צטט: rakefetרקפת 2008-08-28 20:24:55
צטט: עומר ג. 2008-08-28 16:27:56
אתה צודק מאד, אבל מה לעשות שיש לזה דרישה? עמישראל אוהב ריגושים אינסטנט שמולם הוא יכול לצקצק ולהרגיש שהוא צדיק והעולם איום ונורא. תן לו אבל של מישהו אחר, אמור לו: "עכשיו להזדעזע, עכשיו לבכות", תבל במבט קורע לב של ילדה קטנה או בדמעות של אישה שכולה - והוא יאכל כמה שעות שידור שרק יתנו לו ויבקש עוד.
אולי אם העם יהיה ראוי יותר הוא יקבל תקשורת ראויה יותר.
עמישראל זה גם אני ואתה וכל שאר החברים פה. אני לא מכירה את אותם אנשים שאוהבים סוג כזה של "בידור" (כמו גם סוגים נוספים של בידור "נמוך" שמספקת לנו התקשורת בלי סוף).
כולם אוהבים ללכלך על עם ישראל הרדוד. חבר'ה - עם ישראל זה אנחנו ואם נדרוש שינוי, אולי הוא גם יגיע.
עד הצבא באמת חשבתי שעמישראל זה אני. חייתי בבועה שלי, הסתובבתי עם אנשים דומים לי ולא ממש ידעתי איפה אני חי.
מאז יצא לי להכיר כמה אנשים וכמה תופעות וגיליתי שעמישראל זה ממש לא אני, לטוב ולרע כתלות בנקודת המבט. אם הוא היה קצת יותר אני, הרבה דברים היו נראים פה מאד אחרת. למשל, אם לחזור לדוגמה הטלוויזיונית, לא היינו רואים שום ריאליטי ושום תוכנית חידונים על המסך (מה שמהווה כיום 100%, פלוס-מינוס, מהפריים-טיים של ערוץ 2 וערוץ 10), פשוט כי קברניטי הערוצים היו יודעים שלא יהיה לזה רייטינג. כנ"ל לגבי הסיקור על רוז - זה לא היה מתקיים, כי אין לזה קהל.
אני בהחלט בעד לדרוש שינוי, אבל הנשק העיקרי של כלקוחות הוא חרם צרכנים, או במקרה הזה הצבעה בשלט. אם מיליון וחצי איש מנפחים את טבלת הרייטינג כאשר משודר "בידור" שכזה, ההמנעות שלי ושלך לא תדגדג אף אחד. מה לעשות, עמישראל הוא לא אנחנו, אלא אם כן "אנחנו" לא מוכנים לקלוט שום דבר שאי אפשר לומר בסלוגן, חסרי עמדה פוליטית ברורה או ידע שיאפשר לנו לגבש כזו אבל מצביעים לפי מה שכתוב בעיתון ומה שמריח כמו מרכז, קונים מותגים למרות שהם לא שווים רבע מהמחיר, רצים כמו עדר אחרי המילה "מבצע" ורוכשים דברים שאנחנו לא צריכים במחיר גבוה מהמחיר המקורי שלהם, מנהלים שיחות סלון על מה שהיה אתמול בערוץ 2 או ב"השרדות", זורקים בדלי סיגריות על הרצפה כי זה לא באמת לכלוך, שומעים קרן פלס או אחד השיבוטים שלה ומצביעים לישראל בר-און בגמר של "כוכב נולד".
הוספת תגובה על "חגיגה "צהובה" ושפלה על דמה של רוז הקטנה"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה