כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אקטואליה

    קהילת אקטואליה - המקום לדון בענייני היום, בארץ ובעולם. פוליטיקה, כלכלה, חברה, דעות והגות. אנא שמרו אל התבטאות נאותה!

    אקטואליה

    חברים בקהילה (5572)

    amnonti
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דורון טל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    -li-
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מי יחליף את הרצוג בראשות העבודה?

    20/6/15 14:23
    1
    דרג את התוכן:
    2015-06-21 15:30:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    בריטניה רוחשת וגועשת אחרי הבחירות בהן מועמד הלייבור כשל להחליף את קמרון והתפטר מיד אחרי הבחירות. ואילו בלייבור הישראלית העניינים עובדים קצת אחרת - נותנים לדג המיובש לפרפר שנה וחצי בלי מים ואז מחליפים לדג זהב אחר.

     

    ראוי שגם אנחנו נעסוק באיוש משרת יו"ר האופוזיציה שכרגע מאיושת על ידי מי שהצהיר שהוא הולך לישון במצבי לחץ, ושמדינת ישראל כמדינה יהודית זו הצהרה מוטעית. ראוי למפלגת העבודה, שבכל זאת יש לה מורשת כלשהי בהקמת המדינה והנהגתה - להחליף את שומר זכות השתיקה מפרשת העמותות במישהו שלפחות ינאם כמו מנהיג, יפסיק להתרפס בראיונות בתקשורת הזרה, ולא ינסה לשלול את זהותה של המדינה ולהטעות עם החלפת שמה של המפלגה.

    אם אפשר לתת עצה אחת למחנה הציוני זה שכבר אחרי הבחירות היה ראוי שיחזור להיות מפלגת העבודה, וינפה מתוכו את המחנה האנטי ציוני, אם כי ברור כי יתקשו לבצע זאת על רקע כמות הסוסים הטרויאנים שנמצאים בתוך סיעת העבודה בכנסת.

     

    אז נשאר להפתיע להקסים ולרגש אותנו עם מועמד חדש ליו"ר העבודה. נכון הוא יהיה התשיעי תוך עשר שנים אבל - דחילק - כל דבר הרי עדיף על היוצמעך הנוכחי. ואל תהיו עצובים בשבילו יש לו משרד עורכי דין שעושק את הציבור בשכר טירחה  מופקע וגם וילה ורכוש נוסף בשווי עשרות מליוני שקלים. יוצמעך - אבל בבועה הייחוס עושה את שלו. 

    חזרה לשאלה הבוערת - מי יהיה יו"ר העבודה הבא? כמה מאמרים גרסו שהוא צריך להיות איש בטחוני בכיר. אחרים גרסו שצריך לתת את הבכורה לכותב 'גרה בשינקין' עם מפלגתו הדיקטטורית מכיוון שהמצב הולך ומסתבך, מסתבך והולך. 

     

    כאן המקום לספר שאחרי הכנסת ה-20 היא הכנסת הנוכחית מתחייב הדיקטטור ביש עתיד לערוך בחירות לראשות המפלגה. יתכן שדרך לחמוק מכך תהיה לחבור למפלגה אחרת וכך לקבוע בלי בחירות פנימיות מי ינהיג. 

    אבל חוקת העבודה עוד כוללת בחירות פנימיות וכך בעוד שנה מהיום יצטרך בוז'י להיפרד מהתואר ואולי גם להיות היו"ר הראשון והאחרון של המחנה הציוני כשהמפלגה תתעשת ותחזיר לעצמה את שמה ההיסטורי.

     

    קיימת כמובן האפשרות שהמזגזגת הבלתי נלאית תראה שעת כושר, וגברת רוטציה תנסה להשתלט ולהחריב את מפלגה מספר 4. היא כבר הוכיחה שאין דבר העומד בפני המימון הזר שהיא מקבלת, הרי זו הסיבה שצורפה מלכתחילה. מול הציפורה המשקרת לבוחריה יעמוד בודאי העסקן ההסתדרותי איתן כבל - שכשל במאבקו לסלול דרכו לצמרת דרך כסא יו"ר ההסתדרות, שהוא משום מה עוד מעוז שמאל מימי מפא"י שקשור לטבור העבודה בשיטה אנטי דמוקרטית בעליל.

    אז יש לנו כבר 4 מועמדים פוטנציאליים: יצחק הרצוג עצמו, ציפי לבני, איתן כבל, שלי יחימוביץ' (צפו לעוד בליץ תקשורתי סמוך למועד). אליהם אולי ישוב גם אמן האשליות שגם הוא ניצל את ההסתדרות למקפצה אישית ושר הסביבה הכושל עמיר פרץ ונראה שגם איזה איש צבא בכיר אולי ינסה את מזלו ככוכב מונחת, על תקן העמי איילון / מתן וילנאי למיניהם. כנראה אחד מ"ראשי מערכת הבטחון" שהחליטו בהעדר הצלחה בעסקים, וכמובן כמובן מתוך דאגה עמוקה וכו', לבחוש לעצמם לפחות משכורת ופנסיית ח"כ בסיבוב הבא.

     

    אם כן קרב התרנגולים בעבודה צפוי להיות מחזה שאפילו המצביעים הטבעוניים לא ירצו להפסיד. אין דבר יותר גרוע מאנטי קליימקס ולכן אם בכל זאת יחליטו שם להתבסתן מראש עם נער הבר-מצוה שצועק ברעידות קול 'מאפך תגידו מאפך!' ויורה את ידו כמו קפצונים לכל עבר בתור הג'סטה המנהיגותית - הרי שלהערכתי נזכה לראות כמה וכמה מ'צמרת המחנה הציוני' או 'צמרת העבודה' חיש מהר ובלי סנטימנטים כלל מחליפים את האבודה מכורתם במקום 2 אצל לפיד, כחלון - בתקוה להיות שם הבא בתור אחרי היו"ר. 

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מי יחליף את הרצוג בראשות העבודה?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    20/6/15 20:10
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2015-06-20 20:10:51
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    חולדאי חושב בכוון. אבל האיש כבר בן 71. ולא ברור מצב בריאותו. 


    --
    הגעתי למסקנה שהצרות מגיעות בדיוק בזמן שלא צריך אותן.
    21/6/15 15:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2015-06-21 15:30:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: grandpa.zohar 2015-06-20 20:10:51

    חולדאי חושב בכוון. אבל האיש כבר בן 71. ולא ברור מצב בריאותו. 

     

    נו הבחירות הבאות יהיו בעוד שנתיים אם האופוזיציה תתעורר. קונים שבעה ח"כים מהליכוד בעשרה מיליון ש"ח לראש ושילך נתניהו חזרה לאמריקה. אבל אם מפלגת העבודה רוצה לזכות בבחירות הבאות היא חייבת לבחור בפרענק אז פרץ שרוף, עיני שרוף, חלוץ שרוף, מופז שרוף, אשכנזי שרוף.

     

    סבא תעשה טובה תחפש לנו פרענק......

     


    --
    נמאסו עלי הקצינים הבכירים שמוצנחים ללתפקידי ניהול.


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מי יחליף את הרצוג בראשות העבודה?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה