צטט: sem. 2018-03-11 19:51:07
צטט: דיןחממי 2018-03-11 00:17:57
צטט: sem. 2018-03-10 23:08:50
צטט: דיןחממי 2018-03-10 15:32:22
צטט: sem. 2018-03-10 14:27:52
והשאלה אולי לדיןחממי למשל , היא אם הוא אוהב את מה שקורה במדינה שהוא חי בה ואם לא
איך הוא יכול בקלפי לעשות שינוי קטן כדי להמשיך בכיוון קצת אחר , יותר דמוקרטי יותר הטרוגני, ,יותר מותאם למאה הנוכחית אפילו מתוך ערכים , של צדק ושוויון הזדמנויות ודאגה לחלש בחברה .
מצב אבוד ? לא יודעת , אני לא רואה איך יוצאים מזה .
דין חממי [כינוי ספרותי ] ובוזגלו, מעולם לא טענו שהם אוהבים מצב ד-היום [רע במיעוטו ].
מה שדין חממי ובוזגלו טוענים הוא, שהסמול הוא הרבה פחות דמוקרטי מן הימין למיטב דעתם.
הם חושבים כך למרות כל האצהרות ההרצאות והמילים היפות בתיקשורת האולטרא סמולנית, מפני שהם למודי נסיון ומכירים היטב את הלכי הרוח בכל מחנה וסקטור.
דין.
ספרותי או לא , מי זה בוזגלו ?
בוזגלו שאני מכירה , יודע שה"אולטרא שמאלנים " יש להם ייצוג חלש מאד והתקשורת עושה את עבודתה ובחלק מהזמן מיצרת רעש כדי שתהיה להם עבודה.
רוב המפלגות היום הם מפלגות ימניות יהודיות עם הטיה (כמו פיזה ) מעט למרכז לא מעבר לך .
הימין לא שולט כאן.
מי ששולט כאן זו התישקורת הסמולנית , ובתי המשפט הנתפשים יותר ויותר בציבור כמעוז השמאל.
דין.
"נתפסים" . עכשו השאלה היא מי זה "הציבור" ? מי שטוען שהתקשורת שמאלנית אלו הימניים סביר להניח - ואם הימין הוא הציבור - הימין שולט כאן - כנראה. מאותו היום ש"שמאלני " הפכה להיות קללה - אני כאחת מתוך הציבור מרגישה שהימין , או דעות ימניות השתלטו כאן .
זה שהתקשורת נתפסת כשמאלנית זה בגלל שהתקשורת מטבעה ביקורתית .
אתה יכול להסיק מכך שהימין השתלט על כל חלקה טובה - ומייצר לתקשורת עבודה
לכן היא נתפסת כשמאלנית .
אני לא בטוחה שזו אבחנה נכונה
- אבל מותאמת לדרך שאתה מנתח את הדברים .
.
צורת הסיקור התישקורתי הצהבהב כ "כ רחוקה וכ לא הוגנת בתפישת הציבור [בוזגלו ואני ] את המציאות בישראל,והציבור [בוזגלו ואני ] מגיבים בהתאם.
התישקורת ביקורתית ב90 אחוז רק כלפי הימין הישראלי וכלפי מזרחים.
הסמולן הפך להיות מילה גסה,רק לאחר שאנשי ימין הפכו להיות מילה נרדפת לפשיסטים אנטי דמוקרטים,מושחתים ברברים נילעגים [חוינו זאת לא פעם גם כאן באתר הניכבד הזה,מפרי עיטם של סמולנים ]. .
לא אנחנו הטפנו להחרים את תושבי שינקין. אלו הם אנשי הסמול שהטיפו ומטיפים להחרים את עופרה ואת תושבי השומרון.
לא אנחנו הלכנו להוציא את דיבת הארץ רעה באזני הגויים באו "ם, אלו הם אנשי סמול שעשו.
לא אנחנו הלכנו לתבוע את ליאור אזריה המרוקני על פעולת ההגנה הכ "כ לגיטימית בזירה ההיא, וכנגד זה לא אנחנו פטרנו מכל עונש קצין אשכנזי ,שירה על נער פלשתיני בגבו בעת מנוסתו.
לא אנחנו הלכנו להציג את דמות האשכנזי הסמולן באופן נילעג בטמבלויזיא , אלו הם שעושים זאת שנות דור כלפי מזרחים וכלפי אנשי ימין, והם אלו שלא מאפשרים לבני ובנות עדות המזרח שויון תעסוקתי בתישקורת, באקדמיה, בבתי המשפט ובכל חלקה טובה אחרת .
הטענה שלהם "המזרחי לא מספיק טוב,, שיציג יכולת בטרם הוא יבוא להתלונן " נדחית בשאט נפש כגזענות בוטה ,ולא יעזרו להם הררי טענות ונימוקים אחרים.
נב. התכנית של ליאור שליין, היא נכס אלקטורלי של הימין הישראלי.
דין.
/null/text_64k_1#