כותרות TheMarker >
    ';

    פרטי קהילה

    אקטואליה

    קהילת אקטואליה - המקום לדון בענייני היום, בארץ ובעולם. פוליטיקה, כלכלה, חברה, דעות והגות. אנא שמרו אל התבטאות נאותה!

    אקטואליה

    חברים בקהילה (5577)

    רז רזיישן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    hanery
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אמיר ניצן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אס לב אדום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    * חיוש *
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רחלי בן-צור
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    yang9600
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוהידן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כנפיים רק בשביל הטעם

    9/2/19 12:00
    0
    דרג את התוכן:
    2019-02-23 21:26:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    1. 12 כנפיים של תרנגולות

    לנקות את שארית הנוצות שתמיד משאירים הקצבים לטרחת הצרכן. סכין מסורית טובה לניסור השמיציק של הכנף (מנחה לחתול), וגם לניסור הסחוס בין שני החלקים הנותרים (שאין לי מושג איך הם נקראים).

     

    2. בסיר-גיגית לחמם שמן זית ולטגן בצל שלם קצוץ

    להוסיף את 24 חלקי הכנפיים הקצוצות, ולטגן קלות מכל הצדדים, ואז להוסיף ליטר וחצי מים מינרליים (כי המים מהברז רעילים יותר). להרתיח, ולהוציא את הזאפרה (אין לי מושג איך זה נקרא בעברית).

     

    3. 10 שיני שום חתוכים לפרוסות - להוסיף.

     

    4. כרפס - עלים לקצץ דק, וראש לשטוף היטב מהבוץ ולחתוך לקוביות - להוסיף.

     

    5. בטטה בנונית לחתוך לקוביות קטנות - להוסיף. (היא תימס)

     

    6. גזרים רק לגרד את הקליפה בסכין המסורית ולחתוך לעגולים לא רזים - להוסיף.

     

    7. קישואים רק לגרד את הקליפה בסכין המסורית ולחתוך לעגולים חתוכים ל-4 רבעים - להוסיף. (הם ימסו)

     

    8. תפוחי אדמה (שניים בנוניים מספיק) לקלף ולחתוך לקוביות (חצי ו-6X6) - להוסיף.

     

    לבשל רבע שעה, אש בנונית.

     

    להוסיף כפית מלח, חצי כף חוו'אג, רבע כף כמון, כף כורכום, חצי כפית שטוחה פלפל שחור.

     

    לבשל עוד חצי שעה עם חצי מכסה.

     

     

    9. כוסברה - חבילה שלמה לקצץ בין דק-גס כולל הגבעולים - להוסיף.

     

    להנמיך את האש ללהבה הכי קטנה, לכסות לגמרי את הסיר, לבשל עוד 15 דקות.

     

     

    ס"ה בישול שעה. להוריד. לחכות שיתקרר. ואז להרתיח שוב 5 דקות.

     

    זהו. אפשר לטרוף עם לחם שחור צוחק

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "כנפיים רק בשביל הטעם"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    9/2/19 13:00
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 13:00:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    כנפים של ציפורים נועדו לצורך תעופה ורגליהם לצורך הליכה, לא כדי למלא את בטנך הגרגרנית והקרקרנית.

    --
    רוח חרישית.
    9/2/19 13:20
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 13:20:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    המון בזבוז אנרגיה ל 12 כנפיים שמכילות 30% בשר.

    --
    לא מפחד מהמוות - רק מפחד שלא אזכור כלום, כמו שלא זכרתי מה היה לפני שנולדתי
    9/2/19 13:36
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 13:36:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קח מתכון פשוט.

     

    א. קנה כנפיים נקיות בלי שפיצים (שווה לשלם עוד 2 ש"ח לקילו)

    ב. עם סכין תלוש את הנוצות המיותרות, למהדרין שאוכלים את העור עם הבשר מומלץ לשרוף קלות את השערות הדקות שנותרו בעזרת הכיריים.

     

    תתחיל לזרוק לקערה את הדברים הבאים :

    12 כנפיים

    2 כפות מיונז

    2 כפות דבש

    חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק.

    1 כף גרגירי צ'ילי רגיל.

    1 כף רוטב ברביקיו

    1 כף מרק עוף

    חצי כפית מלח

    רבע כפית פלפל שחור גרוס.

    חצי כוס שמן

     

    ערבב היטב

    סדר בתבנית חרס או פיירקס.

     

    הכנס לתנור בטמפרטורה מעל 200 מעלות למשך רבע שעה לקבלת צריבה נאה.

    הפוך את הכנפיים בתבנית, הוסף חצי כוס מים ערבב את המשקעים ופזר מעל על הכנפיים.

    כסה בנייר אלומיניום.

    החזר לתנור והורד טמפרטורה ל 180.

    אחרי חצי שעה הם אמורים להיות מוכנים.

     

    תוכל להגיש לידם מטבלים שונים : טרייאקי, חרדל, ועוד ... כיד הדמיון.

     

    עבודת הכנה רבע שעה, בתנור פחות משעה.

     

    * סתם המצאתי את זה ברגע


    --
    לא מפחד מהמוות - רק מפחד שלא אזכור כלום, כמו שלא זכרתי מה היה לפני שנולדתי
    9/2/19 14:36
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 14:36:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אני לא יכול שלא לשאול את עצמי מה טעמם של הקרניבורים לעייל, אם ישבו על צלחת מרופדת בבצל מטוגן ועלי סלרי משוחים בשמן זית. גשו נא הלום , ואתקע שיני בבשרכם הרך. דן

    --
    רוח חרישית.
    9/2/19 14:46
    0
    דרג את התוכן:
    2019-02-09 14:46:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שתיקתו הרועמת של הגרגרן שפתח את הדיון, מעידה על כך שהדיון גדול עליו בכמה מספרים.

    למה אתה מתלונן שלא באים אצלך, אם אתה לא יודע לתחזק את דיוניך ?

    הרי הרמתי לך להנחתה. לא ?

    קום ותילחם כמו גבר על המנה המומלצת שלך,, כדי להגיע תוך יום אחד להיות בראש רשימת הניצפים [רק שבדרך לתהילה תאכל ממני מרורים, שלא לאמר צואה רותחת ]. .

    דן


    --
    רוח חרישית.
    9/2/19 16:22
    0
    דרג את התוכן:
    2019-02-09 16:23:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: יוהידן 2019-02-09 14:46:44

    שתיקתו הרועמת של הגרגרן שפתח את הדיון, מעידה על כך שהדיון גדול עליו בכמה מספרים.

    למה אתה מתלונן שלא באים אצלך, אם אתה לא יודע לתחזק את דיוניך ?

    הרי הרמתי לך להנחתה. לא ?

    קום ותילחם כמו גבר על המנה המומלצת שלך,, כדי להגיע תוך יום אחד להיות בראש רשימת הניצפים [רק שבדרך לתהילה תאכל ממני מרורים, שלא לאמר צואה רותחת ]. .

    דן

     

    עשיתי כלמיני דברים, עכשיו אני אחרי אוכל, שינה, מקלחת, שיחת פון רומנטית...


    --
    האש בהתקדמותה תשפוט ותרשיע את כל הדברים
    9/2/19 16:22
    0
    דרג את התוכן:
    2019-02-12 18:24:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: אס לב אדום 2019-02-09 13:36:44

    קח מתכון פשוט.

     

    א. קנה כנפיים נקיות בלי שפיצים (שווה לשלם עוד 2 ש"ח לקילו)

    ב. עם סכין תלוש את הנוצות המיותרות, למהדרין שאוכלים את העור עם הבשר מומלץ לשרוף קלות את השערות הדקות שנותרו בעזרת הכיריים.

     

    תתחיל לזרוק לקערה את הדברים הבאים :

    12 כנפיים

    2 כפות מיונז

    2 כפות דבש

    חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק.

    1 כף גרגירי צ'ילי רגיל.

    1 כף רוטב ברביקיו

    1 כף מרק עוף

    חצי כפית מלח

    רבע כפית פלפל שחור גרוס.

    חצי כוס שמן

     

    ערבב היטב

    סדר בתבנית חרס או פיירקס.

     

    הכנס לתנור בטמפרטורה מעל 200 מעלות למשך רבע שעה לקבלת צריבה נאה.

    הפוך את הכנפיים בתבנית, הוסף חצי כוס מים ערבב את המשקעים ופזר מעל על הכנפיים.

    כסה בנייר אלומיניום.

    החזר לתנור והורד טמפרטורה ל 180.

    אחרי חצי שעה הם אמורים להיות מוכנים.

     

    תוכל להגיש לידם מטבלים שונים : טרייאקי, חרדל, ועוד ... כיד הדמיון.

     

    עבודת הכנה רבע שעה, בתנור פחות משעה.

     

    * סתם המצאתי את זה ברגע

     

    :) זה °180

    לרוב יש לי רתיעה קשה מרטבים ומטבלים מוכנים; מיונז אני מרשה לעצמי כשאני לפני סדנא לניקוי רעלים.


    --
    האש בהתקדמותה תשפוט ותרשיע את כל הדברים
    9/2/19 16:22
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 16:22:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: יוהידן 2019-02-09 14:36:44

    אני לא יכול שלא לשאול את עצמי מה טעמם של הקרניבורים לעייל, אם ישבו על צלחת מרופדת בבצל מטוגן ועלי סלרי משוחים בשמן זית. גשו נא הלום , ואתקע שיני בבשרכם הרך. דן

     

    מה הסיבה שכבודו מונע מעצמו בשר חיות ?


    --
    האש בהתקדמותה תשפוט ותרשיע את כל הדברים
    9/2/19 16:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 16:30:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: רז רזיישן 2019-02-09 16:22:17

    צטט: יוהידן 2019-02-09 14:36:44

    אני לא יכול שלא לשאול את עצמי מה טעמם של הקרניבורים לעייל, אם ישבו על צלחת מרופדת בבצל מטוגן ועלי סלרי משוחים בשמן זית. גשו נא הלום , ואתקע שיני בבשרכם הרך. דן

     

    מה הסיבה שכבודו מונע מעצמו בשר חיות ?

     

    מן אותה הסיבה שאני מונע עצמי מלזלול אותך. 


    --
    רוח חרישית.
    9/2/19 17:27
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 17:27:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: יוהידן 2019-02-09 16:30:01

    צטט: רז רזיישן 2019-02-09 16:22:17

    צטט: יוהידן 2019-02-09 14:36:44

    אני לא יכול שלא לשאול את עצמי מה טעמם של הקרניבורים לעייל, אם ישבו על צלחת מרופדת בבצל מטוגן ועלי סלרי משוחים בשמן זית. גשו נא הלום , ואתקע שיני בבשרכם הרך. דן

     

    מה הסיבה שכבודו מונע מעצמו בשר חיות ?

     

    מן אותה הסיבה שאני מונע עצמי מלזלול אותך. 

    אבל זאת בדיוק הסיבה למה חייבים לאכול בשר חיות...


    --
    האש בהתקדמותה תשפוט ותרשיע את כל הדברים
    9/2/19 17:57
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-02-09 17:57:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: רז רזיישן 2019-02-09 17:27:09

    צטט: יוהידן 2019-02-09 16:30:01

    צטט: רז רזיישן 2019-02-09 16:22:17

    צטט: יוהידן 2019-02-09 14:36:44

    אני לא יכול שלא לשאול את עצמי מה טעמם של הקרניבורים לעייל, אם ישבו על צלחת מרופדת בבצל מטוגן ועלי סלרי משוחים בשמן זית. גשו נא הלום , ואתקע שיני בבשרכם הרך. דן

     

    מה הסיבה שכבודו מונע מעצמו בשר חיות ?

     

    מן אותה הסיבה שאני מונע עצמי מלזלול אותך. 

    אבל זאת בדיוק הסיבה למה חייבים לאכול בשר חיות...

     

    חס ושלום.

    אני חושב שהבשר שלך יותר משובח, מסתם כנף של תרנגולת.

    גופך מכיל מינרלים וחלבונים חשובים מאוד לגופי, תוצאה של גרגרנות וקרקרנות  יתר.

    גם לא צריכים לנקות אותך מנוצות ,, לכל היותר צריך לשטוף ולטהר במים עם מעט שמפו,לפני הצליה.

    דן


    --
    רוח חרישית.
    9/2/19 19:22
    0
    דרג את התוכן:
    2019-02-09 19:36:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: יוהידן 2019-02-09 17:57:33

    צטט: רז רזיישן 2019-02-09 17:27:09

    צטט: יוהידן 2019-02-09 16:30:01

    צטט: רז רזיישן 2019-02-09 16:22:17

    צטט: יוהידן 2019-02-09 14:36:44

    אני לא יכול שלא לשאול את עצמי מה טעמם של הקרניבורים לעייל, אם ישבו על צלחת מרופדת בבצל מטוגן ועלי סלרי משוחים בשמן זית. גשו נא הלום , ואתקע שיני בבשרכם הרך. דן

     

    מה הסיבה שכבודו מונע מעצמו בשר חיות ?

     

    מן אותה הסיבה שאני מונע עצמי מלזלול אותך. 

    אבל זאת בדיוק הסיבה למה חייבים לאכול בשר חיות...

     

    חס ושלום.

    אני חושב שהבשר שלך יותר משובח, מסתם כנף של תרנגולת.

    גופך מכיל מינרלים וחלבונים חשובים מאוד לגופי, תוצאה של גרגרנות וקרקרנות  יתר.

    גם לא צריכים לנקות אותך מנוצות ,, לכל היותר צריך לשטוף ולטהר במים עם מעט שמפו,לפני הצליה.

    דן

     

    השאלה אם אתה רוצה לשמור על שפיות.

    צריכת בשר חיות נועדה לספק את היצרים של הבן האדם. אם אתה פורץ את הגבול ליצרים ומתיר לצרוך גם בני אדם כי הם בשר, אתה תאבד שליטה על המוסריות שלך. יעני, אם בימינו אתה משקיע בלענות-בחיים את תושבי עזה כי המוסר מחייב אותך, אז עם הגבול החדש שהצבת, אין לך מניעה להפוך אותם לבנק איברים למטרות רפואה או הסעדה.

    זה נשמע לך שפוי ?


    --
    האש בהתקדמותה תשפוט ותרשיע את כל הדברים


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "כנפיים רק בשביל הטעם"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה