ברוכים הבאים לקהילת "עסקי אמנות". כאן נפגשים העולמות של היוצרים ושל צרכני האמנות . מדברים על אמנות, על הכוחות המניעים את שוק האמנות, על אמנות וכסף. אתם מוזמנים להתעדכן, ללמוד, ללמד ובעיקר ליהנות. חברים חדשים - נא לקרוא תחילה את נהלי הקהילה. תודה.
ברוכים הבאים ללוח המודעות של קהילת השקעות באמנות.\r\nכאן המקום לבקש ולהציע עזרה.\r\n\r\nאין להעלות בפורום זה הודעות על תערוכות. הודעות אישיות על תערוכות תמחקנה לאלתר.
בבית גדול שכרגע גרה ועובדת אמנית בפיסול ועובדת צלמת מתפנים שני חדרים להשכרה למי שמחפש גם חלל לגור וחלל נוסף לעבוד, חוץ מזה ישנו חלל מרכזי ענק משותף, הכניסה ביוני
הבית מתפקד בשעות הבוקר כסטודיו ובערב חוזר להיות בית. ההתכווננות היא לשיתופי פעולה בין האמניםוצמיחה משותפת לחוד וביחד. המחיר הוא 3500 ש"ח
הוספת תגובה על "בתוך מבנה של 180 מטר מתפנים שני חללים"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה