בזמן שכל המדינה מחפשת פיסת שטח במיקום טוב אבל במחיר סביר, בזמן שאנשים עוזבים את העבודה שלהם ופוצחים בקריירה של קבלנות, נראה שאפשר ואולי רצוי להיות גם קצת יותר יצירתיים.
אתרי אינטרנט מכונים מידי פעם הנדל"ן של המחר, ולמה לא בעצם? ניהול של אתר אינטרנט מזכיר משהו מניהול של מרכזים מסחריים. מרכז מסחרי טוב הוא כזה שהמראה שלו הוא חדשני , דרכי הגישה אליו נוחים ומהירים ויש בו מספיק "מגנטים" המייצרים תנועה של אנשים.
למצוא מנייה של חברת אינטרנט טובה הינה משימה קלה יחסית למצוא מניה שגם מרגישים נוח עם התמחור שלה הינה משימה מורכבת הרבה יותר.
בשנה האחרונה התשואות שהניבו מניות האינטרנט לא היו כאלה שרצים לספר עליהן, תשואה סבירה ולא יותר בטח לא ביחס לרמת הסיכון הגבוהה המיוחסת לתחום. הגרף המצורף הינו גרף של התנהגות מדד האינטרנט של ה- AMEX במהלך השנה האחרונה.
ייתכן שהתוצאות הכספיות האחרונות של גוגל (הכו את התחזיות בגדול) ושל חברות נוספות מהתחום, המפרסמות בימים אלו, יחדשו את המומנטום וייתכן שלא. אבל מה שבטוח הוא שהאינטרנט ימשיך לצמוח ואולי שווה להקצות לו איזה שטח קטן בתיק ההשקעות.
הוספת תגובה על "סוג של נדל"ן"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה