כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    הבורסה בתל אביב

    קהילת הבורסה בתל אביב - מהווה מקום מפגש לדיונים על שוק ההון המקומי. קהילה זו פתוחה להעברת דעות וידע על ניירות ערך הנסחרים בבורסה בתל אביב ועל סביבת המסחר עצמה, וכמובן לשאלות עליהן ינסו לענות חברי הקהילה.

    שווקים פיננסיים

    פורום

    מדדים, סחורות ומט"ח

    פורום זה עוסק במדדי המניות השונים, בארץ ובעולם

    חברים בקהילה (5764)

    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    anonimoos
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    friend :)
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rinat*
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יסינראל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    d10d10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    yoyo50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Daniel....
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    הקו א-ל התקווה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נסדק, וסנופי סיימו, נשאר הדאו!

    1/3/14 18:16
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-03-01 18:16:07
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כמעט תם ונשלם. עוד כמה מדדים והתיקון הראשון של 2014 מאחורינו. מבחינת המבנה שלו הוא היה שונה במעט בגלל שכן נשברו רמות תמיכה, אל השוק מתעלם ושועט צפונה. ריבית 0 וחוסר אלטרנטיבה מאפילים על נתונים חלשים, תאוות הבצע במיטבה. 
    מרץ אפריל בפתח, תקופה של ראלי בשווקים. נטיה לעליות כאלו ואחרות עד אמצע מאי. זו הסטטיסטיקה לפחות.
    בגזרה הביטחונית קשה יותר להתנבא מגזרת המניות. סביר בעניי שמצפון לא יתפתח כלום בתקופה הקרובה, ובאוקרינה הרוסים יעשו כבשלהם והעולם בסופו של דבר, ישתוק. נתמקד:

    מעוף:

    סגר ב-1350. מעל הממנים החשובים, מעל 1340-5 וביום ראשון צפוי בעזרת הארביטראז' לבקר ב-1357-62. 1380 מעבר לפינה. הערכות לשבוע הקרוב הן יותר זגזוג בין 65-45 מאשר הגעה ל-1380. אז תה אולי ישמרו לרביעי וחמישי...אם וכאשר. רצועת בולינגר מציגה רמות אקסטרים ובד"כ זה מייצר תיקון מטה או דשדשת, וזה בעצם הצפי. הסטיה מאוד נמוכה, אין חששות באופק, הכל וורוד\ירוק. כתבנים צריכים להיזהר מכתיבות ברמות סטיה כאלו.

    ''

    סנופי:
    מזל טוב! בשעה טובה סגירה מעל 1850. בשישי לקראת סגירה היה נידמה ששוב פחד הגבהים הכריע, אבל הקונים התגברו והשכילו לסגור מעל. אין התנגדויות היסטוריות, והערכה שלי היא למפגש עם 1886-1900 בשבוע הקרוב. כל סגירה מתחת ל-1850 תאותת על פרסה מטה. נורה אדומה ובוהקת.

    יורו-דולר: סגר מעל 1.38. בחודשים האחרונים ראינו את היו יו 1.38-1.35 ולכן כאן צריך להישמר. אם המומנטום יישמר היעד הבא ב-1.424. הכל בתנאי שלא נשבור חזרה. מי שבלונג מימוש חלקי הוא מהלך נבון. מי שבשורט רצוי לשים סטופ ב-1.385 על בסיס סגירה. כמובן שסטופ הוא מהלך אישי אבל ככה אני רואה זאת. יש סיכוי שהפעם ממשיכים הלאה, אבל בזהירות.

    זהב: הלונג חי, קיים ובועט. רמות תמיכה נשמרות ואנחנו מסתכלים צפונה לכיוון 1360. צעד צעד.

    סיכום:

    שווקי ההון חוו תיקון. הנסדק כהרגלו סיים ראשון ואותת על סיום התיקון. שאר המדדים מצטרפים (נמתין רק לדאו). הדיבורים על מפולת שוב נעלמו, עד התיקון הבא. המצב הבטחוני באירופה מפריע בצורה נקודתית, לפחות עד שיוכח אחרת. האיום האמריקאי נשמע כמו בדיחה לא מצחיקה. אובמה לא יכול לאיים על פוטין אחרי ההתקפלות שלו מול סוריה, והטיפול הלקוני מול אירן. פוטין יודע את זה, לאובמה לא מגלים...אצלנו חיזבאללה חצי משותק וקשה מאוד לראות מהלך מצידו. הכל פתוח כמובן, אבל זו התמונה נכון לכתיבת שורות אלו.

     

    עדכונים שוטפים בפורום מעוף בית הלל.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נסדק, וסנופי סיימו, נשאר הדאו!"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נסדק, וסנופי סיימו, נשאר הדאו!"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה