כותרות TheMarker >
    ';

    פרטי קהילה

    אקטואליה

    קהילת אקטואליה - המקום לדון בענייני היום, בארץ ובעולם. פוליטיקה, כלכלה, חברה, דעות והגות. אנא שמרו אל התבטאות נאותה!

    אקטואליה

    חברים בקהילה (5577)

    מאיר-מירב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אלון גלילי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רוקם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אמיר ניצן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    . ארז .
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דורון אנ_פל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    =+
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rayshc
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כי בריאות זה אקטואליה.

    20/7/19 22:49
    1
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 17:36:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ כי בריאות היא האקטוליה. ]

     

    מה יותר אקטואלי מהבריאות שלכם ,, וממה שאתם מכניסים לפה  כל יום ?

     

    לחוחה בסגנון יוהידני [כל הזכויות שמורות ].

    המצרכים שיש לקנות :

     

    1. קג קמח כוסמת לבנה טחונה [לבקש מהמוכר שיטחן לכם, כי כוסמת לא מופיעה בד "כ כמוצר טחון ].

    1 קג  זרעי פשתן טחונים [גם כאן לבקש שהמוכר יטחן . את זרעי הפשתן הטחונים יש לשמור במקרר בתוך צנצנת אטומה ]. 

    1קג קמח  חיטה מלאה .

    1קג קמח כוסמין מלא.

    1 קג קמח שיפון מלא.

     

    אופן ההכנה  [לחוחה בודדת  מנה אישית משביעה מאוד ].

    מצרכים להכנה

    2 כפות עמוסות קמח כוסמת

    1 כף זרעי פשתן טחונים.

    2 כפות עמוסות בקמח  חיטה מלאה.

    2 כפות עמוסות קמח כוסמין מלא.

    2 כפות עמוסות  קמח שיפון מלא.

    רבע כפית מחוקה  מלח-  [ אפשר גם כפית סוכר מחוקה, למי שרוצה ].

    -------------------------------------------

    לערבב עם מים כדי להגיע למצב הדומה לדיסה סמיכה  .

    לחמם מחבת על אש חזקה ולהמתין עד שתהיה חמה מספיק  כדקה וחצי.

    לשפוך את התכולה למחבת ולכסות מיד עם מכסה שקוף [לא להנמיך את האש ].

    כשצבע הבצק יעלם לגמרי  [4-3 דקות ] , לכבות את האש ולהגיש.

     

    הערה : אם הלחוחה  נדבקת למחבת,אז אחת מן ה2.

    או שהכמות של הבצק הדיסתי קטנה מידי, או שהמחבת לא היתה מספיק חמה.

     

     

     

    נב. חבר שקיבל ממני את המתכון שלי ושאיננו צמחוני סיפר, שלפני שהוא מכסה את המחבת במכסה, הוא מפזר שבבים של גבינה צהובה [לא ממש בריאות ] או גבינת פרמזן,, וזעתר,, [אני מציע לשלב  עם סלט מתובלן היטב ועם מעט שמן זית כתית]

    המוצר הוא בסיסי,, וכל אחד יכול להוסיף כיד הדמיון הטובה עליו.

    בונפיטיט.

    דן 

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "כי בריאות זה אקטואליה."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    20/7/19 23:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-07-20 23:44:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    זה מסוכן?

    --
    I was hiding in a room in my mind -- Kate Bush 1978
    21/7/19 00:19
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 00:20:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-20 23:44:34

    זה מסוכן?





    צילמתי בשבילך.
    אם תכניס את כל הלחוחה  לפה ותנסה לבלוע בלי ללעוס, אני לא אחראי.

    ''

    --
    רוח חרישית.
    21/7/19 07:00
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 07:04:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רק לאחרונה משלב פשתן טחון באוכל/שתיה (לא אלכוהולית).

    זה מצויין למשטים לעזה צוחק


    --
    האש בהתקדמותה תשפוט ותרשיע את כל הדברים
    21/7/19 08:18
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 08:31:04
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: רז מוסטנג 2019-07-21 07:04:23

    רק לאחרונה משלב פשתן טחון באוכל/שתיה (לא אלכוהולית).

    זה מצויין למשטים לעזה צוחק

     

    האלמנטים בלחוחה שלי  , נבחרו על ידי בקפידה ובמחשבה רבה. 

    זרעי פשתן הוא המקור לאומגה 3 שלי, כי אני לא אוכל דגים .

    אספקה יומית פשוטה ומהירה של אומגה 3 בצורת כף זרעי פשתן טחון בלחוחה, הוא פתרון טבעי ומצוין לכל אדם   שאיננו מאסטר שף,, שלא לדבר על שאר התכונות המסיעות לעיכול ,לתפקוד של הלב ועוד ועוד.

    הכרתי פעם נגן ויולה שהוא רופא במקצועו  , הבנדם לא הפסיק לדבר על זרעי פשתן באובססיה ,,

    דן


    --
    רוח חרישית.
    21/7/19 08:43
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 08:43:25
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כשההרגל הופך לטבע, כל יום אחרי ארוחת בוקר כף מחוקה של כורכום מעורבבת טוב טוב בתוך רבע או חצי כוס מים,עם כפית של קנמון , כפית ג "ינג "ר ורבע כפית פלפל שחור [שמסיע לספיגת הכורכום ], פשוט לשתות .

     

    כדי להפיג את הטעם המריר , איכלו תמר .

    דן


    --
    רוח חרישית.
    21/7/19 08:54
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-07-21 08:54:07
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    סתם בלינצ'ס

    --
    לא מפחד מהמוות - רק מפחד שלא אזכור כלום, כמו שלא זכרתי מה היה לפני שנולדתי
    21/7/19 13:02
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-07-21 13:02:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: יוהידן 2019-07-21 00:20:06

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-20 23:44:34

    זה מסוכן?





    צילמתי בשבילך.
    אם תכניס את כל הלחוחה  לפה ותנסה לבלוע בלי ללעוס, אני לא אחראי.

    ''

     

     

     

     

    ובתוך זה שמים את הקציצה?


    --
    I was hiding in a room in my mind -- Kate Bush 1978
    21/7/19 14:05
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-07-21 14:05:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-21 13:02:55

    צטט: יוהידן 2019-07-21 00:20:06

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-20 23:44:34

    זה מסוכן?





    צילמתי בשבילך.
    אם תכניס את כל הלחוחה  לפה ותנסה לבלוע בלי ללעוס, אני לא אחראי.

    ''

     

     

     

     

    ובתוך זה שמים את הקציצה?

     

    גבעת קציצות ירק או  הר של   ירקות מוקפצים,  ןאחרי קינוח של כמה  אגוזים שקדים ו-3 -2 תמרים, אתה מסודר ל10 שעות לפחות [מזון על, שמשביע ברמות על ]. 

    דן


    --
    רוח חרישית.
    21/7/19 14:10
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-07-21 14:10:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: יוהידן 2019-07-21 14:05:30

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-21 13:02:55

    צטט: יוהידן 2019-07-21 00:20:06

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-20 23:44:34

    זה מסוכן?





    צילמתי בשבילך.
    אם תכניס את כל הלחוחה  לפה ותנסה לבלוע בלי ללעוס, אני לא אחראי.

    ''

     

     

     

     

    ובתוך זה שמים את הקציצה?

     

    גבעת קציצות ירק או  הר של   ירקות מוקפצים,  ןאחרי קינוח של כמה  אגוזים שקדים ו-3 -2 תמרים, אתה מסודר ל10 שעות לפחות [מזון על, שמשביע ברמות על ]. 

    דן

     

    נשמע טוב. יש מסעדות שמגישות כזה? (אני לא מבשל, אפילו לא ביצה)


    --
    I was hiding in a room in my mind -- Kate Bush 1978
    21/7/19 14:14
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 14:24:12
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מי שהם רגישים לגלוטן, מתבקשים להשתמש באותה השיטה והיחס בדיוק להכנת לחוחה נטולת גלוטן, בין סוגי הקמחים הבאים : [לבקש מהמוכר לטחון ].

    1.קמח חומוס

    2. קמח עדשים אדומות

    3. קמח כוסמת

    4.קמח דוחן

    5.כף זרעי פשתן.

     

    נב. [לא ניסיתי אף פעם , אבל אני מציע שתקחו יוזמה , ותכינו לעצמכם,, במקום לשלם מחירים מופקעים ברשתות ].

     

    דן


    --
    רוח חרישית.
    21/7/19 14:19
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 14:26:00
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-21 14:10:22

    צטט: יוהידן 2019-07-21 14:05:30

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-21 13:02:55

    צטט: יוהידן 2019-07-21 00:20:06

    צטט: דורון אנ_פל 2019-07-20 23:44:34

    זה מסוכן?





    צילמתי בשבילך.
    אם תכניס את כל הלחוחה  לפה ותנסה לבלוע בלי ללעוס, אני לא אחראי.

    ''

     

     

     

     

    ובתוך זה שמים את הקציצה?

     

    גבעת קציצות ירק או  הר של   ירקות מוקפצים,  ןאחרי קינוח של כמה  אגוזים שקדים ו-3 -2 תמרים, אתה מסודר ל10 שעות לפחות [מזון על, שמשביע ברמות על ]. 

    דן

     

    נשמע טוב. יש מסעדות שמגישות כזה? (אני לא מבשל, אפילו לא ביצה)

     

     

    זה בדיוק הענין,, שההכנה ככ בסיסית ופשוטה,, לא צריך להיות מאסטר שף.

    בהתחשב במספר הקוליפורמים במסעדות  סוג ותאריך יצור המרכיבים  [שאיננו  ידוע ]הרי אנחנו שומעים חדשות לבקרים,, אני מציע לך להפשיל שרוולים ולהכין לעצמך את מה שנכנס לגוף שלך,,אל תסמוך על אחרים.

    דן 


    --
    רוח חרישית.
    21/7/19 14:59
    0
    דרג את התוכן:
    2019-07-21 14:59:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ונסיים באלמנט נוסף שניתן להכניס לכל לחוחה בשלב הכנת הבצק [לא לרגישים לגלוטן ] מי מבניכם שרוצה לשבח את כמות הסיבים לרמת טורבו, והוא הסובין= כף גדושה של סובין שבולת שועל, או סובין חיטה , זה לא חובה.

    עד כאן בענין הלחוחה,, נשתמע בענינים אקטואלים אחרים.

     

    דן


    --
    רוח חרישית.


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "כי בריאות זה אקטואליה."

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה