשות אשם... הגברים, המעצבים [עלק], התרבות ומה לא. אתן שוב הקורבן.
מה? להתנצל?
ומה תעשינה כשיבוא חלילן חדש ויוליך אתכן אל הים?
אספרסו לגברים יש כוח קנייה גדול בתחומים אחרים כמו רכבים, מוצרי חשמל' משחקי מחשב, שעונים ואפילו תכשיטים לגברים ועוד ( כן אקססוריז אהבתי שאתה מסביר למה הכוונה:)) וכיום כוח הקנייה של הגברים פלש גם לתחום האופנה, ההנעלה, קוסמטיקה, ניתוחים פלסטיים חדרי כושר וכולי (המאזן מתחיל להשתוות בין גברים לנשים ) כך שגברים מושפעים מהפרסומות לא פחות מנשים, זה לא בכפייה אלא בשיטות שיווק ופרסום מתוחכמות תוך שימוש במסרים סמויים.
ניתן כן להגיד שיש הבדלים בהתנהגות הצרכנית בין נשים לגברים ( תהליך הקנייה מתבצע על ידי גברים באופן ליניארי, בעוד שנשים מבצעות את החיפוש בתבנית ספיראלית)
ההבדלים העיקריים נובעים בעיקר מנקודות ראות שונות בין שני המינים ולכן גם שיטות השיווק והפרסום לרוב שונות ומותאמות לקהל היעד (נשים\גברים)
ועל אותו משקל אפשר לשאול האם גברים יהיו מוכנים לארוז את כל הכבודה שלהם ולהשליך לפח?
ואין צורך להיתנצל, אבל בהחלט רצוי להתמקד בעובדות.
/null/text_64k_1#