כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    שיווק ופרסום

    כאן נמצאים האנשים המוזרים שעבורם תוכנית טלוויזיה היא הנדנוד הזה שמפריע לראות פרסומות. כאן משאירים את התככים של השוק האכזרי שלנו בחוץ ומגיעים רק להפריה מקצועית ולהרבה פאן.  

    שיווק פרסום ומדיה

    חברים בקהילה (7115)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יוסי בר-אל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורן@SO
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לומפומפיר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    carmit
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יולילביא
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דניאל.זי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שיווק עבור מוסדות להשכלה גבוהה

    19/5/08 14:17
    0
    דרג את התוכן:
    2008-05-19 23:09:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

     

    היי,

     

    מכללת עמק יזרעאל עלתה בקמפיין פרסומי חדש

     

    http://hamichlala.co.il/

     

    הקמפיין נמצא באתר המכללה ומתאר את חי הסטודנטים נוסח ריאליטי.

     

    מס' שאלות:

    מה דעתכם על סוג כזה של קמפיין עבור מוסד אקדמי? ומה דעתכם על הקמפיין הזה בפרט

    האם יש הבדל בין פרסום מכללה לפרסום אוניברסיטה, ואם כן, מהו לדעתכם?

    האם לדעתכם סוג כזה של קמפיין מחזק או מחליש את ערכי המותג

     

    ** הערה חשובה:

    הקמפיין הוא לא של המשרד ושלי ולא שלי, לא בניתי, לא יצרתי ואין לי כל קשר למכללה.

    העלתי את הנושא לדיון מכיוון שפרסום לתחום ההשכלה הגבוהה מעניין אותי

    תודה

     

    פזית

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שיווק עבור מוסדות להשכלה גבוהה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    19/5/08 20:24
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-05-19 20:24:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חמוד. הפרק השני על שדרני הרדיו הוא המוצלח ביותר, כי הוא קצת מצחיק. השאלה היא  איך מביאים אנשים צעירים לראות את הסדרה ובעקבות זה לבחור ללמוד במכללה. שאלה לא קלה כי הסרטונים לא מספיק ויראליים( אני מעדיף את המינוח ויטאליים) כלומר הסיכוי שיפיצו את עצמם ויגיעו לעשרות אלפים הוא לא גדול. היתרון היחסי שיש לקמפיין הוא העובדה שהוא אחד הראשונים מסוגו (בארץ כמובן.יש גם את קמפיין קופ"ח כללית ) ואת זה אפשר למנף ליחצנות בקרב ה"ברנז'ה" ואולי אפילו כתבה חדשותית, יתרון נוסף הוא שכול התחלה היא קשה ורוב הסיטקומים (גם בעולם) לא הצליחו או הצחיקו בעונה הראשונה ככה שיש להם סיכוי להתפתח במידה וימשיכו להפיק פרקים נוספים. העולם הולך בצעדי ענק לקראת תוכן ממותג, מפיצ'רים, ציורים ועד ספרים אז דבר ראשון כל הכבוד להם על התעוזה (ידוע כמה קשה לשכנע את מקבלי ההחלטות והממון המרובעים בדר"כ) וחשוב מאד שלא יתייאשו וימשיכו במסע, כי רק ככה זה יכול להצליח.

    --
    מיקזי
    19/5/08 20:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-05-19 20:45:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    צטט: מיקזי 2008-05-19 20:24:52

    חמוד. הפרק השני על שדרני הרדיו הוא המוצלח ביותר, כי הוא קצת מצחיק. השאלה היא איך מביאים אנשים צעירים לראות את הסדרה ובעקבות זה לבחור ללמוד במכללה. שאלה לא קלה כי הסרטונים לא מספיק ויראליים( אני מעדיף את המינוח ויטאליים) כלומר הסיכוי שיפיצו את עצמם ויגיעו לעשרות אלפים הוא לא גדול. היתרון היחסי שיש לקמפיין הוא העובדה שהוא אחד הראשונים מסוגו (בארץ כמובן.יש גם את קמפיין קופ"ח כללית ) ואת זה אפשר למנף ליחצנות בקרב ה"ברנז'ה" ואולי אפילו כתבה חדשותית, יתרון נוסף הוא שכול התחלה היא קשה ורוב הסיטקומים (גם בעולם) לא הצליחו או הצחיקו בעונה הראשונה ככה שיש להם סיכוי להתפתח במידה וימשיכו להפיק פרקים נוספים. העולם הולך בצעדי ענק לקראת תוכן ממותג, מפיצ'רים, ציורים ועד ספרים אז דבר ראשון כל הכבוד להם על התעוזה (ידוע כמה קשה לשכנע את מקבלי ההחלטות והממון המרובעים בדר"כ) וחשוב מאד שלא יתייאשו וימשיכו במסע, כי רק ככה זה יכול להצליח.

     

     

    היי

    אבל לא ענית על השאלה האסטרטגית והיא מה הקמפיין תורם למותג.

    לגבי פריסת המדיה , אני לא דואגת. הם פרסמו שסה"כ השקיעו מליון ש"ח בקמפיין שזה לדעתי בערך כמו כל התקציב שלהם.

     

    רצ"ב מס' שאלות/ השארות שיש לי:

    1. אכן הקמפיין יביא מספר רב של מתעניינים ואפילו יתקבלו הרבה סטודנטים
      שזה מצוין, כי מצב ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה הינו  בירידה של כ-15% ביחס לשנה שעברה
      השאלה היא, איזה סטודנטים יבוא ומה תהיה רמתם ויכולתם
      ?

    2. זה מאוד נחמד לומר שאתה מאאגניב ו-  cool אבל מה לגבי מבחן התוצאה? הרי בו נצא מנק' ההנחה שלשנת הלימודים 2009 ירשמו המון סטודנטים למכללה - 1500-2000 ויתקבלו 1300 שזה בהחלט המון. מה יקרה בעוד שנתיים?

    3. מכללת עמק יזרעאל כשמה כן היא, שוכנת בעמק יזרעאל, אני מניחה שהאווירה מלכתחילה הינה חברתית ומקצועות הלימוד שם הינם  יותר הומאניים ופחות ריאלים, כך שאופי הסטודנטים שמגיעים לשם פחות או יותר אחיד ועכשיו השאלה: האם המכללה, חיזקה באמצעות הקמפיין את מה שכבר מחוזק אצלה (החברתי)  ולמה לא הלכה לדרכים אחרות?

    4. שאלה נוספת: ידוע שכיום במאה ה-21  ועל פי מחקרים  אנו מתכננים את העתיד ביתר קפידה מתוך מטרה להשיג כמה שיותר דברים. אם בעבר אנשים היו הולכים ללמוד מתוך מטרה להשיג השכלה, היום הם הולכים ללמוד מתוך מטרה להשיג מקצוע, כסף, מעמד ויוקרה. "מה שאני עושה, מגדיר אותי"
      נכון אלמנט החברה בלימודים הוא חשוב... אך מה היחס בין הרצון בחבר'ה לבין הרצון ללמוד במוסד  להשכלה גבוהה שהוא  איכותי ויוקרתי שבעזרתו אני אוכל להגיע למטרה- עבודה ?

    5. בנוסף, ידוע שבכל הקשור להשכלה גבוהה קיימת רצייה חברתית מאוד גבוהה: מה יגידו ההורים על מה שאני לומד והיכן, מה יגידו החברים, הדודות והשכנים. האם מוסד אקדמי שמפרסם עצמו כ"חברתי" יכול לקבל אישור של "הרצייה החברית"
      אני מניחה שתמיד ניתן להעלות את נושא אוניברסיטת בן גוריון שנתפסת כחברתית. אך האוניברסיטה לא פרסמה עצמה ככזאת אלה הסטודנטים הם אלו שהאדירו את שמה בנושא החברתי

     

     

    פזית 

     

    19/5/08 22:24
    0
    דרג את התוכן:
    2008-05-19 22:29:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בלבלת אותי לגמרי. האם אנחנו מדברים על אייכות הלימודים בארץ או על רצון למכור מוצר שבמקרה הוא מוסד להשכלה. באם הקמפיין יצליח ויביא ללקוחות משלמים זו לא תרומה למותג או שהמותג חשוב יותר מהמוסד גם עם זה מותג נטוש ועני. זה שהעולם מדרדר בעיני המבוגרים(ואני מדבר עליי) זה מצב תמידי. ומה לעשות שבזמן לימודי באוניברסיטת ת"א לא זכרו את שמות הביניינים לפי מה שלמדו שם אלה מה אחוז הכוסיות או הכוסים (וסליחה על המונחים). מקסיקו וגילמן נחשבו ל"מכות(העיר מכה ברבים) והדשא שם היה ירוק יותר. יש המשך בהמשך...

    אבל לא ענית על השאלה האסטרטגית והיא מה הקמפיין תורם למותג.

    לגבי פריסת המדיה , אני לא דואגת. הם פרסמו שסה"כ השקיעו מליון ש"ח בקמפיין שזה לדעתי בערך כמו כל התקציב שלהם.

    רצ"ב מס' שאלות/ השארות שיש לי:

    1. אכן הקמפיין יביא מספר רב של מתעניינים ואפילו יתקבלו הרבה סטודנטים
      שזה מצוין, כי מצב ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה הינו  בירידה של כ-15% ביחס לשנה שעברה
      השאלה היא, איזה סטודנטים יבוא ומה תהיה רמתם ויכולתם
      ?
    2. אני לא מכיר את המכללה הספציפית אבל האם זה לא נכון שהמכללות ככלל קמו כדי לתת לאוכלוסיה הרחבה ואולי הפחות מבריקה אפשרות גם כן ל"זכות" בתארים ובמקצוע?
    3. זה מאוד נחמד לומר שאתה מאאגניב ו-  cool אבל מה לגבי מבחן התוצאה? הרי בו נצא מנק' ההנחה שלשנת הלימודים 2009 ירשמו המון סטודנטים למכללה - 1500-2000 ויתקבלו 1300 שזה בהחלט המון. מה יקרה בעוד שנתיים?
    4. יגיעו 3000 ומתוחם שוב יתקבלו 1300 ובעוד עשר שנים המקום ייחשב למוסד המכובד בארץ ממנו יצאו ראשי ממשלות( שהחלו דרכם כשדרי רדיו).

    5. מכללת עמק יזרעאל כשמה כן היא, שוכנת בעמק יזרעאל, אני מניחה שהאווירה מלכתחילה הינה חברתית ומקצועות הלימוד שם הינם  יותר הומאניים ופחות ריאלים, כך שאופי הסטודנטים שמגיעים לשם פחות או יותר אחיד ועכשיו השאלה: האם המכללה, חיזקה באמצעות הקמפיין את מה שכבר מחוזק אצלה (החברתי)  ולמה לא הלכה לדרכים אחרות?

       

      הההנחה שלך  מבוססת על ידע מוקדם או על יכולת נבואית מרשימה. אני לא מכיר את המכללה ושמה לא אומר לי כלום על תכני הלימוד שלה או על מה שכבר מחוזק אצלה .

    6. שאלה נוספת: ידוע שכיום במאה ה-21  ועל פי מחקרים  אנו מתכננים את העתיד ביתר קפידה מתוך מטרה להשיג כמה שיותר דברים. אם בעבר אנשים היו הולכים ללמוד מתוך מטרה להשיג השכלה, היום הם הולכים ללמוד מתוך מטרה להשיג מקצוע, כסף, מעמד ויוקרה. "מה שאני עושה, מגדיר אותי"
      נכון אלמנט החברה בלימודים הוא חשוב... אך מה היחס בין הרצון בחבר'ה לבין הרצון ללמוד במוסד  להשכלה גבוהה שהוא  איכותי ויוקרתי שבעזרתו אני אוכל להגיע למטרה- עבודה ?
      זה קצת תמים, השכלה תמיד הלכה עם כסף והצלחה. זה שיצאה מכך גם תרומה לאנושות זה בונוס. גם במאה21 אנשים הולכים ללמוד כדי לא להיות פרולטריון, רק שבשנים האחרונות האנשים מבינים שגם רופא או עורך דין יכול להרוויח 4000 ש"ח לחודש ומצד שני יש את הכמיהה, ללוטו, אקזיט, כוכב נולד וכו' ככה שזה לא תמיד התואר שמביא להצלחה. ללמוד היום זו אופנה ואם זו האופנה אז למה לא לעשות את זה בכיף( בל נשכח את אלה שמשלמים בשביל תארים פיקטיביים, התואר הוא המלך ולא היכולת) ,לימודים בברקלי זה כל כך אייטיז, למה לשלם כל כך הרבה כשאפשר ללמוד בדרבי. דרבי ברקלי נשמע דומה לא? ואני מזכיר אני בוגר בניין מקסיקו, ת"א .
    7. בנוסף, ידוע שבכל הקשור להשכלה גבוהה קיימת רצייה חברתית מאוד גבוהה: מה יגידו ההורים על מה שאני לומד והיכן, מה יגידו החברים, הדודות והשכנים. האם מוסד אקדמי שמפרסם עצמו כ"חברתי" יכול לקבל אישור של "הרצייה החברית"
      אני מניחה שתמיד ניתן להעלות את נושא אוניברסיטת בן גוריון שנתפסת כחברתית. אך האוניברסיטה לא פרסמה עצמה ככזאת אלה הסטודנטים הם אלו שהאדירו את שמה בנושא החברתי
    8. יהודים תמיד שאפו ללמוד ( עם הספר בלהבלה) וזו הרצייה (מילה חדשה בשבילי ואני מקווה שהבנתי אותה נכון) החזקה מכול ככה שאם ילד יגיד להוריו שהוא הולך ללמוד במכללת סאנשיין ספרות סיזיפית מאסכולת פרנקפורט? בטוח שהדודות ישמחו. ושוב פרט שלא ידעתי ( בן גוריון כחברתי) אני כנראה נהיה ממש מבוגר.
    9. לסיכום: מה הקמפיין תורם למותג אני באמת לא יודע מלבד שאני אישית בפעם הראשונה בחיי שמעתי והפנמתי  שיש מכללה בעמק בית שאןקורץ
    10. מיקזי

     

     


    --
    מיקזי
    19/5/08 22:56
    0
    דרג את התוכן:
    2008-05-19 23:05:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    צטט: מיקזי 2008-05-19 22:29:43

    בלבלת אותי לגמרי. האם אנחנו מדברים על אייכות הלימודים בארץ או על רצון למכור מוצר שבמקרה הוא מוסד להשכלה.

    הרצון הינו למכור מוצר, אך אם היום תמכור ויצרת זילות אזי מחר תפסיד

    באם הקמפיין יצליח ויביא ללקוחות משלמים זו לא תרומה למותג או שהמותג חשוב יותר מהמוסד גם עם זה מותג נטוש ועני. זה שהעולם מדרדר בעיני המבוגרים(ואני מדבר עליי) זה מצב תמידי. ומה לעשות שבזמן לימודי באוניברסיטת ת"א לא זכרו את שמות הביניינים לפי מה שלמדו שם אלה מה אחוז הכוסיות או הכוסים (וסליחה על המונחים). מקסיקו וגילמן נחשבו ל"מכות(העיר מכה ברבים) והדשא שם היה ירוק יותר. יש המשך בהמשך...

    אבל לא ענית על השאלה האסטרטגית והיא מה הקמפיין תורם למותג.

    לגבי פריסת המדיה , אני לא דואגת. הם פרסמו שסה"כ השקיעו מליון ש"ח בקמפיין שזה לדעתי בערך כמו כל התקציב שלהם.

    רצ"ב מס' שאלות/ השארות שיש לי:

    1. אכן הקמפיין יביא מספר רב של מתעניינים ואפילו יתקבלו הרבה סטודנטים
      שזה מצוין, כי מצב ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה הינו בירידה של כ-15% ביחס לשנה שעברה
      השאלה היא, איזה סטודנטים יבוא ומה תהיה רמתם ויכולתם
      ?
    2. אני לא מכיר את המכללה הספציפית אבל האם זה לא נכון שהמכללות ככלל קמו כדי לתת לאוכלוסיה הרחבה ואולי הפחות מבריקה אפשרות גם כן ל"זכות" בתארים ובמקצוע?
    3. נכון, אך שוב, אם המכללה לא תהיה איכותית לזמן ארוך (חברות לא יהיו מעונינות להעסיק את הסטודנטים) אז יפסיקו ללמוד שם.
    4. לכן, החשיבה תמיד צריכה להיות לטווח ארוך. אי אפשר כל שנה למתג את המכללה מחדש, להבדיל מחברות אחרות
    5. זה מאוד נחמד לומר שאתה מאאגניב ו- cool אבל מה לגבי מבחן התוצאה? הרי בו נצא מנק' ההנחה שלשנת הלימודים 2009 ירשמו המון סטודנטים למכללה - 1500-2000 ויתקבלו 1300 שזה בהחלט המון. מה יקרה בעוד שנתיים?
    6. יגיעו 3000 ומתוחם שוב יתקבלו 1300 ובעוד עשר שנים המקום ייחשב למוסד המכובד בארץ ממנו יצאו ראשי ממשלות( שהחלו דרכם כשדרי רדיו).
    7. מוסד מכובד נחשב בגלל מס' אלמנטים:
    8. 1) יוקרה: פרסים, איכות מרצים, מחקר
    9. 2) מה השיגו הבוגרים - באיזה משרות נחשקות הם התברגו בתעשיה ובסקטור הציבורי
    10. על פי מגוון החוגים הקיימים במכללה, לא נראה לי שיצאו משם ראשי ממשלה בקרוב
    11. מכללת עמק יזרעאל כשמה כן היא, שוכנת בעמק יזרעאל, אני מניחה שהאווירה מלכתחילה הינה חברתית ומקצועות הלימוד שם הינם יותר הומאניים ופחות ריאלים, כך שאופי הסטודנטים שמגיעים לשם פחות או יותר אחיד ועכשיו השאלה: האם המכללה, חיזקה באמצעות הקמפיין את מה שכבר מחוזק אצלה (החברתי) ולמה לא הלכה לדרכים אחרות?

      הההנחה שלך מבוססת על ידע מוקדם או על יכולת נבואית מרשימה. אני לא מכיר את המכללה ושמה לא אומר לי כלום על תכני הלימוד שלה או על מה שכבר מחוזק אצלה .

    12. גם וגם , מוסדות להשכלה גבוהה היו לאורך השנים לקוחות שלי (אוני' חיפה,האוני' העברית, מכללת רמת גן ועוד )
    13. אני מפנה אותך לאתר המכללה לצפות בחוגים הקיימים
    14. שאלה נוספת: ידוע שכיום במאה ה-21 ועל פי מחקרים אנו מתכננים את העתיד ביתר קפידה מתוך מטרה להשיג כמה שיותר דברים. אם בעבר אנשים היו הולכים ללמוד מתוך מטרה להשיג השכלה, היום הם הולכים ללמוד מתוך מטרה להשיג מקצוע, כסף, מעמד ויוקרה. "מה שאני עושה, מגדיר אותי"
      נכון אלמנט החברה בלימודים הוא חשוב... אך מה היחס בין הרצון בחבר'ה לבין הרצון ללמוד במוסד להשכלה גבוהה שהוא איכותי ויוקרתי שבעזרתו אני אוכל להגיע למטרה- עבודה ?
      זה קצת תמים, השכלה תמיד הלכה עם כסף והצלחה. זה שיצאה מכך גם תרומה לאנושות זה בונוס. גם במאה21 אנשים הולכים ללמוד כדי לא להיות פרולטריון, רק שבשנים האחרונות האנשים מבינים שגם רופא או עורך דין יכול להרוויח 4000 ש"ח לחודש ומצד שני יש את הכמיהה, ללוטו, אקזיט, כוכב נולד וכו' ככה שזה לא תמיד התואר שמביא להצלחה. ללמוד היום זו אופנה ואם זו האופנה אז למה לא לעשות את זה בכיף( בל נשכח את אלה שמשלמים בשביל תארים פיקטיביים, התואר הוא המלך ולא היכולת) ,לימודים בברקלי זה כל כך אייטיז, למה לשלם כל כך הרבה כשאפשר ללמוד בדרבי. דרבי ברקלי נשמע דומה לא? ואני מזכיר אני בוגר בניין מקסיקו, ת"א

    15. אתה טועה, השכלה הלכה עם ידע והרצון להיות אינטלקטואל, הפועל היוצא של ההשכלה היה כסף ויוקרה. בתקופות שלא הייתה טלויזיה או לחילופין לא היה מגוון והגלובליזציה לא שלטה, שיחות הסלון סבבו סביב ספרים ורעיונות חדשים ולא כמו היום סביב השרדות וארץ נהדרת.
    ללמוד היום זה לא אופנה זה עדין הכריח ומתוך רצון להספיק ולהגיע ליעד
    אני מסכימה שישנה התפשרות גדולה מיצד המוסדות להשכלה גבוהה בכל הקשור לאיכות הלימודים /מרצים ויכולות הסטודנטים ואכן התואר הוא המלך והדרישות מהסטודנט אינן גבוהות בעיקר במכללות, אך זה כבר דיון אחר ששורשיו הינם במע' החינוך בארץ



    1. בנוסף, ידוע שבכל הקשור להשכלה גבוהה קיימת רצייה חברתית מאוד גבוהה: מה יגידו ההורים על מה שאני לומד והיכן, מה יגידו החברים, הדודות והשכנים. האם מוסד אקדמי שמפרסם עצמו כ"חברתי" יכול לקבל אישור של "הרצייה החברית"
      אני מניחה שתמיד ניתן להעלות את נושא אוניברסיטת בן גוריון שנתפסת כחברתית. אך האוניברסיטה לא פרסמה עצמה ככזאת אלה הסטודנטים הם אלו שהאדירו את שמה בנושא החברתי
    2. יהודים תמיד שאפו ללמוד ( עם הספר בלהבלה) וזו הרצייה (מילה חדשה בשבילי ואני מקווה שהבנתי אותה נכון) רצייה חברתית = רצון לרצות את החברה החזקה מכול ככה שאם ילד יגיד להוריו שהוא הולך ללמוד במכללת סאנשיין ספרות סיזיפית מאסכולת פרנקפורט? בטוח שהדודות ישמחו. ושוב פרט שלא ידעתי ( בן גוריון כחברתי) אני כנראה נהיה ממש מבוגר.
    3. לסיכום: מה הקמפיין תורם למותג אני באמת לא יודע מלבד שאני אישית בפעם הראשונה בחיי שמעתי והפנמתי שיש מכללה בעמק בית שאן
    4. קורץ
    5. מיקזי

    אני שמחה שנפגשת עם המכללה בפעם ראשונה והינה שאלה אליך, האם תמליץ לילדיך, חברך, ילדי חבריך וכו' ללמוד שם? או תעדיף להמליץ להם על מקום אחר? מה בעצם הקמפיין אמר לך?

     

    וכאנשי שיווק, כל החלטה אסטרטגית שאנחנו מבצעים תמיד צריכה לבוא מהמקום, מה זה עושה למותג? מקדם? מחליש? תרם? מחזק? או לא רלוונטי

    זה תפקידנו

     

    תודה על תגובתך מחייך

     

    פזית

     

     

    19/5/08 23:09
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-05-19 23:09:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תודה לך

    --
    מיקזי


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שיווק עבור מוסדות להשכלה גבוהה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה