בעל המאה הוא בועל הדעת
הנה עוד מאמר, הוא אומר מציג לי את המאמר האחרון בסדרה של חמישים על נפלאות ברלין.
זהו האקט האחרון באונס הקבוצתי שגלובס מעביר את קוראי מדור הנדל"ן שלו.
זה כבר אפילו לא מופיע כמדור פרסומי, פלטפורמה שיווקית או תוכן מקודם.
כותרת ראשית באתר, כאילו זה חדשות. מדריך לברלין. נפלאות ברלין. ברלין היעד החם. הכי כדאי להשקיע בברלין.
רק הכיתוב הקטן: ** הכתבה בשיתוף ברלין אסטייט
מעטים הקוראים שיצליחו להבין כי אתר גלובס שוב מאפשר אונס קבוצתי שלהמדור ומשפיך עליהם עוד כתבות על פלאי ברלין בנסיון לספק למפרסם את האורגזמה של משקיעים קטנים שיאבדו את הונם בעוד חברת השקעות שמחפשת רווחים מהירים. כמה אפשר עם ברלין? כמה שברלין אסטייט יגידו, הם הרי בעלי (בועלי) הדעה. מה דעתכם על 11 כתבות בחודש?
אפשר כמובן היה ליצור מדור שלם של ברלין אסטייט, פרויקט מיוחד שכולו מוקדש רק לאינטרס הפרסומי של חברה אחת. אל חשש גם את זה ניסו. פשוט, כנראה שזה לא היה מספיק אפקטיבי. אז את הכותרות השקריות ומלאות השיווק העמיסו עכשיו בתור ידיעות חדשותיות, כי הרי מזמן אין מי שיפקח על הזונות בתקשורת, וכשצריך לפתוח רגליים הן פותחות רחב. הקוראים המסכנים יאלצו לספוק עוד הרבה כתבות על "שכונות אטרקטיביות בברלין" כמובן בשיא של אובייקטיביות שרק הרבה מזומנים של ברלין אסטייט יכול לספק לקוראים. כל השקעה נהדרת, כל שכונה היא מכרה זהב שממתין.
הדבר הכי עצוב באונס הקבוצתי הזה, שחלק מהכתבות יותר מעניינות משאר הדרור-פויריזם. הקורא כמעט משמיע אנחת רווחה שהוא קיבל עוד מאמר על ברלין ולא מאמר של כותבי הטורים שם. אתם יכולים לשמוע שוב קיטורים על הרכבת הקלה מאיזה פרשנית צעצוע שמתיימרת להבין בבינוי ערים ומחפשת נושאים צהובים כדי לקבל תגובות בכח, או תוכן פרסומי על ברלין. אין ספק שהבעלים של גלובס פישמן שנמצא ב-4 מליארד שקל חובות לבנקים, דורש שהעיתון יהיה רווחי בכל מחיר. אין לו שקל להשקיע בו. ואם הבנקים ידרשו מפישמן החזר חובות, יש מצב שגלובס ימכר ויחזור להיות עיתון כלכלי
ולא ברושור של ברלין אסטייט.
הוספת תגובה על "גלובס מעביר את קוראיו אונס קבוצתי ע"י ברלין אסטייט"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה