כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אקטואליה

    קהילת אקטואליה - המקום לדון בענייני היום, בארץ ובעולם. פוליטיקה, כלכלה, חברה, דעות והגות. אנא שמרו אל התבטאות נאותה!

    אקטואליה

    חברים בקהילה (5573)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    זהבהחן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    משה ,
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתארז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    or.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shimi79
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Zvi Hartman
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    החוק המטופש להפללת צרכני זנות. שוב "הבית היהודי" והחוקים ההזויים מטעמה .

    7/6/17 11:14
    0
    דרג את התוכן:
    2017-06-08 11:05:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    המפד"ל הבית היהודי מפלגה על גלגוליה ושמותיה , היא אחת המפלגות היותר מאוסות בנוף הפוליטי מדובר בתנועה המייצגת את האדם הדתי הנהתן הגרגן זה שלרוב מלא שומן ורוב  עושק בצורות רבות של עושק, את סביבתו בפרט את חלשים,

     

    בבית הגידול הזה היה חרמן אחד סמילנסקי שכל החוקים שחוקק לצד עבודת השוד שבצע בוועדת הכספים עבור עמותות המקורבות לו ולחבריו חוקק חוקים הזויים ביותר  המצויים בספר החוקים ומהותם רדיפת עניים, חוק "הדייר הסרבן" מהו חוק הדייר הסרבן? חוק הקובע כי דייר בשכונת עוני  שיסרב להתפנות מדירתו ,במחיר נזיד עדשים  ויתעקש לנהל משא ומתן לקבל תמורה ראויה עבור דירתו, יהיה צפוי לתביעה כספית של מליוני שקלים , ומי שלם את המחיר עד כה ?

    כן אם חד הורית לילדה נכה המתגוררת בדירת 2 חדרים שבקשה דירת קרקע הולמת לה ולבתה , נתבעה ע"י הקבלן ונאלצה לשלם מליון ש"ח פיצויים לקבלן שודד הקרקעות ודירתה עוקלה .

     

    נותרה ללא קורת גג,

     

     

    לא חלילה החוק מדבר על הדייר הסרבן המתנחל השודד קרקעות של ערבי לאור היום. לא של המתנחל המתיישב על ראש גבעה על אדמות המדינה וזורק אבנים וחיתולים מלאי חרא ושתן על חילי צה"ל שם החרות הללו הם קדושים.

     

    אסור לגעת בהם.

     

    מפלגה הזויה זו גם קדמה חוק לעצור קבצנים אומללים שמאז ומתמיד עמדו במקומות הומי אדם וקבצו כסף,

     

    לא חלילה לעצור גבאי בתי הכנסת שבאמצע התפילה הקדושה ביותר לעם היהודי ביום כיפור עוצרים תפילה ביום כיפור ומוכרים  מני תפילות לפרנסה.

     

    אותם לא עוצרים  את ספסרי התפילות ..

     

    אחר שחברי הכנסת ההזויים של תנועה זו סיימו עם סוג אחד של קבצנים , הפריעו להם הקבצנים בצמתים.

     

    למה שיוטרד מצפונו של איש דתי נוטף שומן העומד ברמזור עם מכונית בגודל ספינה ויאלץ לראות קבצן מושיט יד לקבל ממנו פרוטות.

     

    ואגב כך יחשף כי הוא מניח על ראשו כפה בדמות תחפושת ומסתבר שאלה כלל לא נותנים תרומות ולו פרוטה שחוקה  לקבצנים, רק שודדים את קופת עם ישראל  בשלל קומבינות..

     

    שסיימו עם החוקים המטומטמים שלהם  נגד החלשים באה חברת כנסת העראקית שלהם זו עם גלבייה על ראשה- מטפחת ראש .


    (עוד אופנה יש עכשיו לדתיות שלל מטפחות ראש תכשיט . עוד אוסף מפגרות גנדרניות הזויות  מתפתח כאן )

     

    וזו ההזויה מקדמת חוק הזוי כמותה , הפללת צרכני זונות. לא חלילה הפללת זונות העוסקות בזנות המדביקות במחלות מין סופניות אלפי גברים ונשים .

    שכן ברור כי גבר כזה הנדבק מזונה נגועה  וידוע כי היא נשאית מחלות סופניות ומתמידה לעסוק בזנות היא הרי מחסלת סדרתית רוצחת גם של אלפי נשים הבאות במגע עם הגברים הנגועים.

     

    ואיך בדיוק ההזויה הזו ח"כית מועלם רוצה שיפלילו את הצרכני הזנות ,

    א. יזהירו אותם אזהרה ראשונה .

    ב. בפעם השנייה יקבלו קנס

    (כלומר יכללו ויכנסו לתוך רשימות שחורות. )

    ג. בא הדובדבן של ארגוני הנשים לבסוף, בשלישית,  יעברו סדנא אצל ארגוני הנשים המובטלות עם 1500 העמותות השודדות את כספי העמותה לעתים זו מנכלי"ת וסמנכלי"ת ויחד הם מרוקנות 99 אחוז מכספי העמותה על משכורות עתק על היותן רובצות עצלניות במבנה ארגוני כזה המבטיח להן פרנסה של עצלניות. תחת שתצאנה לעבוד בחקלאות בעבודות המכבדות את העוסקות בהן כמו ניקוי חדרי מדרגות,

     

    יסדרו לעצמן עוד תעסוקת שקר מסדנאות הסברה . שקריות.

     

     

    כאילו הזונה לא עבריינית כשלעצמה במעשיה אם כבר היא מהות העבירה .

     

    מעלימה מס , עוברת על שלל חוקי מטבע ומס הכנסה מעלימה מ.ע.מ שזו כשלעצמה עבירה שדינה 7 שנות מאסר ,

     

    מדביקה במחלות מין ,עבירה חמורה שדינה עשרות שנות מאסר , ושוב הן חסינות מענישה. 


    כאילו הזונה עצמה היא קורבן ואין זונות סטודנטיות וחלקן לימים מתמנות לשופטות או רופאות או סתם בתוכן יש חולות מין האוהבות סקס..ואת אהבתן הפכו לעסק מכניס כסף רב.

     

    ואגב כך שוב הצרכן הזנות  העני יפגע  הזנאים המיליארדרים המחזיקים פילגש תמורת מכונית דירה ימשיכו ליהנות משרותי זנות והזונות צמרת תתמיד ליהנות מכספי זנות בלי לשם מסים .בלי לשלם מ.ע.מ. בלי להענש על הדבקת גברים במחלות מין. 

     

    כמובן לחוק זה יש השלכות חמורות מעבר לאי חוקיותו והפגיעה הקשה בגברים הטובים שרוצים סך הכל פורקן ,

     

    כזה שאין בו  לרכוש עבור כוס חלב פרה שלמה.

     

    ברור שיפגעו נכים מרותקים לכיסאות גלגלים שלהם זכות לגיטימית לקבל שרותיי הנאה , מהעיוות ייהנו זונות המתפעלות זונות צמרת המתקראות סורגייט , זונות נוכלות המתפעלות את מכוני השקר ששם מכון הזנות מתקרא  מכון לטיפול סקסולוגי  ושם נשים משכילות  שהן עצמן חולות מין ומקבלות תוך ניצול הגברים בהטעיה חוויות אורגזמיות מגברים חינם במסווה של טיפול  ועוד דורשות כסף מהגבר. 

     

    כלומר כול הסדר הטוב שהתקיים אלפי שנים יתעוות . 

     


    ושוב גם כאן מי שיפגעו העניים ביותר .

    שכן העשירים תמיד יקנו זונה בדמות "מאהבת".

     

    ושוב יינתן לארגוני הנשים עוד כלי וחוק לרדוף את הגבר הישראלי הבריא .

    ברור כי הנפגעים יהיו החיילים הבודדים,  קבוצות מהגרות של גברים .

     

    איך לא גדודי הסוציאליות וארגוני הנשים יתפעלו את המוסדות "לשיקום" יושיבו את הגברים במעגל , ויזיינו להן את המוח.

     

    עוד תעסוקה סדרו להן הנוכלות הצבועות .

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "החוק המטופש להפללת צרכני זנות. שוב "הבית היהודי" והחוקים ההזויים מטעמה ."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    7/6/17 13:29
    0
    דרג את התוכן:
    2017-06-07 13:39:11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    "הראש" של ממשלה (רעה) הוא לתמחר כל דבר ודבר בחיי האזרח. הנאות זה אחד הפופולריים (למשל מחיר ערק זול עלה 30 ש"ח בקבוק וקפץ ל-90 ש"ח בקבוק...). אילו יכלה הממשלה לתמחר את האויר שאתה נושם היא היתה עושה את זה.

    מהבחינה הזאת אפשר להבין את חוק הזיונים (לא חייבים להסכים).

     

    אי אפשר להבין את החוק הזה מהפרספקטיבה של ניצול נשים, בטח לא שיש נשים דתיות שכל תפקידן בחיים הוא ללדת כמה שיותר, לעבוד בשעות הפנאי כדי לכלכל את הבעל הפרזיט הלומד, ולא להנות משום דבר ממה שיש לעולם להציע.

    8/6/17 11:05
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2017-06-08 11:05:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: פי רז 2017-06-07 13:39:11

    "הראש" של ממשלה (רעה) הוא לתמחר כל דבר ודבר בחיי האזרח. הנאות זה אחד הפופולריים (למשל מחיר ערק זול עלה 30 ש"ח בקבוק וקפץ ל-90 ש"ח בקבוק...). אילו יכלה הממשלה לתמחר את האויר שאתה נושם היא היתה עושה את זה.

    מהבחינה הזאת אפשר להבין את חוק הזיונים (לא חייבים להסכים).

     

    אי אפשר להבין את החוק הזה מהפרספקטיבה של ניצול נשים, בטח לא שיש נשים דתיות שכל תפקידן בחיים הוא ללדת כמה שיותר, לעבוד בשעות הפנאי כדי לכלכל את הבעל הפרזיט הלומד, ולא להנות משום דבר ממה שיש לעולם להציע.

     

     

    אגב אין מדינה בה הוצאה הזנות מחוץ  לחוק שזה עבד, החוק רק יהפוך עוד גברים עבריינים ויעצים את ארגוני הנשים שיתפרנסו מעוד נתח מעוות של תשתית שייסדו לעצמן. סביב החוק להטרדה מינית , שזה בסך הכל אמר לה אמרה לו השיב חילופי מחמאות , ובטח אין שם ולא צריכה  להיות עבירה פלילית, סביב  החוק המעוות הזה שאין אח ורע לו בעולם הנאור והמודרני , סדרו לעצמן ארגוני הנשים מצויין את הסטטיסטיקות המעוותות שהן מפרסמות עכשיו כל חלופי מילים בין אישה לגבר הופכים את האישה נפגעת עבירת מין ומותקפת מין. והרי לך כמובן לפי הנתונים השקריים שהן מארגנות ומפיצות דרישה לעוד כסף ועוד כסף לעמותות שהן מתפעלות . עכשיו חוק הפללת צרכני הזונות  יעניק להן כר נרחב של פרנסת שקר על גב גברים מאוכלוסיות חלשות גבר עשיר מחזיק זונת פלגש , או כמה נשים נשואות ראה מה מתחולל בנגזר הערבי אצל העשירים מחזיקים נשים לסקס ומגדירים אותן נשואות. מייבאים אותן ממדינות עניות. 

     

    באשר לחרדות . תתפלא שהן די יכולות בנקל לבחור בדרך אחרת ואלה שעשו כך פנו לחיים אחרים מי שרוצה לחיות באורח חיים חרדי ומקבלת את שלטון הגבר זו בעיה שלה. אינני מקבל שהחברה החרדית כופה עליהן. יחסית בנקל הן יכולות לעבור לחיי חילון מובהקים לא רוצחים אותן ולא רודפים אותן ,כמו בחברה המוסלמית.


    --
    החיים על כדור הארץ קצרים גיהוק של השמש ולא יהיו עוד חיים כאן . לכן על הסמאלנים לחדול להציק לחיים התבונתיים בארץ העם היהודי .


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "החוק המטופש להפללת צרכני זנות. שוב "הבית היהודי" והחוקים ההזויים מטעמה ."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה