צטט: אלי למה 2013-06-29 15:51:53
משהו קטן על המנטליות שלנו. לא על מרוקאי סכין, הפעם משהו על המנטליות האתיופית. בשנת 94 הייתי תושב קיבוץ שהיה הראשון לקלוט את עולי אתיופיה (וגם פליטי מלחמת בוסניה סרביה). בית ההארחה הושבת ויושב כולו בעולי אתיופיה. מיד הסתבר שעולי אתיופיה משתמשים באסלת השרותים לכביסה. בנוסף רבים מהם באופן קבוע הציתו אש בסלון ביתם. לא הועילו שום הסברים, האסלה לכביסה, הסלון למדורות. אין לי צילומים כי לא חשבתי שהצילומים האלה יועילו במשהו.
עזר וצמרת, הנאמנים כביכול, המרדף שלכם אחרי טיפת הערכה, כמו מרדפם של עיתונאים מסוימים שאין להם כלום לכתוב מלבד "המנטליות של שכנינו" מרעיל את האוויר. שכחתם את מקורכם שלכם. כחצי מתושבי המדינה הם עולים מארצות ערב. אל תניחו ליוהרתכם להשכיח לכם מי אנחנו ומאיפה באנו.
אלי, ישראל היא ארץ הגירה מכל ארצות העולם, אבל אף אוכלוסיה מארץ הגירה מסויימת לא מאיימת על קיומה של ישראל, וכל הנושא הזה לא רלוונטי לסכסוך הישראלי פלשתיני כי מדובר ביהודים שרואים בישראל את מולדתם ההיסטורית, ולאף ישראלי אין בעיה אם זה. (חוץ אולי ממך)
קרא שוב את הכתבה מפי האתון עצמו, ואם לא הבנת אז הבעיה היא רק שלך.
www.israelhayom.co.il/article/97561
הוספת תגובה על "מה אוכלים לארוחת הצהריים בסוריה"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה