פרשת "ילדי תימן" הסינית, בניגוד למערכת המשפט הרווחה והממשל כאן שסירבו בתוקף לייסד מאגר די. אן. אי. בגרסה הסינית מתגלים החטופים.הודות למאגר.
צפו: בן 28 שנחטף בילדותו פוגש לראשונה את אביו
בגיל 4 נחטף סאן בין במחוז סצ'ואן שבסין, ונמכר לזוג ללא ילדים כ-1,500 ק"מ משם. בזכות דגימות די.אן.איי., הוא התאחד עם אביו הביולוגי 24 שנים לאחר מכן. "תמיד ידעתי שעלי למצוא את הוריי"
בשנת 1991, כשהיה בן ארבע, נחטף סאן בין, כיום בן 28, בשוק אוכל בעיר צ'נגדו, בירת מחוז סצ'ואן שבסין. הוא נמכר לזוג ללא ילדים 1,500 קילומטרים משם, במחוז ג'יאנגסו. השבוע, 24 שנים לאחר מכן, הוא התאחד עם אביו הביולוגי במפגש מרגש שהתחיל בבכי ונגמר ביבבות.
סאן סיפר שהוא תמיד ידע שהוא נחטף, ולמרות זאת, הוא הצליח להיקשר להוריו החדשים. ב-1995, ארבע שנים לאחר שנחטף ויתר אביו קו על החיפושים אחר בנו. הוא בילה את ארבע השנים מאז החטיפה במסעות בלתי פוסקים ברחבי המדינה, יחד עם אשתו לו, שנפטרה ב-2011, בתקווה למצוא את בנם.
בשנת 2010 החליט סאן שהוא רוצה להתחיל לחפש את הוריו הביולוגיים, ומסר דגימת די.אן.איי. למאגר נתונים שהוקם על ידי הממשלה ב-1994. אביו, שקיווה למצוא את בנו, עשה אותו דבר. כך מצאו השניים לאחרונה אחד את השני, אולם לא ברור מדוע לקח כל כך הרבה זמן לבצע את ההתאמה.
השבוע, אחרי 23 שנים, השניים התאחדו. לפגישה הגיעה אורחת יוצאת דופן, האחות שסאן מעולם לא ידע שיש לו.
סאן סיפר שבתחילה הוא לא סיפר להוריו המאמצים על כוונתו למצוא את אביו ואמו הביולוגיים, אבל הוא תמיד ידע, לדבריו, שעליו למצוא אותם. כמו כן, העובדה שהוריו שילמו לאדם שחטף אותו, העיבה על היחסים, לדבריו, אבל השנים שחלפו יחד עם טוב לבם גרמו לו לאהוב אותם. סאן הוסיף כי היום הוא לא מעוניין שהם ייענשו ובכוונתו לדאוג לשתי המשפחות שלו.
ממשטרת צ'נגדו נמסר שהיא חוקרת את המקרה וכי במסגרת החקירה נעצר חשוד ששם המשפחה שלו הוא ואנג יחד עם אדם נוסף החשוד בסיוע למכירתו של סאן תמורת 250 לירות שטרלינג.
הוספת תגובה על "פרשת "ילדי תימן" הסינית, בניגוד למערכת המשפט הרווחה והממשל שסירבו בתוקף לייסד מאגר די. אן. אי. בגרסה הסינית מתגלים החטופים."
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה