יש סיכוי!!! ללא ספק!
קבלי חיזוק ממני! והרבה הרבה הצלחה!
והנה גם אחיזה במציאות, יש מסביבי כמה מקרים של גרושות (דווקא עם שני ילדים) שנישאו לרווקים, חלקם יותר צעירים אפילו.
אני, בתור אמא לשניים לא האמנתי שיש מצב לאהבה (כדברי עו"די כשגיליתי על ההריון "אם חד הורית לשני ילדים אין לה ערך בשוק!") אבל ראיתי ועוד יותר שמעתי והתחלתי להאמין.
כשהרווק בריא בנפשו ובוגר בהתפתחותו אז, אני לא רואה ולא רוצה להאמין, שיש סיבה לשלול,
נכון שברוב המיקרים זה בכיוון של ניצול, לפעמים הדדי, אבל אחרי מה שעברנו אני בטוחה שאפשר לחוש זאת כבר ברגעים הראשונים ולחתוך.
אגב לפני שבועיים סיימתי קשר בן שנה וחצי עם רווק (מלא כוונות) שהתגלה כבעל נכות ריגשית וממשפחה קרה כך שאין קשר לרווקותו אלא לאופיו, מהותו, אישיותו, בגרותו, עצמאותו, ערכיו והסביבה בה צמח.
זה מה שלמדתי מהקשר הזה. שחשוב לי/לנו, עם כל מה שאני מביאה איתי, שהבחור שאיתי יהיה נורמלי לחלוטין ויוכל להכיל אותי... אותנו.
סה"כ אם יצאנו ממקום לא בריא המקום הבא יהיה בריא ומוצלח כמה מונים מהקודם, לא?!
ושתהיה לכולנו הרבה
אהבה, שמחה ואושר
הוספת תגובה על "האם מנסיונכם יש סיכוי לגרושה עם ילדים עם רווק?"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה