כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אקטואליה

    קהילת אקטואליה - המקום לדון בענייני היום, בארץ ובעולם. פוליטיקה, כלכלה, חברה, דעות והגות. אנא שמרו אל התבטאות נאותה!

    אקטואליה

    חברים בקהילה (5572)

    amnonti
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דורון טל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    -li-
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בר רפאלי פאסה, אושיות הציצים טל חן ונטע אלחימיסטר במקומה

    9/6/15 11:37
    0
    דרג את התוכן:
    2015-06-09 11:43:38
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סערה בעולם אושיות הציצים*

     

    *אושיית ציצים: יצורה ממין נקבה המתפרנסת מחשיפה מצולמת מוגזמת של גופה בשלל פוזות של פורנו רך בלבוש מינימלי, לרוב ברשתות חברתיות עד אימוצה על ידי פרסומאים לשיווק מוצרי צריכה על ידי מיניות"

     

    ובכן רבותי זהו לא רק פרס התחלף אלא גם הסלבס שנהג לארח בלשכתו מתחלפים להם. אושיית הציצים בר רפאלי סיימה, היא פאסה (אושיית ציצים המסיימת את מסלולה הפוטו-פורנו-גרפי לרוב בוחרת שוגר-דדי: כדורגלן או איש עסקים שיממן/ינהל עבורה יוזמות-צעצוע עסקיות בתחום האופנה ו/או הפקות תקשורת ברמות משתנות של הצלחה).

    .

    אז רפאלי ואסתי גינצבורג פאסה לגמרה ועכשיו תכירו את המחליפות הטריות והרעננות - אושיות הציצים טל חן ונטע אלחימיסטר. טל חן היא הגירסה הלוקאלית שפשוט אוהבת לחפון את דדיה בידיה מול העדשה שמישהו אחר מחזיק ואז להעלות את התוצרים לפייסבוק ולעודד בסמלילי נשיקות וירטואליות מתן לייקים מבני 15 או 65, לא משנה רק תנו אחד.

     

    נטע אלחימיסטר לעומתה היא אושיית ציצים ברמה בינלאומית עם חרמנים גלובליים המפיצים את שפתיה המכווצות בעודה חופנת את שדיה. שמראש החליטה לשווק בגדי ים זעירים עם חברתה על ידי שימוש בדדיה לעורר בנות אחרות לרכוש את בגד הים שיאפשר להן להצטלם גם עם דדיים חשופים כמה שניתן עבור המון לייקים של בני 15 או 65, לא משנה רק תנו אחד.

    .

    אין ספק שמדובר באושיות ציצים עם ראש עסקי על הכתפיים וגם זוג שדיים לוהט למדי מתחת להן, במיוחד כשהן מורחות נצנצים ושמן שיזוף על מנת שדדיהן יהוו מוקד החזרת אור ובוהק לעדשת המצלמה וכך יגרמו לבני 15 או 65 לא רק לתת לייק אלא לעשות ביד. אושיות ציצים נוהגות לתמוך זו בעסקי זו במיוחד אם האחת מוכרת תחתוני תחרה סקסיים והשנייה בגדי ים סקסיים והשלישית נעליים סקסיות והרביעית חלוקים סקסיים אין ספק כי מדובר במוצרים משלימים ולכן יש אפשרות שאושיית ציצי אחת תבוא להצטלם בפלטפורמה של חברתה ולהיפך, אבל רק במידה וזה ישפר את מדד הלייקים של שתיהן אחרת אין טעם בשת"פ הזה. עיתונות המסקרת את אושיות השדיים (כמו עמוד אחורי בעיתון היומי או מוספי את, היא, לאשה, ליידי וכו' תזדרז להעניק כתבות פרופיל לאושיית הציצים כי זו יכולה למכור המון גליונות גם בעידן שבו תמונותיה המפוקסלות מייצרות מספיק חרמנות גם בלי תמונות על נייר כרומו.

    .

    אין ספק כי גם גברים למדו ונכנסו לתחום ודי עם נזכיר את אושיות הקוביות העושות תהליך דומה מחשיפת חיטובי בטן מחורצת לעדשה כדי למכור הצגת ילדים או יומן לנערות מסוג המייקל לואיס למיניהם. 

    ובכן על הציבור הרחב להכנס מיידית עם סיום הקריאה כאן "לפייס" של טל ול"אינסטה" של נטע ולהתחיל לעקוב אחריהן, עם לייקים ככל שהן מצלמות עם יחס בד לציצי יותר נמוך. בסיום איסוף כל מליוני הלייקים יכריז אינסטה על המדינה שבה יש הכי לייקים לאושיות ציצים. הזוכה תקבל כתבה מחמיאה בעיתון נשי מוביל שבה תדבר נגד שימוש במיניות הגורם לעלייה במקרי הטרדה מינית.

     

     

     

     

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בר רפאלי פאסה, אושיות הציצים טל חן ונטע אלחימיסטר במקומה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בר רפאלי פאסה, אושיות הציצים טל חן ונטע אלחימיסטר במקומה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה