חה"כ אורן ("המוח") דורש מביבי שימנה אותו לסגן יו"ר הכנסת ולסגן שר החוץ (ברוטציה עם ציפי חוטובלי) - מהמרים שיזכה?
"בסך הכל לקחתי לכיס 118 אלף שקל מקופת העירייה, קניתי על חשבון התושבים: מזגן מקרר וטלוויזיה, הגשתי חשבוניות על ארוחות באלפי שקלים ושלחתי את הבת לטיול בספרד על חשבון התושבים" על זה להטיל קלון? נעשה לי עוול." ראש עיריית רמת השרון, יצחק רוכברגר - עוד ראש עיר שהצטרף אתמול לרשימה הלא מכובדת של ראשי עיר מורשעים.
נו באמת, מה רוצים מביבי ושרה? אז נכון, בכל חודש הם מוציאים 5,000 שקלים על מים לבריכה בווילה בקיסריה. אבל על מזרן מתנפח ומשאבה - הם הוציאו רק 322 שקלים. פשוט חסכמים.
מקורב לשר החינוך נפתלי בנט: "אם ירשו לבנות ללכת לבית הספר מכנסים קצרים, לא יירחק היום, שהבנים ירצו להגיע בחצאיות." מי אמר שאיראן זה כאן.
קצין החינוך הראשי בצה"ל, תא"ל פז צוק: "מה שאתה עושה באוהל - לא צריך לעשות בפייסבוק". ברור. פייסבוק זה בשביל להשתין מתוך האוהל החוצה.
נירו לוי: "איציק זוהר הוא קוף קלאסי שלא זז הרבה". נטלי עטיה היא: "קופה ממזרתה, לא חכמה במיוחד". לא יפה. למה להעליב את הקופים?
מחקר חדש שפורסם באוסטרליה: "אצל נשים - הבוגדנות נובעת מפעילות יתר של הורמון הוזופרסין. אצל גברים - הבוגדנות נובעת מזה שהם סתם מניאקים.
11 מרצים באוניברסיטה העברית הטרידו מינית סטודנטיות. בתגובה הכריזו בהנהלת האוניברסיטה על הקמת "הפקולטה העברית הראשונה להטרדה מינית".
חוק חדש למלחמה ב"הון השחור": עסקאות מעל ל- 10,000 שקלים - ייעשו רק בצ'קים ואשראי, ולא במזומן. ח"כים מ"ישראל ביתנו" דורשים תיקון לחוק, ולפיו: "במעטפות אפשר יהיה לשים כמה שרוצים".
(סגן) שר הבריאות החדש, יעקב ליצמן החליט להחזיר את הפלואוריד למי השתיה. שרת הבריאות הקודמת, יעל גרמן - שביטלה את ההפלרה - מזהירה: מדובר בתרופה כימית מזיקה ומסוכנת". ובאמת, אם כבר שמים לנו בכפיה תרופה במי השתיה, אז למה לא ציפרלקס או ויאגרה?
"שר הרווחה, חיים כץ - מחזיק מניות של ישראמקו בשווי 50 מליון שקלים." (כלכליסט) - ברווחה -הוא - ללא ספק מבין.
"את אילנה דיין אני מכירה.
אבל מי זה שיושב לצידה?
(בבית ראש הממשלה צופים ב"עובדה")
-
הוספת תגובה על "ונעבור לחדשות היום - אם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה מצחיק"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה