רוצה להקים עסק? יש לך עסק? קהילת העסקים הקטנים והבינוניים היא המקום לקשירת קשרים עסקיים, להעצמה ולסיוע בפיתוח העסק שלך. כאן תוכל להעזר באנשי עסקים, ביזמים ובאנשי מקצוע, שכבר התנסו בהקמת עסק ובניהולו. בקהילה תוכל למצוא דיונים מעמיקים ומקצועיים בנושאים כגון: בניית תכנית עסקית, שותפות, תמחור, רישוי, הלוואות, טיפים ועוד.
זה המקום לשים הודעות עסקיות מכל הסוגים, פרסומת, מבצעים, אירועים, לינקים וכל מה שתרצו.\r\n\r\nבכל פורום אחר בקהילה, כל הודעה צריכה להכיל תוכן מעניין שיעלה לדיון, ולא פרסומת או לינק בלבד, אחרת תימחק.
ברוב המשרדים שאני מכירה נהוג להכשיר את המטבח במשרד לקראת הפסח. השאלה היא איך עושים זאת הכי טוב, ובכן אתם מוזמנים להכנס לכתבה המלאה ולקבל קצת מידע על הכשרת המטבח במשרד >> http://goo.gl/zm789l
הוספת תגובה על "אחלה טיפים איך להכשיר את המשרד לפסח"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה