צטט: עמיאנונימי 2017-06-13 17:29:05
צטט: yaakov~~~ 2017-06-12 12:09:46
צטט: פי רז 2017-06-12 10:24:55
תסמוך על הטרור.
זהו שלמקרון אין עמדה בנושא !!
הוא התייחס לבעיה כמו למזג אוויר.
גלובאליזם 101:
ההגירה המסיבית היא מדיניות אירופית מכוונת. המהגרים הם כח עבודה זול ותוספת צרכנים. התוצאה היא שיפור ברווחיות התאגידים וצמיחה של הכלכלה. זה נועד להוציא את אירופה מהמשבר הכלכלי ולסתור את המגמה ארוכת הטווח של הזדקנות האוכלוסיה במדינות המערב.
טרור = "cost of doing business".
זו בדיוק הסיבה שהמערב הרס את לוב ב- 2011, למרות אזהרות פומביות של קדאפי שזו תהיה התוצאה (הגירה מסיבית לאירופה). מסיבה זו, ארה"ב עדיין מתעקשת להרוס את סוריה, למרות שהאלטרנטיבה היחידה היא failed state של דאע"ש ואל-קעידה. מאות מליוני דולרים ומערך לוגיסטי שלם עוסק בעידוד ההגירה, ע"י כוחות גלויים (סורוס/NGO/תקשורת) ונסתרים (סוכנויות מודיעין) בשת"פ של "אדיוטים שימושיים" (ליברליים תומכי זכויות אדם)
בכלל, אם מנתחים את צרפת באותם כלים שהשתמשתי לניתוח ארה"ב (לא ימין נגד שמאל, אלא גלובאליזם מול פופוליזם), המציאות נראית שונה לחלוטין. מקרון הוא לא "דרך שלישית", אלא מועמד מובהק של הגלובאליזם שמוצב מאופן מתוחכם כסוכן של שינוי, אך זכה לתמיכה גלויה וסמויה של הממסד והאליטות בצרפת ובמערב בכלל, כולל אפילו סוכנויות המודיעין.
----------------------------
תוספת: למעמיקים, מאמר מבריק שפורסם בדקות האחרונות, מאת מאט טאיבי, אחד העיתונאים הבלתי תלויים היחידים שנותרו, מתייחס לנושא, אפילו מזכיר את המונח "הדרך השלישית". גם רלוונטי לישראל.
קראתי סברות אלו מאנליסטים מרכזיים ומשמעותיים בצרפת, ואיני מסכים איתם ואיתך.
מה קרה בצרפת ? העם מאס מהולנד, שהתגלה כאפס מוחלט. הוא היה לסנשו פנסה של גרמניה. באמת אפס מוחלט.
המועמד "הטבעי" היה fillon, פוליטיקאי שנחשב לחכם, מתון, ישר דרך.
ואכן, בפריימרים, הוא הביס את סרקוזי, ולס, ג'ופה...
רק מה, אחרי סגירת הפריימריז, שמו נקשר לכמה סקנדלים, ממש לא מחמיאים .
במקום לסגת ולצאת מהמירוץ, הוא התעקש, ולמעשה הטביע את הרפובליקנים.
שני המועמדים הראלים היחידים שנותרו כי לא היו קשורים לפריינריז היו מקרון ומלנשון. חוץ מלה פן כמובן.
כלומר, שני outsiders ואחת שהפסדה ידוע מראש.
אגב, אילולא לה פן, הסיכויים של מלנשון היו גוברים על אלה של מקרון. כי מלנשון סימל את צרפת, ומקרון את אירופה.
מקרון היה למועמד ראלי לחלוטין במקרה. עד היום, איש אינו יודע באמת מה דעותיו האמיתיות. בשום תחום.
עכשיו, יכול להיות שהייתה מין קונספירציה של שרותים חשאיים של הולנד נגד fillon, מה שנקרא le cabinet noir, אך אם כן, זה היה במטרה לקדם את ולס, לא את מקרון ! מקרון הוא תוצאה של צירוף מקרים מוחלט.
האזרח הצרפתי , אכפת לו ממצבו הכלכלי בלבד. אבטלה, שכר מינימום, ביטוח לאומי...
מעשי הטרור מטרידים אותו, אך לא הגיעו למסה קריטית שתבטל את כל השיקולים האחרים.
תומכי מקרון , בעידוד החברות על אירופיות, שכנעו לא מעט צרפתים שאם צרפת תיסוג מהאיחוד, כלכלתה תתרסק.
אז מה עשה האזרח הסביר כשראה מצד אחד פשיסטית ומצד שני נציג אינטרסים אירופאים ? נשאר בבית !
לכן מקרון והרשימות שלו, בסופו של דבר, קיבלו רק שישית מקולות הצרפתים !!!
בקשר לאירופה. איני סבור שקיים אינטרס משותף באמת. יש המדינות המובילות, שבאמת בעד הגירה וכוח אדם זול, ומדינות טפיליות, שנהנות משאיריות שהעשירות מחלקות להם.
למעשה, האיחוד האירופי הוא ניצחון המטרופולינות מול הפריפריות.
אירופה היא היום הגמוניה גרמנית אבסולוטית.
בכל אופן, גם אם הטרור ייבלם, ההגירה תגרום לכך שאירופה תהפוך לאזור בעל משטר פאודלי.
בערך כמו המצב שלנו מול תושבי השטחים...
הוספת תגובה על "צרפת ברחה בדרך השלישית "
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה