כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אקטואליה

    קהילת אקטואליה - המקום לדון בענייני היום, בארץ ובעולם. פוליטיקה, כלכלה, חברה, דעות והגות. אנא שמרו אל התבטאות נאותה!

    אקטואליה

    חברים בקהילה (5572)

    amnonti
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דורון טל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    -li-
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ועדת שר הרווחה למלחמה בעוני

    20/10/13 10:52
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-10-20 10:52:56
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: שמעון מאיר 2013-10-20 10:09:14

    צטט: ד. צמרת 2013-10-20 09:39:52

    צטט: שמעון מאיר 2013-10-20 09:26:30

    לא צריך שום וועדה. וועדת שמעון, ואתה יורד לאפס (0%) עוני.

    עניים לא נוסעים לחו"ל. לכן לא צריך להוזיל להם כרטיסי טיסותים.

    עניים...... 

    ולכן, רק מיגור שיטת מפאי במשק -במזון, בחקלאות, בוועדים, מגזר צבורי, ופתרנו את כל הבעיות. דשנו בזה רבות ולא נרחיב. זה הפתרון אין בלתו.

     

    להערכת ה OECD משפחה ממוצעת בישראל (4.8 נפשות) זקוקה ל 2000 ש"ח למצרכי מזון, כמה להערכתך זה יעלה אם יקרה הנס וועדת שמעון תמגר את מועצות הירקות/לולים/ועדים וכל יתר העלוקות שהשתחררו מצה"ל והקימו ארגונים שסוחטים אותנו.

    נ.ב גם כל ההכשרים (בד"ץ/חד"ץ/גנ"ץ/ש"ס/ש"ך/ב"ך) קורעים לנו חור בארנק.

     

    אוקד-שמוקד, לפני אולי 3 שנים אמר לי מנהל ברשת - משפחה ממוצעת מוציאה כ-26,500 שקל ממוצעת. היום זה לפחות 30. אולי יותר. וזה כולל חומרי נקוי וטואלטיקה. בד"ץ ורבנות כשרות זה אולי 1 אחוז מהמוצר. 

    הענין הוא, כשעני נכנס לקנות באפלה או ביסקוויט עם טיפל'ה שוקולד, עם קצת סוכר, לשמח את נפש עניותו הוא מממן מועצות שלמות של לולים ושבלולים וחלב-לולים ונושאי משרות, כלי רכב, ג'יפים, צימרים, ועוד.... וכמובן שחלק מזה זה מס שהולך למגזר צבורי. כן כן, איראן יותר קלה מלהתעסק באנשים ש-65 הרגילו אותם לעושר. לך תוציא מהם גרוש נראה אותך.

     

    שמעון מי מוציא 30 אלף לחודש ? על מזון וחומרי ניקוי. משפחות עשירות מהמאיון העליון אינן מוציאות יותר משמונת ת'לפים גג. אז נניח שיבטלו את המחיר הסיטונאי לירקות והפירות שמשלש את מחיריהם לצרכן עדיין, קילו יעלה דולר והמשפחות שצורכות פירות וירקות ישלמו 300 ג'ובות לחודש במקום אלף. אך משפחות עניות אינן קונות פירות וירקות הן קונות אורז ופסטות. עם קילו אורז ליום ניתן להאכיל משפחת בידואין של 15 ילדים. מזל שאת האורז מייבאים מארה"ב, שם אין מועצות אורז חמש שקל אורז בסופרים הזולים.


    --
    נמאסו עלי הקצינים הבכירים שמוצנחים ללתפקידי ניהול.


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ועדת שר הרווחה למלחמה בעוני"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה